Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

souki

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by souki »

Dista wrote:Ρε συ Σούλα, είπα θέλει κουβέντα το γενικό ανώτατο. Πές λοιπόν εσύ τι προτείνεις για όριο. Σε μια φλαταδούρα στο κάμπο ανοικτή στη κυκλοφορία. Ποια να είναι η μέγιστη ταχύτητα, ανεξάρτητα κατηγορίας.
Αυτη που βαζατε παντα ....γιατι στους προηγουμενους καμπους που τρεχαμε δεν υπηρχε οριο?Αμα θεωρει ο οργανωτης οτι σε αυτο το σημειο πρεπει να πηγαινω με 40 θα πηγαινω
Δηλαδη αν μου ειχες γενικο οριο 100 και στους καμπους 40 παλι με 40 δεν θα πηγαινα?

Μηπως λεμε το ιδιο πραγμα?
Συμφωνεις με τον μελετη-συμφωνω με τον μελετη=αλλα διαφωνουμε μεταξυ μας :D
souki

Post by souki »

ναι μωρε και εσυ τι μπερδευεις την ασφαλτο :o
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Dista wrote: Ρε Πέτρο τι μπλέκεις την άσφαλτο? Εκεί θες να παίζεται το παιχνίδι? Φυσικά και να έχει λογικά όρια αλλά να μη μαζεύεις εκεί.
souki wrote:ναι μωρε και εσυ τι μπερδευεις την ασφαλτο :o

Ρε παιδιά, για την υγεία μας το λέω! Ξέρετε πόσα τσιγάρα θα κάνουμε στην άσφαλτο αν πηγαίνουμε σιγά? :lol: :lol: :lol:

Ο.Κ. Αν είναι λογικά πάω πάσο...
Last edited by Pet4x4 on Mon Mar 29, 2010 01:13, edited 1 time in total.
Dista

Post by Dista »

Σούλα δεν κατάλαβες τι εννοώ. Λέμε για ένα κομμάτι που είναι ασφαλές, δεν έχει σπίτια κλπ ώστε να βάλει όριο ο οργανωτής αλλά είναι ανοικτό στη κυκλοφορία. Εκεί πιο θέλεις να είναι το όριο?
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Δέν με λένε Σούλα αλλά ξαναλέω 120! Πολλά είναι?
souki

Post by souki »

κανενα...σου εγραψα παραπανω καποια παραδειγματα ....αυτα δεν σου λενε τιποτα?τι συμπερασμα βγαζεις?

Δημητρη νομιζω οτι βιαζεστε πολυ.....ας μαθουμε πρωτα να περπαταμε και μετα τρεχουμε κι ολας...τι σας εχει πιασει ξαφνικα και ολα πρεπει να αλλαξουν?

Αντε πες οτι εγιναν ολα αυτα που λεγονται και καπακι μετα απο 1 μηνα χτυπα ξυλο γινει κανα σοβαρο ατυχημα...τι θα γινει?τι θα φταιει μετα?καταλαβαινεις τι εννοω?εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα ειναι ματαια....ποτε δεν θα μπορεσουμε να κανουμε τους αγωνες μας ασφαλεις 100% γιατι πολυ απλα ειναι ανοικτοι......
Last edited by souki on Mon Mar 29, 2010 01:26, edited 2 times in total.
Dista

Post by Dista »

Pet4x4 wrote: Ρε παιδιά, για την υγεία μας το λέω! Ξέρετε πόσα τσιγάρα θα κάνουμε στην άσφαλτο αν πηγαίνουμε σιγά? :lol: :lol: :lol:
Ναι μωρέ, σε έχω δεί να πηγαίνεις στην άσφαλτο :shock:
Θυμάσαι τότε στην άσφαλτο που μόλις είχα περάσει τον ...άλλο (μη λέμε και ονόματα και θίξουμε υπολήψεις :lol: ) και σταμάτησα στο πόντο από το αγροτικό με τη γιαγιά και έρχεται από πίσω ο άλλος και μου λέει ρε συ τον έσωσες τον άνθρωπο, αν δεν είχα κόψει για να με περάσεις θα τον είχα κάνει πίτα αφού δεν είχα φρένα που είχαν ανάψει στην τρελή κατηφόρα που μόλις είχαμε κατέβει. Και αν θυμάσαι, με μεγάλη προπορεία ήμασταν.
stavrosd

Post by stavrosd »

Ούτε εμένα με λένε Σούλα, αλλά θα έλεγα 100 για Z0,Z2 και Ζ3 και 120 για Ζ1 με τη λογική της παραπάνω εμπειρίας ;)
Δημητριάδης Σταύρος
stavrosd

Post by stavrosd »

Στην άσφαλτο ειδικά επιβάλλετε να υπάρχουν όρια.
Απλά αυτά τα 40-50 (οχι αυτά μέσα στα στενά των χωριών) είναι όχι απλά εκνευριστικά ...και καρκινογόνα :lol:, αλλά και επικίνδυνα!
Δημητριάδης Σταύρος
Dista

Post by Dista »

souki wrote:
Pet4x4 wrote:Δέν με λένε Σούλα αλλά ξαναλέω 120! Πολλά είναι?
κανενα...σου εγραψα παραπανω καποια παραδειγματα ....αυτα δεν σου λενε τιποτα?τι συμπερασμα βγαζεις?
Δηλαδή να το αφήσουμε στη κρίση του καθενός? Τα παραδείγματα τι να μου πούν? Το ότι δεν έγινε μέχρι τώρα μας εξασφαλίζει? Ή να περιμένουμε πρώτα να γίνει?
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”