Τα Rally 4x4 οργανώνονται και μας προσκαλούν!
Re: Τα Rally 4x4 οργανώνονται και μας προσκαλούν!
Μηπως εχουμε καποια ενημερωση με το συγκεκριμενο θεμα? Θα συνεχιστει η προσπαθεια?
Όχι, δυστυχώς! Το θέμα θεωρείται λήξαν! Στην συνάντηση στου Αττάρτ οι οργανωτές υπερβαίναν αριθμιτικά τους αγωνιζόμενους. Αυτό νομίζω τα λέει όλα...
Εγώ και ο Στέφανος κάναμε την προσπάθεια όσο καλήτερα μπορούσαμε. Δυστυχώς απογοητευτήκαμε....

Πραγματι κριμα.Pet4x4 wrote:Όχι, δυστυχώς! Το θέμα θεωρείται λήξαν! Στην συνάντηση στου Αττάρτ οι οργανωτές υπερβαίναν αριθμιτικά τους αγωνιζόμενους. Αυτό νομίζω τα λέει όλα...Εγώ και ο Στέφανος κάναμε την προσπάθεια όσο καλήτερα μπορούσαμε. Δυστυχώς απογοητευτήκαμε....

Εμένα και το Χιωτόπουλο πάντως δεν μας ενημέρωσε κανέναςPet4x4 wrote:Όχι, δυστυχώς! Το θέμα θεωρείται λήξαν! Στην συνάντηση στου Αττάρτ οι οργανωτές υπερβαίναν αριθμιτικά τους αγωνιζόμενους. Αυτό νομίζω τα λέει όλα...Εγώ και ο Στέφανος κάναμε την προσπάθεια όσο καλήτερα μπορούσαμε. Δυστυχώς απογοητευτήκαμε....

www.atlasteam.gr
when u r upside down and burning .... u went 2 fast !
when u r upside down and burning .... u went 2 fast !
atlasteam wrote: Εμένα και το Χιωτόπουλο πάντως δεν μας ενημέρωσε κανένας
Στέφανεεεε.....
Η ενημέρωση για τους Rally έγινε τηλεφωνικά απο τον Στέφανο αλλά και απο εδώ όπου έγινε γενική προσκληση σε όλους. Τελικά ήρθαν όλοι οι οργανωτές... ΟΛΟΙ ομώς κυριολεκτικά, είναι πιστεύω η πρώτη φορά που βρεθηκαν τόσοι οργανωτές μαζί σε έναν τόσο κλειστό χώρο...

... απο αγωνιζόμενους όμως, η απουσία έδωσε ένα βροντερό παρόν που μας έκοψε τα φτερά για περεταίρω προσπάθεια!
Υ.Γ. Κώστα και εσείς οι 2 να ήσασταν, πάλι θα μας πέρναγαν αριθμητικά οι οργανωτές! Άστα σου λέω...

Είμαστε δύο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς!!!

Σιούτη, θα τα πούμε στις ειδικές! Να κοιτάς τους καθρέπτες σου πλέον! Έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.... 

Δέν κοιτάς εσύ τους δικούς σου καλήτερα? Πίσω σου ξεκινάω....

Θα πέσει πολύ γέλιο... Πάμε δυνατά κι ας χάσουμε.