stavrosd wrote:Γιάννη νομίζω οτι είναι σαφές πλέον σε όλους οτι αυτά που λες τα πιστεύεις.
Δεν εξηγείτε αλλιώς η τόση επιμονή σου όταν κανένας άλλος δε σε υποστηρίζει!
Αλλά βρε συ όταν τόσοι άνθρωποι σου λεν οτι το έχεις πάρει στραβά και είσαι τουλάχιστον υπερβολικός, γιατί δεν κάνεις λίγο πίσω να ακούσεις?
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δεν έχεις τελείως άδικο.
Πράγματι ο Σπύρος έχει κακή ιστορία και έχει αποτύχει σε διοργανώσεις που έχει εμπλακεί αλλά τι σχέση έχει αυτό?
Εμένα μου φαίνεται οτι αντι να τεκμηριώσεις τον αντίλογο σε αυτούς που θεωρουν τον 24ωρο ασύμμετρα επικίνδυνο (όλοι οι αγώνες είναι επικίνδυνοι) μιλάς για το τι κάνουν οι άλλοι στραβά.
Κατα την ταπεινή μου γνώμη με όλοι σας έχετε θέμα!
Διακατέχεστε απο ένα μεγάλο πάθος, ενα μεγάλο εγωισμό και έντονο πείσμα.
Αυτά είναι χαρακτηριστικά που σας κάνουν να οργανώνετε αγώνες, πράγμα διόλου εύκολο.
ΑΛΛΑ όπως όλα τα πράγματα σε μεγάλο βαθμό κάνουν κακό.
Είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση όταν σου επιτίθενται κάποιος να αμήνεσε πολλές φορές και με επίθεση αλλά έλεος.
Εχεις αφήσει τη μάχη και κυνηγάς φαντάσματα.
Καταλαβαίνω οτι σε χαλάει που δεν αναγνωρίζετε η επιτυχία του 24ωρου, αλλά όχι μόνο δε δουλευεις για αυτό αλλά τελικά κάνεις κινήσεις που σου γυρνάν μπούμερανκ!
Δεν έχεις αναρωτηθεί γιατί εκτός απο εμένα (σε ουσιαστικές κουβέντες για τον 24ωρο)τα τελευταία εικοσιτετράωρα κανείς δεν σε συμμερίζεται?