Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

DINIE

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by DINIE »

Μέρες τώρα παρακολουθώ τα όσα γράφονται και μου δημιουργήθηκε μία απορία. Γιατί για την προβολή των αγώνων μας προσπαθούν οι οργανωτές να προβάλουν τον αγώνα τους μέσο των μέσων που ασχολούνται με το 4χ4 ? Γιατί δεν προβάλουν τους αγώνες μας και σε άλλα περιοδικά αυτοκινήτου στα αγωνιστικά νέα τους ? Ίσως έτσι προσελκύσουμε και άλλο κόσμο σαν θεατές αλλά και σαν αγωνιζόμενους. Έχουμε τους πιό οικονομικούς αγώνες αυτοκινήτου. Και εγώ από ένα αρθρο του Κύρτσου για τον 24ωρο του 2008 έμαθα για τους αγώνες 4χ4.
Όσον αφορά το Ναύπλιο αφήστε το ήσυχο.Όσοι πήραμε μέρος εκεί μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε. Και πάλι μπράβο στο Ναύπλιο για τον αγώνα του. ;) ;)
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
kostas654

Post by kostas654 »

Κυριε Αθανασιου

οταν ανεφερα τις συμμετοχες μας στους αγωνες σας δεν τις ανεφερα για να μας εχετε υποχρεωση για παραδειγμα,

αλλα οτι πρεπει μεταξυ μας να υπαρχει μια καποια υποστηριξη οταν θελουμε να λεμε οτι κατι ειχε επιτυχια και οπως επισης δεν σημαινει οτι δεν εχουμε ευχαριστηθει τους αγωνες που εσεις διοργανωνεται, και ηρθαμε και θα ξαναερθουμε.

Τωρα το γεγονος οτι απουσιαζαται επειδη δεν κανονιζεται μονο απο εσας παλι εγω τουλαχιστον απο την δικη μου πλευρα το θεωρω απαραδεκτο και θα σας πω το γιατι.

Δεν γινεται εμεις σαν μια απλη λεσχη 4χ4 οταν διοργανωνουμε μια εκδρομη να βλεπουμε ποτε εχει αγωνα για να μην συμπεσουν οι ημερομηνιες και αν το κανουμε την διοργανωνουμε στην ιδια περιοχη ωστε αν θελει καποιος να ερθει να παρακολουθησει.

Εσεις απο την αλλη που αυτη ειναι και η δουλεια σας πηγατε και διοργανωσατε εκδρομη ακριβως στην αλλη ακρη της ελλαδας...απο την δικη μου οπτικη γωνια το βλεπω λαθος
για τον μονο λογο οπως σας ειπα οτι αυτη ειναι η δουλεια σας.

Ελπιζω να καταλαβατε απο τα γραφομενα μου οτι δεν εκφραζω ουτε ειρωνια ουτε κατι αλλο ωστε να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σας.
Κώστας Γκιαούρης
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

mitsos wrote:
Γιάννης Αθανασίου wrote: Μήπως θα έπρεπε να αλλάξει;
εκτος απο τους trophy-στες που βρηκαν το δρομο τους κ το ειπα μαγκια τους κ εκτος απο τα θεματα που αφορουν τον 24ωρο (κι αυτο επειδη του αλλαζουνε το μεχρι τωρα προγραμμα κ οχι επειδη δεν μπορει να γινει) δεν ειδα κ αλλες ολοκληρωμενες προτασεις!

Γιατι δεν κανετε μερικες?
Τεκμηριωμενες κ ολοκληρωμενες.
Πιστευω οτι τοτε θα εχουμε μπει σε εναν καλο δρομο.
Οι προτάσεις έχουν γίνει, στα αρμόδια όργανα. Και έχουν ΑΓΝΟΗΘΕΙ χαρακτηριστικά. Εδώ και πολύ καιρό.
stavrosd wrote:Γιάννη επικεντρώσου στα θέματα που έχουν τεθεί για τον 24ωρο και γενικά τη νύχτα και μην προσπαθείς να κάνεις αντιπερισπασμούς.
Δεν πιάνουν εκει που θα ήθελες, απλά πυρπολούν το γενικότερο κλίμα και χαλάν κυρίως τη διάθεση των αγωνιζομένων!
Το οτι υπάρχουν και άλλοι που κλεβουν δε σημαίνει οτι θα αφήσουμε αυτόν που έχουμε πιάσει (Παράδειγμα είναι έτσι !δε λέω κανέναν κλέφτη)
"Γιάννη κοίτα να μη σου φάνε τον 24ωρο και άσε τους άλλους να κάνουν κουμάντο στους άγώνες". ΟΚ Σταύρο... ίσως να έχεις και δίκιο!!!

kosta

όπως σου είπα το περιοδικό ήταν εκεί, με δύο συμμετοχές. Και ένα περιοδικό δεν είναι μόνο αγώνες. Είναι και άλλες δραστηριότητες. Και σε αυτές δυστυχώς υπήρχε πρόβλημα χρονικού προσδιορισμού. Μιλάμε για μία επιχείρηση και εσύ μιλάς για μία παρέα φίλων.
mitsos

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:
mitsos wrote:
Γιάννης Αθανασίου wrote: Μήπως θα έπρεπε να αλλάξει;
εκτος απο τους trophy-στες που βρηκαν το δρομο τους κ το ειπα μαγκια τους κ εκτος απο τα θεματα που αφορουν τον 24ωρο (κι αυτο επειδη του αλλαζουνε το μεχρι τωρα προγραμμα κ οχι επειδη δεν μπορει να γινει) δεν ειδα κ αλλες ολοκληρωμενες προτασεις!

Γιατι δεν κανετε μερικες?
Τεκμηριωμενες κ ολοκληρωμενες.
Πιστευω οτι τοτε θα εχουμε μπει σε εναν καλο δρομο.
Οι προτάσεις έχουν γίνει, στα αρμόδια όργανα. Και έχουν ΑΓΝΟΗΘΕΙ χαρακτηριστικά. Εδώ και πολύ καιρό.
Αν εννοειται προταση αυτο που αναφερατε ποιο πριν την εξαιρεση του 24ωρου απο τους κανονισμους, τοτε αυτο ειναι προβλημα που αφορα εσας ως διοργανωτη και τα αρμοδια οργανα που δινουνε εγκριση μονο.
Αν ομως εχουνε γινει προτασεις επι των κανονισμων κ αγνοηθηκαν ειναι αρκετα σοβαρο κ μεχρι τωρα δημοσια ο Dista δεν εχει δωσει τετοια δειγματα.
Θα ηθελα να ακουσω βεβαια ποιες ειναι αυτες οι προτασεις γιατι δεν ακουστηκαν εδω....
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Κύριε Αθανασίου ,
Όσον αφορά τις συμμετοχές , στην Ζ1 να σας υπενθυμίσω ότι το Σάββατο και την Κυριακή του αγώνα και εσείς ΚΥΡΙΩΣ αλλά και κάποιοι άλλοι , που δεν κάνουν τουλάχιστον κακοπροαίρετη κριτική στο ΝΑΥΠΛΙΟ οργανώσατε επίσημα εκδρομές κάπου αλλού . Δικαίωμα σας….. εμείς όταν οργανώνουν άλλοι αγώνες η μετέχουμε η οργανώνουμε εκδρομή για να παρακολουθήσουμε η ακόμη βοηθούμε σε πολλές περιπτώσεις …..
Δεν μας πείθετε ότι σας ένοιαξε ο αγώνας του Ναυπλίου εκτός από την προβολή στο περιοδικό σας και σας ευχαριστούμε και πάλι !
Όσο αφορά την συμμετοχή του Μπασδελη ,τον οποίο ευχαριστούμε , ήταν κανονική και μάλιστα για λιγότερο από 20 χλμ. δεν τερμάτισε την πρώτη μέρα , αφού έκανε 110 χλμ. αγώνα και 2 ειδικές.

Κύριε Αθανασίου ,
Με πήρατε τηλ. και μου κάνατε παράπονο ότι δεν σας ευχαρίστησα στο δελτίο τύπου , για την προσπάθεια σας να στείλετε το NAVARA του Μπασδελη στον αγώνα μας .
Τώρα διατυμπανίζετε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παράνομο και κακώς του επέτρεψαν να αγωνιστεί….κλπ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ…
Η προβολή δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε για ένα τόσο ΚΑΛΟ αγώνα , δεν ήταν όμως μηδενική όπως την παρουσιάζετε , τοπικά 2 τηλεοπτικά κανάλια έπαιζαν διαφήμιση για 15 μέρες , 5 ραδιοφωνικοί σταθμοί για ένα μήνα , τα forum , τα περιοδικά , τοπικές εφημερίδες κλπ. ο κόσμος που ήταν 300 και πλέων άτομα σε κάθε ειδική θα ήταν περισσότερος αν το επέτρεπε ο καιρός. Αυτά για σας ήταν ΜΗΔΕΝ …… αλλά με συγχωρείτε , ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ………………….
Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά…

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ…
ΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ …. ΝΤΡΟΠΗ …!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Για την συμπεριφορά κάποιων την παραμονή του 2ου ENDURO ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2009 . Η προσβολή που δεχτήκαμε στα μάτια των αγωνιζομένων , των τοπικών αρχών και συμπολιτών μας είναι απερίγραπτη…

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ …. ΑΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ !!!!!!!!!!
Επειδή δεν έχω τόση εξάρτηση , το forum το χρησιμοποιώ για να ενημερώνομαι και όχι να αναλώνομαι και το ευχαριστούμε που μας ανέχεται , καθώς και τους αναγνώστες , προσωπικά σας ζητώ συγγνώμη γιατί δεν είναι του τύπου μου και δεν μου αρέσουν αυτά …….
Μου αρέσει σύνθεση του χώρου και όχι η διάλυση.
Νομίζω δεν αξίζει τον κόπο να σας κουράζουμε άλλο …

Πενταρας Χριστόδουλος

4Χ4 SPORT CLUB ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Δημητρα οι προτασεις που λεει ο Γιαννης εχουν γινει σε "προ Dista" εποχη.
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:"Γιάννη κοίτα να μη σου φάνε τον 24ωρο και άσε τους άλλους να κάνουν κουμάντο στους άγώνες". ΟΚ Σταύρο... ίσως να έχεις και δίκιο!!!
Νισάφι πιά!
Δε είπα αυτό βρε Γιάννη ελεος! Οι υπόλοιποι αυτό καταλάβατε???

Εγώ λέω οτι δεν αντιμετωπίζεις μία "κατηγορία" κατηγορώντας άλλους!

Άλλο να λέμε την γνώμη μας γιατι είναι μέρος μια εποικοδομητικής συζήτησης και άλλο να εκφράζουμε γνώμες γενικά στο άσχετο όταν κάποιος μας τη λέει!

Σαν να μου λέει κάποιος "Σταύρο έχεις στραβή μύτη!" και εγώ να απαντάω "Δε ξέρω τι μου λές αλλά ο Κότσος έχει κοντά πόδια"
Αλλά λογια να αγαπιόμαστε!
Δημητριάδης Σταύρος
mitsos

Post by mitsos »

Φωκίων wrote:Δημητρα οι προτασεις που λεει ο Γιαννης εχουν γινει σε "προ Dista" εποχη.
Βρε τα προ πολεμου δεν με νοιαζουνε!
Τοτε υπηρχε κ η 10μελης που ο κ.Αθανασιου ηταν κ μελος.....
Τωρα τι κανουμε??
Ας ξαναγινουνε λοιπον "προς Dista" στην τωρα-Dista εποχη.
Και ο χρονος θα δειξει αν αγνοηθουν η οχι.....
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

mitsos wrote: Αν εννοειται προταση αυτο που αναφερατε ποιο πριν την εξαιρεση του 24ωρου απο τους κανονισμους, τοτε αυτο ειναι προβλημα που αφορα εσας ως διοργανωτη και τα αρμοδια οργανα που δινουνε εγκριση μονο.
Αν ομως εχουνε γινει προτασεις επι των κανονισμων κ αγνοηθηκαν ειναι αρκετα σοβαρο κ μεχρι τωρα δημοσια ο Dista δεν εχει δωσει τετοια δειγματα.
Θα ηθελα να ακουσω βεβαια ποιες ειναι αυτες οι προτασεις γιατι δεν ακουστηκαν εδω....
Ναι για προτάσεις επι των κανονισμών μιλάω ή για να γίνω πιό συγκεκριμένος για ολόκληρο τεχνικό κανονισμό, που αναφερόταν σε όλα αυτά. Ο οποίος και ψηφίστηκε από την επιτροπή. Αλλά τελικά δεν εφαρμόστηκε, ποιός ξέρει γιατί!

Ο Dista τις ξέρει. Πρέπει άραγε να τους τις δώσω πάλι; Παίζουμε;

stavrosd

δεν πειράζει Σταύρο. Τόσο μου φτάνει τόσο καταλαβαίνω...
Φωκίων

Post by Φωκίων »

????? να ξαναγινουν σε καποιον που... τις εχει ηδη????

Μα ηδη χτες το βραδυ ο ιδιος ειπε οτι το θεμα των κινητηρων θα διευκρινιστει με τον τροπο που η προταση αυτη ελεγε, το περιφημο 30% +
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”