Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

mitsos

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:
mitsos wrote:Ψευτικες?
Πηραν κανονικη εκκινηση 3 οχηματα κ εγκατεληψαν. So what?
Κι αν εγινε αυτο εγινε για το καλο των αγωνιζομενων. Η προταση σας δλδ ποια ειναι να ακυρωνοταν η Ζ1 κατηγορια?
Κανονική; Πλάκα μου κάνετε έτσι δεν είναι;
Συνομη εκκινηση θα ελεγα ειναι η καλυτερη εκφραση.
Και ξαναρωτω.... εσας ποια ειναι η θεση σας?
Να ακυρωνοταν η κατηγορια?
Μηπως θελετε κ την γνωμη των αγωνιζομενων?

Συγνώμη που έχουμε το περιοδικό Δε θα το ξαναεμπλέξουμε στον αγώνα μας, για να είμαστε ίσιοι με τους άλλους.
Δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. Καλα κανετε κ προβαλεται τον αγωνα σας κ αν σας αξιζουνε συγχαρητηρια για κατι αυτο ειναι η προβολη κ η διαφημιση το εχω ξαναπει αλλωστε κ στο παρελθον.
Δεν μπορουν ομως ολοι να εχουνε την ιδια δυνατοτητα.

Όσο με αφορά και όσο γνωρίζω ελάχιστες. Αλλά δεν κυνηγάω φαντάσματα! Εδώ ήμουν στη μέση και ξέρω.
Οπως ειπατε κι εσεις παραπανω... "πλακα μου κανετε ετσι δεν ειναι?"
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

mitsos wrote:Συνομη εκκινηση θα ελεγα ειναι η καλυτερη εκφραση.
Και ξαναρωτω.... εσας ποια ειναι η θεση σας?
Να ακυρωνοταν η κατηγορια?
Μηπως θελετε κ την γνωμη των αγωνιζομενων?
Tα μέτρα πρέπει να λαμβάνονται όταν υπάρχει χρόνος. Στο Ναύπλιο ήταν ήδη αργά. Το ότι έπρεπε να μετρήσει η κατηγορία δε σημαίνει ότι όλο αυτό που έγινε ήταν ευχάριστο. Δραματικό ήταν.

Δεν μπορουν ομως ολοι να εχουνε την ιδια δυνατοτητα.
Την έχουν, γιατί έχουμε δηλώσει πολλές φορές ότι η προβολή αγώνων μέσα από το περιοδικό είναι υποχρέωσή μας και δε στοιχίζει τίποτε. Κάποιοι το εκμεταλεύονται, κάποιοι όχι.

Οπως ειπατε κι εσεις παραπανω... "πλακα μου κανετε ετσι δεν ειναι?"
΄
No comment.
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Οι "ψεύτικες" συμμετοχές στο Ναύπλιο για να συμπληρώσουμε τη Ζ1 δεν σας φάνηκαν σαν πρόβλημα;

Η μηδενική προβολή;

Οι κανονισμοί που δεν τηρήθηκαν;
ΝΑΙ υπήρξαν συμμετοχές για να μετρήσει η κατηγορία!
Καλό? ΟΧΙ μακάρι να υπήρχαν ενεργές συμμετοχές για να υπάρχει και πιο έντονος συναγωνισμός (πάλι θα τους έσκιζα όλους 8-) :mrgreen: )
Σωστό? Σηκώνει κουβέντα αλλά αν δεν θέλουμε να τον χάσουμε το θεσμό, μονόδρομος!

Η προβολή πράγματι υποτονική όχι ανύπαρκτη έτσι?και για αυτό ο κ. Πενταράς ζήτησε συγνώμη και είπε για ποιους λόγους δεν κατάφερε να κάνει αυτό που θα ήθελε! Λάθος ναι, αλλά κεφάλια δε παίρνουμε!

Οι κανονισμοί νομίζω οτι τηρήθηκαν αφού οι επισημάνσεις και οι προειδοποιήσεις έγιναν όσο αφορά τον ΤΕ. Εδώ λέμε να κρίνουμε και να αφήνουμε ληγμένα καθίσματα και ζώνες ενα Cage που φαντάζομαι δεν είχε πρόβλημα επικινδυνότητας αλλά μάλλον ανεπαρκούς απόδοσης να αποκλείσουν την συμμετοχή με την πρώτη? Την επόμενη φορά το ξανασυζητάμε!
Για το υπόλοιπο αγωνιστικό κομμάτι τηρήθηκαν μέχρι υπερβολής θα έλεγα (όρια κτλ)

Νομίζω οτι για άλλη μία φορά είσαι υπερβολικός και ισοπεδωτικός και κάνεις και αυτό που λές οτι συχαίνεσαι. Θάβεις και βάλεις εναντίον ενός άλλου αγώνα ;)
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Ενώ εσυ βάλεις αδιακρίτως εναντίον ενός συγκεκριμένου οργανωτή, ενώ οι άλλοι τα κάνουν όλα σωστά!

Το θέμα είναι αν το Ναύπλιο και η Επιτροπή 4Χ4 είχαν λειτουργήσει σωστά και υπήρχαν οι συμμετοχές, το Navara θα έτρεχε; Αν η απάντηση είναι όχι, τότε το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ και θέλει άμεση αντιμετώπιση.

Δε μπορούμε να παραβαίνουμε τους κανονισμούς για να συμπληρωθούν οι συμμετοχές. Τους διαμορφώνουμε έτσι που ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ και όχι για να μην κάνει αγώνα ο Αθανασίου, όποιος Αθανασίου. Όταν τα κίνητρα είναι πενιχρά, τα αποτελέσματα είναι πενιχρότερα.

Αυτό πρέπει να σταματήσει. Η διαμόρφωση των κανονισμών σύμφωνα με τα συμφέροντα κάποιων και όχι τα συμφέροντα των ίδιως των αγώνων. Όσο κάποιοι θα σκέφτονται εγωιστικά, τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια. Αν το καλό των αγώνων είναι το κακό των άλλων αγώνων για να φανεί ο δικός μου, τότε βράστα Χαράλαμπε.

Κακό δε κάνω σε αγώνα. Όταν χρειάστηκε βοήθησα. Και δημοσίευση έβαλα και του Μπάσδελη είπα να στείλει το αυτοκίνητο να μετρήσει η κατηγορία. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα κρίνω!
mitsos

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote: Δε μπορούμε να παραβαίνουμε τους κανονισμούς για να συμπληρωθούν οι συμμετοχές. Τους διαμορφώνουμε έτσι που ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ και όχι για να μην κάνει αγώνα ο Αθανασίου, όποιος Αθανασίου. Όταν τα κίνητρα είναι πενιχρά, τα αποτελέσματα είναι πενιχρότερα.

Αυτό πρέπει να σταματήσει. Η διαμόρφωση των κανονισμών σύμφωνα με τα συμφέροντα κάποιων και όχι τα συμφέροντα των ίδιως των αγώνων. Όσο κάποιοι θα σκέφτονται εγωιστικά, τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια. Αν το καλό των αγώνων είναι το κακό των άλλων αγώνων για να φανεί ο δικός μου, τότε βράστα Χαράλαμπε.
Πιστευα κ θα πιστευω παντα οτι για να λειτουργησει κατι σωστα πρεπει να ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ οι κανονισμοι.
Αν κατι δεν μας αρεσει σε εναν κανονισμοι κανουμε προταση/συζητηση/διαμαρτυρια η οτι αλλο για να τον αλλαξουμε.
Το ειπα κ στην συζητηση για τα ΔΤΤ.
Ηταν κ η γνωμη του Δημητριαδη, η εισαι συνομος η δεν τρεχεις.

Απο την θεωρια ομως στην πραξη κ ειδικα σε μια μεταβατικη περιοδο υπαρχει πρακτικη διαφορα.
Η δε ιστορια εχει αποδειξει οτι σε περιπτωση που προσπαθησουμε να εφαρμοσουμε το γραμμα του νομου υπαρχει αντιδραση/γκρινιες/φασαριες κ τσακωμοι.
Κατα συνεπεια οτι γινεται γινεται για το καλο του χωρου με την ανοχη ολων.
Γιάννης Αθανασίου

Οι αγώνες θέλουν πολύ ψάξιμο και δραστικές λύσεις. Αν τους αφήσεις, πεθαίνουν.

Στην περίπτωσή μας δεν έχουμε έναν καινούριο κανονισμό που θα... δείξει. Έχουμε ένα παλιό, του 2006, που τον ανασκευάσαμε λίγο. Τότε άφησε ένα θεσμό ατελείωτο. Σήμερα μειώνει τις συμμετοχές. Μήπως θα έπρεπε να αλλάξει;
kostas654

Post by kostas654 »

Κυριε Αθανασιου

Την διαφημιση του Αγωνα την ανελαβα λιγο πολυ εγω εξ'ολοκληρου νιωθω οτι πρεπει να απαντησω....

Λοιπον πρεπει να σας ενημερωσω οτι εσεις οπως και αλλα περιοδικα λαβατε την αφισα και την δημοσιευσατε(χωρις να ζητησετε ευρω) το αναφερω αυτο

Η διαφημιση του αγωνα τουλαχιστον σε τοπικο επιπεδο επαιζε παντου(τηλεοραση και ραδιοφωνο)...τι να καναμε δηλαδη να τον βαζαμε στο mega

Δεν υπηρχε ουτε ενα forum 4χ4 που να μην εχει δημοσιευμενο τον αγωνα και μαλιστα γινονταν συνεχως ενημερωσεις για τον τροπο διεξαγωγης του αγωνα και καθε λεπτομερεια του.

Απο εκει και περα εγω δεν ξερω τι παραπανω θα μπορουσαμε να κανουμε....μιας και ειμαι και λογιστης στο επαγγελμα και δεν ασχολουμαι με τον χωρο επαγγελματικα...ισως κατι μας διεφυγε...

Το θεμα ομως ειναι οτι βλεπω και εσας καθως και αλλα πληρωματα που ειχαν ερθει...να θελουν να σαμποταρουν τον φετινο αγωνα και μαλιστα επιδεικτηκα...αφου τοτε εσεις διοργανωσατε εκδρομη και δεν μας τιμησατε με την παρουσια σας ουτε καν σαν θεατης,παρα μετα την ληξη του αγωνα τον εχετε περασει απο το μικροσκοπιο και τον διαβαλλεται σε καθε δωθησα ευκαιρια

Που αν θελετε να το παμε ετσι,στην τελικη εμεις τον αγωνες σας τον τιμαμε με συμμετοχη τουλαχιστον 5 αυτοκινητων...μαλιστα προπερσι ειχαν τρεξει 8 αυτοκινητα της λεσχης μας.

Αρα μιας και δεν ειμαστε στα κολπα αλλα ειμαστε μονο ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ολοι μας μην περιμενετε τεραστια συμμετοχη οταν δεν εχουμε την βοηθεια ανθρωπων σαν εσας.

και στην τελικη διεξαγαμε εναν αρτιοτατο αγωνα χωρις λαθη road book,παραλειψεις,μεγιστη ασφαλεια κλπ
αλλα μαλιστα καταφεραμε να καλυψουμε και το i-track, την διαμονη των αγωνιζομενων δωρεαν και καλυτερη τιμη σε ταβερνες....μιλαμε για εξοδο μεγαλυτερο των 130 ευρω ανα πληρωμα....και ποιος τα καταφερε ολα αυτα...η μικρη λεσχη ναυπλιου που απαρτιζετε οπως ειπα απο χομπιστες.

Αλλη φορα αν θελετε να σαμποταρετε εναν αγωνα φροντιστε τουλαχιστον να ειστε εκει ωστε να εχουν καποια βαση που λετε μιας και θα τα εχετε δει.

Δεν νομιζω οτι την κοντρα σας με τον κ. Κατσιμαλλη πρεπει να την πληρωσουμε ολοι οι υπολοιποι!
Κώστας Γκιαούρης
stavrosd

Post by stavrosd »

Όσο αφορά το αν λέω τη γνώμη μου και σε άλλους οργανωτές... δε θα αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.

Όσο αφορά τον κανονισμό δε θεωρώ οτι δεν εφαρμόστηκε.
Βγήκαν ή δε βγήκαν αυτα τα γαμοΔΤΤ για να δούμε που έχουμε ελλείψεις οπότε να διορθωθούν μέχρι τον επόμενο αγώνα?
Αυτό και έγινε!
Και εμένα μου βρήκαν οτι οι βάσεις των καθισμάτων δεν είναι προβλεπόμενες. Καλή κατασκευή αλλά όχι προβλεπόμενες. Σημειώθηκε και αυτή τη στιγμή αλλάζονται!
Τί έγινε εκτός κανονισμού?
Άσε δε που αν ήταν ασπρο-μαυρο δεν θα χρειαζόταν ο Αγωνοδίκης για να κρίνει αλλά κατευθείαν οι ΤΕ θα απέκλειαν κόσμο!

Γιάννη επικεντρώσου στα θέματα που έχουν τεθεί για τον 24ωρο και γενικά τη νύχτα και μην προσπαθείς να κάνεις αντιπερισπασμούς.
Δεν πιάνουν εκει που θα ήθελες, απλά πυρπολούν το γενικότερο κλίμα και χαλάν κυρίως τη διάθεση των αγωνιζομένων!
Το οτι υπάρχουν και άλλοι που κλεβουν δε σημαίνει οτι θα αφήσουμε αυτόν που έχουμε πιάσει (Παράδειγμα είναι έτσι !δε λέω κανέναν κλέφτη)
Last edited by stavrosd on Fri Mar 26, 2010 14:59, edited 1 time in total.
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Το αγώνα σας τον τίμησε συμμετοχή του περιοδικού. Και μάλλον όχι μία, αλλά δύο! Αν είχατε και χορηγούς στα αποτελέσματ ή τις συμμετοχές θα φαινόταν. Οπότε είστε άδικος.

Την εκδρομή τη διοργάνωσε το περιοδικό, αλλά το περιοδικό έχει και άλλους συντελεστές, που έχουν και δικά τους προγράμματα και δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, όχι με δική μου υπαιτιότητα.

Το να κρίνω όλους τους αγώνες με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά, είναι νομίζω υποχρέωση μου σαν δημοσιογράφος. Αν το έκανα με βάση πόσοι απο κάθε λέσχη τρέχουν στο δικό μας αγώνα, θα ήταν αισχρό.

Ειλικρινά θα προτιμούσα έναν αγώνα με 30-40 συμμετοχές όπου οι αγωνιζόμενοι θα πλήρωναν και το i-track και το φαγητό τους. Μπορεί να είμαι και λάθος, αλλά αυτό βλέπω καλό για τους αγώνες.
mitsos

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote: Μήπως θα έπρεπε να αλλάξει;
εκτος απο τους trophy-στες που βρηκαν το δρομο τους κ το ειπα μαγκια τους κ εκτος απο τα θεματα που αφορουν τον 24ωρο (κι αυτο επειδη του αλλαζουνε το μεχρι τωρα προγραμμα κ οχι επειδη δεν μπορει να γινει) δεν ειδα κ αλλες ολοκληρωμενες προτασεις!

Γιατι δεν κανετε μερικες?
Τεκμηριωμενες κ ολοκληρωμενες.
Πιστευω οτι τοτε θα εχουμε μπει σε εναν καλο δρομο.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”