Μπα...ανεκαθεν ειχα αυτη την εντυπωση,απλα τωρα μου το επιβεβαιωσεςantonisxj wrote: απο καιρό...
εσύ τώρα το κατάλαβες?

Μπα...ανεκαθεν ειχα αυτη την εντυπωση,απλα τωρα μου το επιβεβαιωσεςantonisxj wrote: απο καιρό...
εσύ τώρα το κατάλαβες?
Οχι για να μην νομιζουν μερικοι...πως τα βγαζω απο το μυαλο μου αυτα...antonisxj wrote:φίλε, το Α/Τ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ όταν είχε έρθει στο Ναύσταθμο στη Σούδα για επισκευή, ποιόν νομίζεις πως κάλεσαν μόλις συνάντησαν πρόβλημα?![]()
έχω ρίξει δεματικά εκει μέσα... ου...ου... έχει πάει σύννεφο.
σύρμα? χιλιόμετρα...
μπήκα μέσα στο κύτος με "βαριά" και βγήκα με "σφυράκι". απο το καταχτύπι, έλιωσα και τη βαριά![]()
![]()
![]()
![]()
όταν έμπαινα στο αντιτορπιλικό, στεκόντουσαν σούζα μέχρι και τα φινιστρίνια.![]()
περνούσα και τρέμανε οι τορπίλες.![]()
περπατούσα και σιώταν το κατάστρωμα.![]()
μιλούσα και σταματούσαν να σφυριζουν οι εξαερώσεις.![]()
έκλανα και άλλαζε η ροή της θάλασσας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χτυπούσα με τη βαριά και ράγιζαν οι μόλοι.
aggas wrote: ...Ναι ρε ναυτοκάγκουρα σε προκαλώ...
Το μόνο που θα βρείς είναι του georgexj......και αυτό μία φορά....
Δεν είχε σταυρούς η Στόκλα!!!!!aggas wrote:....να σου δείξω εγώ φωτό από άξονα πλοίου....(Α/Τ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 1943!!!!!)....
Ναι, εσένα στα φέρνει η Μούσα!!!!St. Tselios wrote: Οχι για να μην νομιζουν μερικοι...πως τα βγαζω απο το μυαλο μου αυτα...
antonisxj wrote:φίλε, το Α/Τ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ όταν είχε έρθει στο Ναύσταθμο στη Σούδα για επισκευή, ποιόν νομίζεις πως κάλεσαν μόλις συνάντησαν πρόβλημα?aggas wrote: (Α/Τ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 1943!!!!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έχω ρίξει δεματικά εκει μέσα... ου...ου... έχει πάει σύννεφο.
σύρμα? χιλιόμετρα...
μπήκα μέσα στο κύτος με "βαριά" και βγήκα με "σφυράκι". απο το καταχτύπι, έλιωσα και τη βαριά![]()
![]()
![]()
![]()
όταν έμπαινα στο αντιτορπιλικό, στεκόντουσαν σούζα μέχρι και τα φινιστρίνια.![]()
περνούσα και τρέμανε οι τορπίλες.![]()
περπατούσα και σιώταν το κατάστρωμα.![]()
μιλούσα και σταματούσαν να σφυριζουν οι εξαερώσεις.![]()
έκλανα και άλλαζε η ροή της θάλασσας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χτυπούσα με τη βαριά και ράγιζαν οι μόλοι.
που το έμαθες?johny4x4 wrote:Εσυ αγόρι μου κεντάς να πούμε!!!!
Γι αυτί εξαφανίζεσαι απο το φόρουμ τώρα τελευταία;;;antonisxj wrote: τώρα τελευταία άφησα το 4χ4 και ξεκίνησα το κέντημα.
αλλάζω χόμπι. λιγότερα σπασίματα και χωρίς λάσπες
Γραψε κι'ολας οτι εισαι και Καγκουρας...kostas654 στους αγωνες 4Χ4 wrote:...Την διαφημιση του Αγωνα την ανελαβα λιγο πολυ εγω εξ'ολοκληρου νιωθω οτι πρεπει να απαντησω...
...Απο εκει και περα εγω δεν ξερω τι παραπανω θα μπορουσαμε να κανουμε....μιας και ειμαι και λογιστης στο επαγγελμα και δεν ασχολουμαι με τον χωρο επαγγελματικα...