Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

superspiounos

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by superspiounos »

mitsos wrote: Αν κ δεν ξερω τα διαδικαστικα (αλλα απο περιεργεια θα ηθελα να τα μαθω) τι γινεται νομικα και ασφαλιστικα στην περιπτωση που ο αρμοδιος φορεας (ΕΘΕΑ) δεν εχει δωσει αδεια διεξαγωγης αγωνα??
Από τον ΚΟΚ αρθρ. 49

Για όλους τους αγώνες αυτοκινήτων, τρίτροχων οχημάτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης ή τις υπ’ αυτού εξουσιοδοτημένες Αρχές, ύστερα από σύμφωνη γνώμη του νομικού προσώπου που εκπροσωπεί, επίσημα, στην Ελλάδα τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτων (Δ.Ο.Α.), τη Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (Δ.Ο.Μ.) και προκειμένου για αγώνες παλαιών αυτοκινήτων, τη Διεθνή Ομοσπονδία Παλαιού Αυτοκινήτου (Δ.Ο.Π.Α.). Ειδικότερα για αγώνες μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών και τρίτροχων οχημάτων μπορεί η παραπάνω σύμφωνη γνώμη να εκφραστεί από Πανελλήνια Αθλητική Ομοσπονδία Μοτοσικλετών, σύμφωνα με κανόνες που ορίζει η Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (Δ.Ο.Μ).

Δήμητρα πρόσεξε τη διαφορά μεταξύ αγώνων μοτο και auto.

Αγώνες μοτο χωρίς την άδεια της ΕΛΠΑ γίνονται αρκετά χρόνια. Όμως έχουν κάποιο φορέα (ΑΜΟΤΟΕ, ΟΜΕ) και γίνονται από αθλητικά σωματεία (με καταστατικό σύμφωνο με τον αθλητικό νόμο και με εγγεγραμένους αθλητές). Στα αυτοκίνητα, σε ανοικτούς στην κυκλοφορία δρόμους δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Κύριε Σύρρο

δε σας υποχρεώνει κανείς να διαβάσετε κάτι που δε σας ενδιαφέρει. Μπορείτε απλά να πάτε στο επόμενο θέμα. Και είναι δικαίωμά μας να γράφουμε ότι ενδιαφέρει εμάς.

Κύριε Κατσιμαλή

ξεχνάτε ότι γίνονται και αγώνες αυτοκινήτου χωρίς την άδεια της ΕΘΕΑ πλέον. Και το βασικότερο είναι ότι το Εφετείο της στερεί το δικαίωμα άρνησης, λόγω του ότι διοργανώνει αγώνες.

Και επειδή είσαστε και δικηγόρος όπως φαίνεται, θα ξέρετε ότι οι αποφάσεις του Εφετείου αποτελούν νομολογία, συμπληρωματική των νόμων. Οπότε ο προγενέστερος της νομολογίας αυτής ΚΟΚ έχει τροποποιηθεί με αυτή την απόφαση.
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Γιάννη

Άσε επιτέλους ήσυχο το Ναύπλιο .
Μην γράφεις ανακρίβειες , πριν δυο μήνες έλεγες ότι στο Ναύπλιο το 2009 οι συμμετοχές ήταν 23 , γιατί ήθελες να δήξεις ότι ήταν λίγες , τώρα λες ότι ήταν 30 για να δήξεις πόσες λιγότερες είναι του 2010 .
Το 2009 ήταν 34 και του 2010 είναι 21 , για λόγους περισσότερης ασφάλειας δεν αγωνίστηκαν τελευταία στιγμή με δικιά μου παράκληση άλλα 5 πληρώματα για να βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση του αγώνα…
Επίσης μια ομάδα 3 οχημάτων που αηδιασμένοι από την περσινή συμπεριφορά κάποιων στην πλατεία Φιλελλήνων την παραμονή του αγώνα , έκαναν αυτό ακριβώς που δίδαξαν κάποιοι φέτος …. ΠΗΓΑΝ ΕΚΔΡΟΜΗ την ημέρα του αγώνα ……
Επίσης έδειξαν αρκετοί ενδιαφέρον για τον αγώνα , κάποιοι μάλιστα δήλωσαν τηλ. συμμετοχή και κάποιοι άλλοι δεν μπόρεσαν , για πολλούς και διάφορους λόγους…. οικονομικούς , γκρίνιας , δυσφήμηση , δεν πρόλαβαν να ετοιμαστούν…..κλπ.
Οι συμμετοχές έκλεισαν και ήταν στα χέρια των αρμοδίων ΠΕΜΠΤΗ βράδυ.
Όσον για τον τεχνικό έλεγχο ….. δεν ήταν ο Σπύρος και από ότι βλέπω , μάλλον φταίει η Λέσχη του Ναυπλίου και Πενταρας …
ΚΥΡΙΟΙ να επαναλάβω…
Έχω δει σε πολλούς αγώνες που έχω παρακολουθήσει από κοντά παραλείψεις , τεράστια λάθη και ατυχήματα όπου έσπευσα να βοηθήσω σε τρεις περιπτώσεις .
Ποτέ όμως δεν βγήκα να σκάψω τον λάκκο κάποιου επειδή ζω και γνωρίζω πολύ καλά τι τραβάμε όσοι διοργανώνουν αγώνες…και δεν δυσφήμησα κανένα διοργανωτή γιατί πιστεύω ότι ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ είναι αυτός που δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ και δεν ΡΙΣΚΑΡΕΙ ……..
ΚΥΡΙΟΙ , στο Ναύπλιο αγωνιζόμενοι , διοργάνωση , άρχοντες και όσοι βοήθησαν συνεργάστηκαν άψογα και ο κάθε ένας με ωριμότητα έκανε αυτό που μπορούσε πάρα πολύ καλά . ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ…
Έδειξαν τον δρόμο …..

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ…
ΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ …. ΝΤΡΟΠΗ …!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
Για την συμπεριφορά κάποιων την παραμονή του 2ου ENDURO ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2009 . Η προσβολή που δεχτήκαμε στα μάτια των αγωνιζομένων , των τοπικών αρχών και συμπολιτών μας είναι απερίγραπτη…

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ …. ΑΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ !!!!!!!!!!

Πενταρας Χριστόδουλος

4Χ4 SPORT CLUB ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
superspiounos

Re: !Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by superspiounos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:
Και τί θες Αρη, να μην γίνει ο αγώνας, επειδή ο Κατσιμαλής και ο Αποστολίδης δε μπορούν να κάνουν καλύτερο αγώνα;

Κοίτα... η αλήθεια ότι με κάθε τρόπο προσπαθείς να κάνεις κακό γενικά και να αναφέρεις τον αγώνα σου πάντα σαν ασπίδα. Θες να δείχνεις κατατρεγμένος και αδιαφορείς πλήρως για τη ζημιά που κάνεις γενικά στο χώρο.

Είδες κανένα άλλο να κάνει έτσι; Τι θα έπρεπε να κάνουμε όσοι κάνουμε μικτούς αγώνες με μοτο-auto όταν μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα ξαναγίνουν μικτοί αγώνες. Να πάρουμε σβάρνα τα forum τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες και να δείχνουμε με τον δάκτυλο τον υπαίτιο;
Είναι ζήτημα να γράψαμε τρεις γραμμές.
Περιμέναμε και συζητήσαμε ΚΟΣΜΙΑ στην κοινή συνάντηση και όλα επανήλθαν στη θέση τους. Αλλά τι λέω τώρα και σε ποιόν τα λέω ε; Και όμως προσπάθησε:
Έχε τις αντιρρήσεις σου σαν "οργανωτής" και κράτησετες για τον εαυτό σου και για τον χώρο που υπάρχει για να τις αναφέρεις.

Τι δουλειά έχεις να μπλέκεις κόσμο που δεν έχει ιδέα. Αλλά είπαμε, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Πρέπει να καταστρέψεις εντελώς το χώρο για να μείνει το πεδίο ελεύθερο για την προς ίδρυση ομοσπονδία και παρασύρεις σε αυτό το παιχνίδι μαζί σου τα πάντα ΚΑΙ τις λέσχες που πιθανόν να στηρίζουν την ομοσπονδία. Ντροπή. Συγκρατήσου. Δεν μπορεί όλο το σύμπαν να συνωμοτεί εναντίον σου.
superspiounos

Post by superspiounos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Κύριε Σύρρο

δε σας υποχρεώνει κανείς να διαβάσετε κάτι που δε σας ενδιαφέρει. Μπορείτε απλά να πάτε στο επόμενο θέμα. Και είναι δικαίωμά μας να γράφουμε ότι ενδιαφέρει εμάς.

Κύριε Κατσιμαλή

ξεχνάτε ότι γίνονται και αγώνες αυτοκινήτου χωρίς την άδεια της ΕΘΕΑ πλέον. Και το βασικότερο είναι ότι το Εφετείο της στερεί το δικαίωμα άρνησης, λόγω του ότι διοργανώνει αγώνες.

Και επειδή είσαστε και δικηγόρος όπως φαίνεται, θα ξέρετε ότι οι αποφάσεις του Εφετείου αποτελούν νομολογία, συμπληρωματική των νόμων. Οπότε ο προγενέστερος της νομολογίας αυτής ΚΟΚ έχει τροποποιηθεί με αυτή την απόφαση.
Κάνε ότι καταλαβαίνεις βρε Γιάννη αλλά σταμάτα αυτή την τρέλα. Δε χρειάζεται να βυθιστεί ο χώρος για το γινάτι σου. Τόσοι άνθρωποι προσπαθούν να στο πούν.
Γιάννης Αθανασίου

Χρίστο

συγνώμη που διόρθωσα τις συμμετοχές, σύμφωνα με τα όσα συζητήσαμε την άλλη φορά. Συγνώμη επίσης που ξέχασα να σε ευχαριστήσω για το ότι δε μας ανέφερες σε όσους σε βοήθησαν. Και βέβαια συγνώμη που το 2009 δεν ανέχθηκα την αυθαιρεσία της οργάνωσης και διαμαρτυρήθηκα.

Κύριε Καστιμαλή

δυστυχώς δεν έχω μπάρμπα στην Κορώνη να φροντίζει για μένα πριν απο μένα. Το μόνο που μου μένει είναι η διαμαρτυρία. Ιδίως απο τη στιγμή που εδώ και τρεις μήνες έκανα ότι θεωρείτε σαν σωστό.

Αν θεωρείτε έναν αποτυχημένο οργανωτή - με 3-4 ματαιώσεις αγώνων τα 3 τελευταία χρόνια και δύο περαστασιακούς αγωνιζόμενους ΤΟΣΟΥΣ που προσπαθούν να μου πουν κάτι, μάλλον μιλάμε σε άλλη διάλεκτο.

Και ο 24ωρος δεν είναι ασπίδα. Είναι πύργος προστασίας, χάρη στην εκτίμηση των αγωνιζομένων προς αυτόν. Όσο και να τον χτυπάτε δε θα πέσει!

Την ταφόπλακα προσπαθείτε να την βάλετε, εδώ και πολλά χρόνια εσείς. Ακόμη και άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί σας, δε θέλουν πλέον να ακούν το όνομά σας. Τί πιό χαρακτηριστικό;
mitsos

Post by mitsos »

Mετα απο 30 σελιδες παντως εγω 4 πραγματα καταλαβα κ διορθωστε με ρε παιδια αν εχω αδικο!

Οι αγωνιζομενοι στα trophy/wild terrain εντοπισαν τα προβληματα που τους απασχολουσαν βαση των νεοων κανονισμων οργανωθηκαν κ θα τα συζητησουνε με τον αρμοδιο απο την ΕΛΠΑ για να τα λυσουν.
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ!

Οι αγωνιζομενοι στα αντοχης εχουνε 2-3 βασικα προβληματα τα οποια ειναι ηδη γνωστα στους αρμοδιους κ μαλλον συζητουνται. Αλλη προταση ολοκληρωμενη δεν ειδα αρα θεωρω κ οτι δεν υπαρχει!

Το μονο καυτο θεμα με τους Νεους Κανονισμους Αγωνων Αντοχης αφορα τον κ.Αθανασιου κ τον 24ωρο οπως εκεινος θελει να τον κανει, κ οχι αμεσα τους αγωνιζομενους μιας κ ο αγωνας μπορει να γινει με λιγο διαφορετικη δομη αλλα να γινει, πραγμα το οποιο θελουνε.

Αν στο χωρο του αυτοκινητου υπηρχε αντιστοιχος φορεας οπως οι Ομοσπονδια στις μηχανες θα μπορουσε να διεξαχθει αγωνας χωρις την συγκαταθεση της ΕΛΠΑ. Αρα μαλλον ενας απο τους σκοπους την Ομοσπονδιας ειναι κ αυτος κ εδω θα συμφωνησω με τα λεγομενα των προηγουμενων οτι θα ειμαστε επιφυλακτικοι!!

Αυτα εκτος κι αν εγω δεν εχω καταλαβει κατι.....
Γιάννης Αθανασίου

Οι "ψεύτικες" συμμετοχές στο Ναύπλιο για να συμπληρώσουμε τη Ζ1 δεν σας φάνηκαν σαν πρόβλημα;

Η μηδενική προβολή;

Οι κανονισμοί που δεν τηρήθηκαν;
mitsos

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Οι "ψεύτικες" συμμετοχές στο Ναύπλιο για να συμπληρώσουμε τη Ζ1 δεν σας φάνηκαν σαν πρόβλημα;

Η μηδενική προβολή;

Οι κανονισμοί που δεν τηρήθηκαν;
Ψευτικες?
Πηραν κανονικη εκκινηση 3 οχηματα κ εγκατεληψαν. So what?
Κι αν εγινε αυτο εγινε για το καλο των αγωνιζομενων. Η προταση σας δλδ ποια ειναι να ακυρωνοταν η Ζ1 κατηγορια?

Μηδενικη δεν θα το ελεγα.
Αλλα κ παλι μην ξεχναμε οτι δεν εχουνε ολοι ενα ΜΜΕ απο πισω....

Για πειτε μου ομως, εσεις, ποσες φορες στο παρελθον δεν εχουνε τηρηθει κανονισμοι??????????
Γιάννης Αθανασίου

mitsos wrote:Ψευτικες?
Πηραν κανονικη εκκινηση 3 οχηματα κ εγκατεληψαν. So what?
Κι αν εγινε αυτο εγινε για το καλο των αγωνιζομενων. Η προταση σας δλδ ποια ειναι να ακυρωνοταν η Ζ1 κατηγορια?
Κανονική; Πλάκα μου κάνετε έτσι δεν είναι;
Μηδενικη δεν θα το ελεγα.
Αλλα κ παλι μην ξεχναμε οτι δεν εχουνε ολοι ενα ΜΜΕ απο πισω....
Συγνώμη που έχουμε το περιοδικό Δε θα το ξαναεμπλέξουμε στον αγώνα μας, για να είμαστε ίσιοι με τους άλλους.
Για πειτε μου ομως, εσεις, ποσες φορες στο παρελθον δεν εχουνε τηρηθει κανονισμοι??????????
Όσο με αφορά και όσο γνωρίζω ελάχιστες. Αλλά δεν κυνηγάω φαντάσματα! Εδώ ήμουν στη μέση και ξέρω.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”