Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4
Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4
Συνδυάστε τα δύο και θα καταλάβετε ότι δεν μπορεί να γίνεται αγώνας την νύχτα.
Νυχτερινός αγώνας σημαίνει ότι όλοι θα οδηγήσουν κάποιο κομμάτι νύχτα. Αντίθετο με αυτό που λέει ότι η πλειονότητα πρέπει να περάσει τη διαδρομή μέρα!
Άλλωστε για πεστε μου ποιός ο λόγος που αλυτάρχης και αγωνοδίκης στο Ναύπλιο αγωνιούσαν να μην φτάσουν αυτοκίνητα νύχτα στην τελευταία ειδική. Απλά για να μη δημιουργηθεί τετελεσμένο.
Η νύχτα δε συζητήθηκε ποτέ στην 10μελή. Απλά πλανιόταν ένας μύθος ότι δε θα γίνουν νυχτερινοί αγώνες, που συντηρούσαν επιμελώς κάποιοι - εν προκειμένω ο κύριος Αποστολίδης Αλέκος με φήμες που διέδιδε εδώ και εκεί.
Νυχτερινός αγώνας σημαίνει ότι όλοι θα οδηγήσουν κάποιο κομμάτι νύχτα. Αντίθετο με αυτό που λέει ότι η πλειονότητα πρέπει να περάσει τη διαδρομή μέρα!
Άλλωστε για πεστε μου ποιός ο λόγος που αλυτάρχης και αγωνοδίκης στο Ναύπλιο αγωνιούσαν να μην φτάσουν αυτοκίνητα νύχτα στην τελευταία ειδική. Απλά για να μη δημιουργηθεί τετελεσμένο.
Η νύχτα δε συζητήθηκε ποτέ στην 10μελή. Απλά πλανιόταν ένας μύθος ότι δε θα γίνουν νυχτερινοί αγώνες, που συντηρούσαν επιμελώς κάποιοι - εν προκειμένω ο κύριος Αποστολίδης Αλέκος με φήμες που διέδιδε εδώ και εκεί.
Δεν μπορω να το δεχτω απο την στιγμη που βγηκε (επι εποχης 10μελους επιτροπης) το "Πλαισιο αγωνων 4χ4" το οποιο αναφερει:Γιάννης Αθανασίου wrote: Η νύχτα δε συζητήθηκε ποτέ στην 10μελή. Απλά πλανιόταν ένας μύθος ότι δε θα γίνουν νυχτερινοί αγώνες, που συντηρούσαν επιμελώς κάποιοι - εν προκειμένω ο κύριος Αποστολίδης Αλέκος με φήμες που διέδιδε εδώ και εκεί.
"οι αγωνες διεξαγωνται κατα την διαρκεια της ημερας. Καθε σκελος διαρκει το πολυ 12ωρες. Μεταξυ των σκελων προβλεπεται αναπαυση 8ωρων."
Αυτο ακριβως λεει κ ο Νεος Κανονισμος.
Πως γινεται λοιπον τοτε να βγηκε γραπτα το παραπανω κειμενο κ εσεις τωρα να ισχυριζεστε αγνοια?
Δεν εισασταν μελος της 10μελους??
Επισης εσεις αναφερατε οτι εχετε κανει στην ΕΘΕΑ 3 αιτησεις για εξαιρεση του 24ωρου απο τον Ιανουαριο.
Πως γινεται λοιπον να μην το ξερατε απο την στιγμη που ο Νεος Κανονισμος εκδοθηκε Μαρτιο???
Κι εξακολουθω να επιμενω οτι δεν απαγορευει τους νυχτερινους αγωνες.
Το μονο που συμφωνουμε ειναι οτι ο 24ωρος οπως γινοτανε φαινεται να μην ειναι τωρα συνομος με τον κανονισμο, αποφαση η οποια ομως παρθηκε απο επιτροπη στην οποια εισασταν μελος.....
Εκτος απο το σχεδιο που ολοι εχουνε στραφει εναντιον σας μηπως υπαρχει κι αλλος λογος??
Το πλαίσιο καταρτήθηκε από την ΕΘΕΑ και όχι την επιτροπή.
Ο κανονισμός καταρτήθηκε από τη νέα επιτροπή - λέμε τώρα.
Σε καμία από τις περιπτώσεις δε λήφθηκε υπ΄όψη η γνώμη της 10μελούς.
Και για όποιον θέλει υπάρχουν πρακτικά από όλες τις συναντήσεις τις 10μελούς, αν και αν δε βιάζεστε θα δημοσιευθούν άμεσα για να ξέρουν όλοι ποιός είπε τί και υποστήριξε τί...
Ο κανονισμός καταρτήθηκε από τη νέα επιτροπή - λέμε τώρα.
Σε καμία από τις περιπτώσεις δε λήφθηκε υπ΄όψη η γνώμη της 10μελούς.
Και για όποιον θέλει υπάρχουν πρακτικά από όλες τις συναντήσεις τις 10μελούς, αν και αν δε βιάζεστε θα δημοσιευθούν άμεσα για να ξέρουν όλοι ποιός είπε τί και υποστήριξε τί...
Καλά έχει γίνει της Πόπης(μια φίλη μου..)
Πέραν της πλάκας
έχει χαθεί η μπάλα (ή μήπως όχι
)
ξεκίνησε ένα θέμα με τις θέσεις της "επιτροπής", πήγε στα παράπονα κάποιον οργανωτών, συνέχισε με αμφισβητήσεις της ικανότητας και ακεραιότητας του Dista, και μετά το χάος......ή όχι?
βγήκαν άπειρα θέματα!
Ένα πρακτικό, περι σαφήνειας του κανονισμού, που συμφωνώ με το Φωκίωνα (και τα αμερικανάκια και τους δικηγόρους) οτι αν κάτι μπορεί να μεταφραστεί με δύο τρόπους, τότε πρέπει να διορθωθεί. Στο συγκεκριμένο σημείο πράγματι και εγώ όταν το πρωτοδιάβασα συμπέρανα οτι επιτρέπετε μόνο η βελτίωση του υπάρχοντος μοτέρ. Η πρακτικές του τύπου ρώτα τους ΤΕ δεν είναι προβλεπόμενες νομίζω ή τουλάχιστον δεν είναι οι καλύτερες!?
Η απάντηση του Dista βέβαια τύπου "Οκ πιστεύαμε οτι αυτή η διατύπωση αρκούσε, θα το κάνουμε ακόμα πιο ξεκάθαρο" με υπερκαλύπτει και με ικανοποιεί.
Η ελληνική γλώσσα είναι πλουσιότατη αλλά και πολύπλοκη
Βγήκαν και άλλα πολλά αλλά το σημαντικότερο κατα τη γνώμη μου παραμένει η ανικανότητα επικοινωνίας και βέβαια η ανυπαρξία πλαισίου αυτής.
Τί εννοώ.
Δυστυχώς τα "βρε δε θυμάσαι τότε που λέγαμε αυτό μπροστά σε εκείνον, αποφασίστηκε αυτό?" ή "τα καλά ρε συ τότε δεν είπαμε ομόφωνα αυτό?" έχουν ελάχιστη αξία και δεν σημαίνουν τίποτα.
Η ανυπαρξία διαφάνειας είτε μέσω πρακτικών (υπογεγραμμένων) είτε έστω της άμεσης επικοινωνίας στον αέρα του τί έγινε στις συναντήσεις τον επίσημων οργάνων, αφήνουν άπλετο χώρο για παρερμηνείες, παρεξηγήσεις και βέβαια παιχνίδια εντυπώσεων αν κάποιος το επιθυμεί!
Υπο αυτή την κατάσταση καλώς, πολύ καλός έγινε η τριμελής που έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι και απλά μένει απο εμας να μπορέσουμε να συναποφασίσουμε τί θέλουμε και να το επικοινωνήσουμε. Μπορεί να μήν είναι ότι πιο δημοκρατικό επι της αρχής , αλλά είναι πολύ πιο δημοκρατικό απο την χάβρα!
Η δημοκρατία που όλοι θέλουμε και επιδιώκουμε είναι πολύ δύσκολο πράγμα.
Αυτό που έχουμε είναι αναρχία και αυτό για να λειτουργήσει χρειάζεται πολυυυυυύ υψηλό επίπεδο παιδείας!
Για αυτό και έχω και επιφυλάξεις για την ομοσπονδία αφού δεν ξέρω το πλάισιο. Τουλάχιστον με την Εθεα ξέρουμε, μπορεί να μην είναι το ιδανικό και να εξαρτάται πολύ απο το ήθος και την διάθεση κάποιον λίγων , αλλά είναι κάπως ξεκάθαρο.
ΥΓ. Γιάννη- Σπύρο μην μπαίνετε σε ιστορικές αναζητήσεις ξέρουμε και ξέρετε οτι κανείς δεν πρόκειτε να παραδεχθεί τίποτα, αλλά και δεν έχει νόημα για να πάμε μπροστά.
ΥΓ2.Οι αγωνιζόμενοι των αντοχής δεν κάνουμε κάτι σαν αυτό που κάνουν και οι "σκληροί"
ή δεν χρειάζεται? (πραγματική απορία)
ΥΓ3. Κεραυνέ πλέον δεν λές απλές θέσεις και απόψεις αλλά μιλάς για ανήθικα μέχρι και ποινικά ζητήματα. Η ανωνυμία σου πλέον γίνεται ενοχλητική και άκρως πονηρή!
ΥΓ4. Ποιοί είναι αυτοι "που θα τρίβουν τα χέρια τους " και γιατί?
ΥΓ5. Το αν ο 24ωρος και γενικά οι νυχτερινοί αγώνες επιτρέπονται θα μας το απαντήσει κάποιος ή δεν ξέρουμε ακόμη?(Dista?)
ΥΓ5. Tο jegermeister με πάγο πιάνει ή θεωρείτε αναψυκτικό?

Πέραν της πλάκας
έχει χαθεί η μπάλα (ή μήπως όχι

ξεκίνησε ένα θέμα με τις θέσεις της "επιτροπής", πήγε στα παράπονα κάποιον οργανωτών, συνέχισε με αμφισβητήσεις της ικανότητας και ακεραιότητας του Dista, και μετά το χάος......ή όχι?

βγήκαν άπειρα θέματα!
Ένα πρακτικό, περι σαφήνειας του κανονισμού, που συμφωνώ με το Φωκίωνα (και τα αμερικανάκια και τους δικηγόρους) οτι αν κάτι μπορεί να μεταφραστεί με δύο τρόπους, τότε πρέπει να διορθωθεί. Στο συγκεκριμένο σημείο πράγματι και εγώ όταν το πρωτοδιάβασα συμπέρανα οτι επιτρέπετε μόνο η βελτίωση του υπάρχοντος μοτέρ. Η πρακτικές του τύπου ρώτα τους ΤΕ δεν είναι προβλεπόμενες νομίζω ή τουλάχιστον δεν είναι οι καλύτερες!?
Η απάντηση του Dista βέβαια τύπου "Οκ πιστεύαμε οτι αυτή η διατύπωση αρκούσε, θα το κάνουμε ακόμα πιο ξεκάθαρο" με υπερκαλύπτει και με ικανοποιεί.
Η ελληνική γλώσσα είναι πλουσιότατη αλλά και πολύπλοκη

Βγήκαν και άλλα πολλά αλλά το σημαντικότερο κατα τη γνώμη μου παραμένει η ανικανότητα επικοινωνίας και βέβαια η ανυπαρξία πλαισίου αυτής.
Τί εννοώ.
Δυστυχώς τα "βρε δε θυμάσαι τότε που λέγαμε αυτό μπροστά σε εκείνον, αποφασίστηκε αυτό?" ή "τα καλά ρε συ τότε δεν είπαμε ομόφωνα αυτό?" έχουν ελάχιστη αξία και δεν σημαίνουν τίποτα.
Η ανυπαρξία διαφάνειας είτε μέσω πρακτικών (υπογεγραμμένων) είτε έστω της άμεσης επικοινωνίας στον αέρα του τί έγινε στις συναντήσεις τον επίσημων οργάνων, αφήνουν άπλετο χώρο για παρερμηνείες, παρεξηγήσεις και βέβαια παιχνίδια εντυπώσεων αν κάποιος το επιθυμεί!
Υπο αυτή την κατάσταση καλώς, πολύ καλός έγινε η τριμελής που έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι και απλά μένει απο εμας να μπορέσουμε να συναποφασίσουμε τί θέλουμε και να το επικοινωνήσουμε. Μπορεί να μήν είναι ότι πιο δημοκρατικό επι της αρχής , αλλά είναι πολύ πιο δημοκρατικό απο την χάβρα!
Η δημοκρατία που όλοι θέλουμε και επιδιώκουμε είναι πολύ δύσκολο πράγμα.
Αυτό που έχουμε είναι αναρχία και αυτό για να λειτουργήσει χρειάζεται πολυυυυυύ υψηλό επίπεδο παιδείας!
Για αυτό και έχω και επιφυλάξεις για την ομοσπονδία αφού δεν ξέρω το πλάισιο. Τουλάχιστον με την Εθεα ξέρουμε, μπορεί να μην είναι το ιδανικό και να εξαρτάται πολύ απο το ήθος και την διάθεση κάποιον λίγων , αλλά είναι κάπως ξεκάθαρο.
ΥΓ. Γιάννη- Σπύρο μην μπαίνετε σε ιστορικές αναζητήσεις ξέρουμε και ξέρετε οτι κανείς δεν πρόκειτε να παραδεχθεί τίποτα, αλλά και δεν έχει νόημα για να πάμε μπροστά.
ΥΓ2.Οι αγωνιζόμενοι των αντοχής δεν κάνουμε κάτι σαν αυτό που κάνουν και οι "σκληροί"

ΥΓ3. Κεραυνέ πλέον δεν λές απλές θέσεις και απόψεις αλλά μιλάς για ανήθικα μέχρι και ποινικά ζητήματα. Η ανωνυμία σου πλέον γίνεται ενοχλητική και άκρως πονηρή!
ΥΓ4. Ποιοί είναι αυτοι "που θα τρίβουν τα χέρια τους " και γιατί?
ΥΓ5. Το αν ο 24ωρος και γενικά οι νυχτερινοί αγώνες επιτρέπονται θα μας το απαντήσει κάποιος ή δεν ξέρουμε ακόμη?(Dista?)
ΥΓ5. Tο jegermeister με πάγο πιάνει ή θεωρείτε αναψυκτικό?

Δημητριάδης Σταύρος
Όποιος άγνοει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. Και δεν είναι δικές μου κουβέντες.stavrosd wrote:ΥΓ. Γιάννη- Σπύρο μην μπαίνετε σε ιστορικές αναζητήσεις ξέρουμε και ξέρετε οτι κανείς δεν πρόκειτε να παραδεχθεί τίποτα, αλλά και δεν έχει νόημα για να πάμε μπροστά.:
Αφού εσύ δέχεσαι την κυριαρχία στο χώρο ενός ανθρώπου που:
1. Πουλάει συστήματα υπολογισμού αποτελεσμάτων
2. Πουλαει υπηρεσίες υπολογισμού αποτελεσμάτων
3. Ενοικιάζει συστήματα εντοπισμού θέσεις και καταγραφής διαδρομής
4. Πουλάει συστήματα κατασκευής road book
5. Πουλάει φωτογραφίες από τους αγώνες
6. Είναι τεχνικός έφορος, αν και δεν πατάει ποτέ στα σεμινάρια και είναι και διοργανωτής - ασυμβίβαστο σύμφωνα με το κύριο Μαρατζίδη.
7. Είναι οργανωτής αγώνων 4Χ4
8. Είναι αγωνιζόμενος σε αγώνες 4Χ4
9. Και δηλώνει δημοσιογράφος
εμένα τί λόγος μου πέφτει;
ΥΓ. Το πλαίσιο της ομοσπονδίας μπορείς να το βρείς εδώ
Δε ξέρω που κατάλαβες οτι δέχομαι την κυριαρχία του Σπύρου?
Εγώ αυτό που είπα είναι οτι με την παρούσα (2009) κατάσταση καλώς πάμε σε πιο "απολυταρχικά" συστήματα που ευτυχώς φαίνεται οτι αποτελείτε απο άτομα που ακούν!
Αν αυτά τα άτομα έχουν αυτές τις ιδιότητες και άλλες τόσες δεν με ενδιαφέρει.
Θα κριθούν και αν χρειαστεί θα αντικατασταθούν όταν οι αγώνες βαλτώσουν και άλλο, απο αποδεδειγμένη ή αναγνωρισμένη υπαιτιότητά τους.
Καλά για το πλαίσιο της ομοσπονδίας.... ασε μη σε στεναχωρήσω.
Περιμένω να το δω και δε βγάζω συμπεράσματα ακόμα
Εγώ αυτό που είπα είναι οτι με την παρούσα (2009) κατάσταση καλώς πάμε σε πιο "απολυταρχικά" συστήματα που ευτυχώς φαίνεται οτι αποτελείτε απο άτομα που ακούν!
Αν αυτά τα άτομα έχουν αυτές τις ιδιότητες και άλλες τόσες δεν με ενδιαφέρει.
Θα κριθούν και αν χρειαστεί θα αντικατασταθούν όταν οι αγώνες βαλτώσουν και άλλο, απο αποδεδειγμένη ή αναγνωρισμένη υπαιτιότητά τους.
Καλά για το πλαίσιο της ομοσπονδίας.... ασε μη σε στεναχωρήσω.
Περιμένω να το δω και δε βγάζω συμπεράσματα ακόμα

Δημητριάδης Σταύρος
και καλά απο όλα αυτά που έγραψα μόνο αυτο σου χτύπησε?
Δημητριάδης Σταύρος
Την ανέχεσαι ίσως να ήταν καλύτερη έκφραση... αλλά δεν είναι εδώ η ουσία.
Διαφωνούμε, εσύ θες δικτατορία, ολιγαρχία, εγώ πιστεύω στη δημοκρατία. Θα δείξει... Αν και, αντίστοιχα, η ολιγαρχία μέχρι σήμερα, τους τελευταίους 3 μήνες, δε με έχει πείσει. Έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και δεν έχει λύσει κανένα.
Το Ναύπλιο από τις 30 σχεδόν συμμετοχές το 2009 έπεσε στις 15-16.
Στο Ναύπλιο οι συμμετοχές έκλεισαν Κυριακή παρά κάτι αντί για Τετάρτη.
Στο Ναύπλιο έτρεξε αυτοκίνητο με παράνομο cage!
Στην Κομοτηνή έγινε της... με τους κανονισμούς της τελευταίας στιγμής.
Στην Κω έγινε αγώνας χωρίς κανονισμούς,
Απο την επιτροπή Προβολής των Αγώνων της ΕΘΕΑ δεν έγινε καμία αναφορά στους αγώνες 4Χ4
κλπ., κλπ., κλπ...
Αν αυτό σημαίνει πάμε μπροστά, συγνώμη αλλά δε θα πάρω!
ΥΓ. Ο 24ωρος θα γίνει. Με ή χωρίς τη αιγίδα της ΕΘΕΑ. Αν ΕΘΕΑ και επιτροπή δεν απαντήσουν στην επόμενη και τελευταία αίτησή μας, την τέταρτη στη σειρα από το Γενάρη, για εξαίρεση του 24ωρου, θα πάμε σύμφωνα με την απόφαση του εφετείου. Αν ένα πρωτάθλημα με μέσο όρο συμμετοχών τις 20-25, δε θέλει έναν αγώνα με μέσο όρο κάποιες 80, τότε γιατί να συμβαίνει το αντίθετο;
Διαφωνούμε, εσύ θες δικτατορία, ολιγαρχία, εγώ πιστεύω στη δημοκρατία. Θα δείξει... Αν και, αντίστοιχα, η ολιγαρχία μέχρι σήμερα, τους τελευταίους 3 μήνες, δε με έχει πείσει. Έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και δεν έχει λύσει κανένα.
Το Ναύπλιο από τις 30 σχεδόν συμμετοχές το 2009 έπεσε στις 15-16.
Στο Ναύπλιο οι συμμετοχές έκλεισαν Κυριακή παρά κάτι αντί για Τετάρτη.
Στο Ναύπλιο έτρεξε αυτοκίνητο με παράνομο cage!
Στην Κομοτηνή έγινε της... με τους κανονισμούς της τελευταίας στιγμής.
Στην Κω έγινε αγώνας χωρίς κανονισμούς,
Απο την επιτροπή Προβολής των Αγώνων της ΕΘΕΑ δεν έγινε καμία αναφορά στους αγώνες 4Χ4
κλπ., κλπ., κλπ...
Αν αυτό σημαίνει πάμε μπροστά, συγνώμη αλλά δε θα πάρω!
ΥΓ. Ο 24ωρος θα γίνει. Με ή χωρίς τη αιγίδα της ΕΘΕΑ. Αν ΕΘΕΑ και επιτροπή δεν απαντήσουν στην επόμενη και τελευταία αίτησή μας, την τέταρτη στη σειρα από το Γενάρη, για εξαίρεση του 24ωρου, θα πάμε σύμφωνα με την απόφαση του εφετείου. Αν ένα πρωτάθλημα με μέσο όρο συμμετοχών τις 20-25, δε θέλει έναν αγώνα με μέσο όρο κάποιες 80, τότε γιατί να συμβαίνει το αντίθετο;
Νομίζω οτι η λέξη ανοχή έχει μεγάλη ουσία.Γιάννης Αθανασίου wrote:Την ανέχεσαι ίσως να ήταν καλύτερη έκφραση... αλλά δεν είναι εδώ η ουσία.
Είναι διαφορετικό να δείχνεις ανοχή και ναδουλεύεις για την βελτίωση απο το να τα κάνεις όλα στάχτη και μπουρμπερη
Παρελάβαμε χαός κύριοιΔιαφωνούμε, εσύ θες δικτατορία, ολιγαρχία, εγώ πιστεύω στη δημοκρατία. Θα δείξει... Αν και, αντίστοιχα, η ολιγαρχία μέχρι σήμερα, τους τελευταίους 3 μήνες, δε με έχει πείσει. Έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και δεν έχει λύσει κανένα.

Δημητριάδης Σταύρος
To αντιθετο δλδ ειναι "γιατι να θελει ενας αγωνες με μεσο ορο συμμετοχων καποιες 80 ενα πρωταθλημα με μεσο ορο 20-25" ??Γιάννης Αθανασίου wrote: ΥΓ. Ο 24ωρος θα γίνει. Με ή χωρίς τη αιγίδα της ΕΘΕΑ. Αν ΕΘΕΑ και επιτροπή δεν απαντήσουν στην επόμενη και τελευταία αίτησή μας, την τέταρτη στη σειρα από το Γενάρη, για εξαίρεση του 24ωρου, θα πάμε σύμφωνα με την απόφαση του εφετείου. Αν ένα πρωτάθλημα με μέσο όρο συμμετοχών τις 20-25, δε θέλει έναν αγώνα με μέσο όρο κάποιες 80, τότε γιατί να συμβαίνει το αντίθετο;
Δλδ λεμε οτι ο 24ωρος δεν θελει να ειναι πρωταθληματικος κ αδιαφορει για την εγκριση της ΕΘΕΑ?
Αν κ δεν ξερω τα διαδικαστικα (αλλα απο περιεργεια θα ηθελα να τα μαθω) τι γινεται νομικα και ασφαλιστικα στην περιπτωση που ο αρμοδιος φορεας (ΕΘΕΑ) δεν εχει δωσει αδεια διεξαγωγης αγωνα??