Και μόνο η συμφωνία μας με την i-track που έγινε τον Αύγουστο, υπογεγραμμένο συμβόλαιο, αποδεικνύει το αντίθετο. Άλλοι έτρεξαν να αγοράσουν συστήματα της πλάκας για να τα νοικιάζουν μόλις το έμαθαν!!!
Ναι αγαπητέ. Για δημοσιεύσεις στην κεντρική σελίδα λέμε. Τέσσερεις για τον 24ωρο. Για το HRR πόσες ήταν; Να μην πω για την τιμή να τρέξει στο 24ωρο ένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και ο πρωταθλητής Βουλγαρίας. Αλήθεια στο HRR πόσοι ξένοι έτρεξαν ανάμεσα στους δέκα αγωνιζόμενους;
Εγώ δεν έχω νοικιάσει ποτέ το σύστημα αποτελεσμάτων σας, όσο και αν έχετε προσπαθήσει να το κάνετε αναγκαστικό σε όλους. Ούτε το σύστημα που βγάζετε road book, που επίσης έχετε προσπαθήσει να κάνετε υποχρεωτικό. Οπότε λογικά δεν ξέρω. Ας απαντήσουν όσοι το έχουν κάνει, αφού εσείς ντρέπεστε!!! Τιμολόγιο τους κόβετε άραγε;
Για δείξτε μου εσείς αποτελέσματα WRC όπως τα λέτε. Γιατί εγώ τα ξέρω έτσι:
http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=40 ... rally_id=S, ακριβώς όπως του 24ωρου: χρόνος ειδικής, συνολικός χρόνος+ ποινές. Η αν θέλετε ακόμη και έτσι
http://www.dakar.com/us/DAKAR/2010/stag ... erall.html, του Dakar που δίνουν σε ξεχωριστές σελίδες χρόνο ημέρας και συνολικό χρόνο. Αλλά εκεί δεν μπορέσατε να πουλήσετε το σύστημά σας ή καλύτερα να τους υποχρεώσετε να το αγοράσουν!
Και βέβαια να υποχρεώνετε τους πάντες να ξαναγράφουν τα αποτελέσματα των αγώνων σας, αφού τα pdf αρχεία είναι άχρηστα για έκδοση βαθμολογίας και επεξεργασία για δημοσίευση στον τύπο!
Ανακεφαλαιώνοντας
1. Πουλάτε συστήματα υπολογισμού αποτελεσμάτων
2. Πουλατε υπηρεσίες υπολογισμού αποτελεσμάτων
3. Ενοικιάζεται συστήματα εντοπισμού θέσεις και καταγραφής διαδρομής
4. Πουλάτε συστήματα κατασκευής road book
5. Πουλάτε φωτογραφίες από τους αγώνες
6. Είσαστε τεχνικός έφορος, αν και δεν πατάτε ποτέ στα σεμινάρια και είστε και διοργανωτής - ασυμβίβαστο σύμφωνα με το φίλο σας κύριο Μαρατζίδη.
7. Είσαστε οργανωτής αγώνων 4Χ4
8. Είστε αγωνιζόμενος σε αγώνες 4Χ4
9. Είστε δημοσιογράφος
Τι μένει λοιπόν για να εκμεταλευτείτε πλήρως τους αγώνες 4Χ4; Να φύγουν απο τη μέση όσοι δε σας αφήνουν να κάνετε τη δουλειά σας!