Τί να σου πω ρε φιλαράκι, εγώ ακόμα δεν τον έχω βρει τον κουλουρά reuters...sirros wrote:nikola aurio to proi ,prin pas gia douleia perna kai pare 3-4 koulouria.
![]()
![]()
![]()
![]()

Τί να σου πω ρε φιλαράκι, εγώ ακόμα δεν τον έχω βρει τον κουλουρά reuters...sirros wrote:nikola aurio to proi ,prin pas gia douleia perna kai pare 3-4 koulouria.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν τα ψηφίσαμε ΠΟΤΕ. Ήταν προτάσεις μόνο. Δεκτές και σύμφωνες οι περισσότερες από πολλούς στην επιτροπή, αλλά ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Όταν πήγαμε να τις συζητήσουμε και να αποφασίσουμε ... τα είπα και παραπάνω, δεν έχει ουσία να τα ξαναπώ.Γιάννης Αθανασίου wrote:Συνάντηση 11 Οκτώβρη 2009
...................
Φαντάζομαι Γιώργο τώρα να καταλαβαίνεις γιατί έχουν φτάσει οι κανονισμοί να είναι ένας τόμος. Πρέπει να αναλύουν ακόμα και τα αυτονόητα.shaka wrote:Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια αν και παλιός στο κουρμπέτι, αν και διάβασα τους γενικούς και τεχνικούς κανονισμούς όλων των μορφών αγώνων/παιδιων 4χ4 (τόμος βγαίνει αν τα τυπώσετε!!!!!) και παράλληλα παρακολουθώντας τις συζητήσεις στα fora, έχασα τον μπούσουλα. Έχασα την μπάλλα και να πω την αλήθεια άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα.
Ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του, μας έχει τρελλάνει. Ισχύει αυτό ή όχι, ήταν όπως πέρσι ή πρόπερσι? Τρέχω τώρα με τον παλιό κανονισμό και σε 2 μήνες με τον καινούργιο? Να ρωτήσω Τεχνικό έφορο, ή οργανωτή ?
Τι στο διάλο να κάνω/ουμε? ΕΛΕΟΣ συγχωριανοί![]()
![]()
Οχι... τσικουδια εχω... θες????GENERAL LEE wrote:Νικολα βαλε κι εσυ ένα ουσκακι κι ασε την ενοτητα να γραψει ιστορια …μου τελειωσαν και τα μυγδαλα……μπακαλιαρος με ουισκι παει ????
Καλώς...GENERAL LEE wrote:Νικολα βαλε κι εσυ ένα ουσκακι κι ασε την ενοτητα να γραψει ιστορια …μου τελειωσαν και τα μυγδαλα……μπακαλιαρος με ουισκι παει ????
mhn kaneis piramata stin ilikia sou, tha patheis tipota kai meta tha minei to rimadi sou kamia 10tia ekei mesa.GENERAL LEE wrote:Νικολα βαλε κι εσυ ένα ουσκακι κι ασε την ενοτητα να γραψει ιστορια …μου τελειωσαν και τα μυγδαλα……μπακαλιαρος με ουισκι παει ????
tin epomeni fora na pareis pop korn pou kanoun mpougio.superspy wrote:Άρη, έσω πολλά αμύγδαλα, (αγόραζα ένα φακελάκι για κάθε παραίτηση) μου τελείωσε όμως το τσίπουρο έχεις;