Nicolas wrote:
Για να μην ευνοεί τον δικό του αγώνα αυτός που γράφει τον κανονισμό ή τουλάχιστον να μην υπάρχει
καν αυτή η δυνατότητα. Γιατί σαν αγωνιζόμενος δεν είναι εύκολο να καταλάβεις την μπηχτή ενός οργανωτή προς τον άλλον
ούτε και να πληροφορηθείς για αυτή.
Και είπα να μην συμμετέχουν οργανωτές, όχι αγωνιζόμενοι.
Αντίθετα με χαροποιεί που ο dista είναι εκεί που είναι...
Νικολα μου απο την στιγμη που οι κανονες ειναι ιδιοι για ολους τους αγωνες ανεξαρτητα απο το ποιος τον οργανωνει γιατι να ευνοηθει καποιος??
Το ιδιο ισχυριζονται κι αυτοι που λενε για το οτι αυτος που γραφει τους κανονισμους δεν θα πρεπει να ειναι αγωνιζομενος, λες κ μονο αυτος ευνοειται απο τους κανονισμους.....
Εγω αυτο το "ασυμβιβαστο" προσωπικα δεν το καταλαβαινω.
Οσο για τις μπηχτες του νεου Γενικου να εισαι σιγουρος οτι τις εχω καταλαβει πολυ καλα, μιας και πολλες αλλαγες εχουνε προκληθει απο εδω μεσα συζητησεις!
Γιάννης Αθανασίου wrote:Θα συμφωνήσω με τον Mitso - αμάν!
Προσεχε τι λες θα βγω στο δρομο κ θα με πατησει κανα αυτοκινητο!
Λοιπον στην ουσια.... ασχετα με το ποιος η γιατι τον εγραψε εχουμε καποιους κανονισμους.
Ας πουμε λοιπον στον Dista που μας ακουει κ ειπε να του κανουμε ολοκληρωμενες προτασεις,
οτι αυτο με τα διχτυα στα παραθυρα σε αυτοκινητα που τρεχουνε σε ανοιχτης κυκλοφοριας δρομο δεν στεκει γιατι μειωνει την ορατοτητα (ας πουμε) κ δεν θελουμε να ακουμε οτι οι ΤΕ ειναι "ελαστικοι" με το συγκεκριμενο μετρο αλλα προτεινουμε να καταργηθει.
Καντε κ αναλογες προτασεις λοιπον ολοι τεκμηριωμενα οσο γινεται κλπ κ ας περιμενουμε να μας απαντησει.....