Ο ανθρωπος πρεπει ολη την ημερα να εχει λοξιγκα...

St. Tselios wrote:Βλεπω πως δεν προσεξατε καλα το βιντεο...
Ισα ισα Αντωνη ο
Τι θα χαλουσε με το πνιξιμο?Ο εγκεφαλος.
Σχεδον ολα τα usa 4Χ4 εχουν κλειστους - στεγανοποιημενος εγκεφαλους.
Παρε ενα YJ....αστο με την μηχανη μπροστα....και ριξε νερο οπου θελεις (εκτος του φιλτρου).
Απο το ταμπλο μεχρι και εγω δεν ξερω που.............δεν θα παθει τιποτα.
Το ειδα με τα ιδια μου τα ματια (Dagas Crazy).
Καλα για τα Wrangler μην μιλας και πολυ Doc.......θα σου απαντησει ο GeorgeXJ και για τα δικα σας...
St. Tselios wrote:Στο παρακατω βιντεο θα δειτε την ανελκυση ενος Hummer 3 απο μια λιμνη.
Το αυτοκινητο ηταν στο πατο της λιμνης για 2 μερες.
Το αξιοπεριεργο ειναι πως το αυτοκινητο δεν γεμισε νερο μεσα...![]()
Θα μου βρειτε ενα Ιαπωνικο αυτοκινητο των 50.000 € που να το εχει τετοια μονωση - στεγανοποιηση?
http://www.youtube.com/watch?v=uC6G-m6aAiw
PanosXJ wrote:...θεωρώ το XJ κορυφαίο και σε περιπτώσεις καταβύθισης....πιστεύω ακράδαντα ότι σε μια ανάλογη περίπτωση με αυτή του HUMMER, στο ανυπέρβλητο XJ δεν θα υπήρχε ούτε πάγος μέσα....απλά ο Πρόεδρος δεν είχε μονώσει τα ηχεία (aftermarket) του καλά.....
Και γιατί ήταν γεμάτο πάγο τ' αμάξι;St. Tselios wrote:Re Idimona kai esy...tha kratiotan o pagos stereos an to autokinito itan gemato nero?
Oxi...gia na diatirei freska ta psaria pou epiase prin...Drimon wrote:Και γιατί ήταν γεμάτο πάγο τ' αμάξι;St. Tselios wrote:Re Idimona kai esy...tha kratiotan o pagos stereos an to autokinito itan gemato nero?
Για να κρατάει κρύες τις μπύρες;;;!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tha einai apo ta fasolia pou efages prin pas ston polemo...antonisxj wrote:![]()
δεν έχω λόξυγκα.
ξυνήλες έχω.![]()
Ξεκόλα ρεεεεε!!!!!!!St. Tselios wrote: An diavaseis tin perigrafi tou video,tha katalaveis...