Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Pet4x4

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by Pet4x4 »

Γιάννης Αθανασίου wrote: Μήπως εσείς δε λέγατε στον Πέτρο το Σιούτη, μπροστά σε πολλά άτομα στην Αττική Λέσχη, ότι δε θα γίνει ο 24ωρος του 2009;
Σε εμένα προσωπικά ο Αλέκος ουδέποτε είπε κάτι τέτειο! Θυμήσου καλήτερα Γιάννη...
Απο τρίτο άτομο το άκουσα και ήρθα και σε ρώτησα τί γίνεται με τον 24ώρο γιατί άκουσα πως διακιβέυεται! Κατόπιν φώναξαμε το τρίτο άτομο εκεί που σου είπε ξεκάθαρα πως το άκουσε απο τον Αλέκο. Σε εμένα όμως ποτέ δέν είπε ο Αλέκος κάτι τέτειο και μπροστά σε κανέναν!

Αυτό απλά για την αποκατάσταση της αλήθειας!
Last edited by Pet4x4 on Mon Mar 22, 2010 21:59, edited 1 time in total.
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

thomas wrote: Εμεις επι εναμιση χρονο γιατι δεν το καταλαβαμε αυτο ???
Πιστευεις οτι ζηλευουμε ? Πιστευεις οτι δεν θελουμε να παμε μπροστα ??
Είμαι σίγουρος πως πρόκειται περί παρεξυγήσεως, ή μπορεί ακόμα και να ήταν παράλυψη του Δημήτρη ή και παρανόηση ακόμα! Αύτο δέν το ξέρω, θα σας το απαντήσει ο ίδιος. Δέν υποστήριξα πουθενά παραπάνω πως ο dista είναι αλάθητος ή πως είναι θεός, αυτό που υποστηρίζω είναι πως είναι ο καλήτερος απο εμάς τους αγωνιζόμενους για να αντιπροσοπεύσει τα "θέλω" μας για τους λόγους που έγραψα παραπάνω καθώς και γιατί είναι "δικό μας" παιδί με πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα στο κοντέρ του, με μυαλό στο κεφάλι του, με μεγάλα αυτιά για να ακούει καλά, και έχει δεί σχεδόν όλες τις οργανώσεις απο μέσα! Είναι άδικο λοιπόν απο μέρους μας να του ζητάμε να κρεμάσει τα γάντια, και μάλιστα σε αυτό το ύφος, ειδικά αφού ούτε πληρώθηκε ποτέ αλλά ούτε και τώρα για τις υπηρεσίες του! Προσπαθεί και αυτός να βάλει ένα λιθαράκι σε αυτόν τον χώρο και επειδή τον ξέρω καλά θέλω να είστε βέβαιοι πως οι προθέσεις του είναι αγνές!

thomas wrote:
Εαν προσεξεις αλλο καυτηριαζω εγω και αλλο οι φιλοι απο Κομοτηνη.

Αυτα τα γραφω με μεγιστο Σεβασμο στο προσωπο σου και της προαπαθεια σου στον χωρο του 4χ4.

Το ξέρω Θωμά, γι'αυτό και το πρώτο post απευθηνόταν στον κύριο Κανιμά. Ο σεβασμός είναι αμοιβέος προς το προσωπό σου αλλά και αναγκαίος μεταξύ όλων μας για να μπορεί να γίνεται διάλογος εδώ μέσα!
pienaf

Post by pienaf »

Γιάννης Αθανασίου wrote:
Γιάννης Παπαγεωργίου wrote:Έτσι όπως είναι οι αγώνες…
καλύτερα τις μέρες των αγώνων να πηγαίνουμε εκδρομή.
Και ακόμα καλύτερα είναι να την οργανώνουμε!
Αν είναι σαν κι αυτούς που διοργανώνει η λέσχη σας, ναι, μάλλον μοιάζει καλύτερο! Τη μία το αυτοκίνητο να μην πρέπει να τρέξει γιατί δεν έχει πίσω προφυλακτήρα. Και την άλλη το ίδιο αυτοκίνητο να τρέχει, παρόλο που το roll cage του είναι εκτός κανονισμού. Άλλα μέτρα, άλλα σταθμά!

Την ιστορία πέρυσι με τους προφυλακτήρες την πλήρωσα εγώ. Και το πρόβλημα το δημιούργησαν οι διαμάχες των βαρόνων του χώρου.
Γι’ αυτό φέτος τα τρία (3) τετρακίνητα της ομάδας την ημέρα του αγώνα της λέσχης μας πήγαν μια ωραιότατη βόλτα.

Επίσης ΔΕΝ εκπροσωπώ την λέσχη του Ναυπλίου. Η λέσχη εκπροσωπείται από τον πρόεδρό της ιδανικά.
Με την ευκαιρία, έχετε σκεφτεί τι θα γίνει όταν κουραστούν – βαρεθούν – αηδιάσουν οι τύποι σαν τον Πενταρά και σταματήσουν να ασχολούνται με τους αγώνες;

Και επειδή βγήκαμε εκτός θέματος, θυμίζω ότι έκανα μία ερώτηση:
pienaf wrote:Με τη ασφάλεια του άμαχου πληθυσμού τι γίνεται;

Σε αγώνες enduro, αντοχής κλπ οι δρόμοι είναι ανοιχτοί στην κυκλοφορία…
Από τις απαντήσεις του κ. Αθανασίου, του manos (συγνώμη, δεν σας γνωρίζω) και την σιωπή των υπολοίπων συμπεραίνω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους ανοιχτούς στην κυκλοφορία δρόμους.
Ο.Κ.
Όπως νομίζετε.

kostas654 wrote:(αν φυσικα ο σκοπος της λεσχης δεν ειναι να πλουτισει)
Πρόσεχε Κώστα! Αυτές είναι επικίνδυνες κουβέντες.
Εκτός από τις λέσχες υπάρχουν και επαγγελματίες οργανωτές με σκοπό φυσικά το κέρδος.
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Αν οι Ρώσοι, οι Πορτογάλοι, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και τόσοι άλλοι θεωρούν ότι οι αγώνες πλοήγησης - χωρίς αναγνώριση - είναι ασφαλείς, θα πρέπει εμείς να μη τους θεωρήσουμε;

Άνθρωποι σαν τον Πενταρά, που όταν φτάνουν στο σημείο να ευχαριστήσουν όσους τους βοήθησαν, ξεχνούν τους μίσους ή καλύτερα αυτούς που τρέλαναν και πέρσι, τότε τί να πει κανείς;

Τώρα όσον αφορά το κέρδος, άσε καλύτερα. Έλα να κάνουμε λογαριασμό για έναν αγώνα να δεις πόσο κερδίζουμε. Ψάξε μέσα στο forum και θα βρείς έναν υπολογισμό που έκανα για κάποιον έξυπνο, να δεις τί σημαίνει "μπαίνω μέσα".

Γιατί το κάνω; Γιατί μεγάλωσα μέσα στα αυτοκίνητα, μέσα στους αγώνες, τους αγάπησα όσο τίποτε άλλο και είναι η ζωή μου. Έχω κάνει από ενδιάμεσος μέχρι και οργανωτής, περνώντας μέσα από ολά τα υπόλοιπα στάδια (κριτής, οδηγός, συνοδηγός, τεχνικός έφορος, δημοσιογράφος, πλοηγός, μηχανικός service και ότι άλλο βάνει ο νους). Και γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι ο ιδανικός χώρος για αγώνες εκτός δρόμου.

Αν η παραπάνω αγάπη μου είναι λάθος, συγχωρείστε με. Εγώ θα το ξανακάνω...
pienaf

Post by pienaf »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Αν οι Ρώσοι, οι Πορτογάλοι, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και τόσοι άλλοι θεωρούν ότι οι αγώνες πλοήγησης - χωρίς αναγνώριση - είναι ασφαλείς, θα πρέπει εμείς να μη τους θεωρήσουμε;
Εσείς ξέρετε καλύτερα.
Γιάννης Αθανασίου wrote: Άνθρωποι σαν τον Πενταρά, που όταν φτάνουν στο σημείο να ευχαριστήσουν όσους τους βοήθησαν, ξεχνούν τους μίσους ή καλύτερα αυτούς που τρέλαναν και πέρσι, τότε τί να πει κανείς;
Ντροπή…
Γιάννης Αθανασίου wrote:Τώρα όσον αφορά το κέρδος, άσε καλύτερα. Έλα να κάνουμε λογαριασμό για έναν αγώνα να δεις πόσο κερδίζουμε. Ψάξε μέσα στο forum και θα βρείς έναν υπολογισμό που έκανα για κάποιον έξυπνο, να δεις τί σημαίνει "μπαίνω μέσα".
Μάθαμε και κάτι:
Υπάρχουν επαγγελματίες με σκοπό τη χασούρα…

Γιάννης Αθανασίου wrote: Εγώ θα το ξανακάνω...
Κάντε ότι θέλετε.
Εγώ πάω νυχτερινή με τα φιλαράκια μου…

Καληνύχτα.
Γιάννης Αθανασίου

pet4X4

εγώ θυμάμαι πώς το βράδυ των γενεθλίων της λέσχης καθόσασταν δίπλα-δίπλα και μου επιβεβαίωσες τα όσα έλεγε. Αλλά δεν πειράζει. Ακόμη και το υπόλοιπο το ίδιο σημαίνει.

Dista

Η επιτροπή είχε πει για εφαρμογή όλων αυτών μέχρι το 2013. Τα επιβάλατε και τα κάνατε αναγκαστικά μέσα σε έναν μήνα. Και από το 2011 θα βάλετε και πυρόσβεση. Αυτό ακριβώς λέω,

Αφού θες να συζητήσουμε για τα φορτηγά ΟΚ! Απλά να σου πω ότι τα φορτηγά αναφέρονται σε έναν μόνο κανονισμό, του 2005: αυτόν του κ. Κατσιμαλή, το οποίον είχε απορρίξει η επιτροπή όταν συζητούσε τους κανονισμούς! Και ο σημερινός κανονισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που ψήφισε η επιτροπή το Οκτώβρη, εκτός ίσως ότι και οι δύο γράφτηκαν στην ελληνική γλώσσα.

Κανονισμοί χωρίς cage υπάρχουν σε όλον τον κόσμο, ακόμη και σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η δουλειά του κυρίου Μαρατζίδη είναι να ελέγχει αν ο κανονισμός έχει τεχνικές ατέλειες. Όχι να αλλάξει το περιεχόμενό του και τις όποιες διατάξεις του. Άκου πυρόσβεση από το 2011. Το 2009 δεν είχαμε ούτε ζώνες!!! Αλλά που να το ξέρει αυτό; Έχει έρθει ποτέ σε αγώνα 4Χ4;

Α, γι΄ αυτό δεν ασχολήθηκε η επιτροπή προβολής με τους αγώνες 4Χ4! Αν δηλαδή θα ήταν αλλιώς θα ασχολούνταν. Και ποιος τους ενημέρωσε για το πώς είναι οι αγώνες 4Χ4; Δε θα έπρεπε να έχουν κάποιον δικό μας στην ομάδα τους; Είναι πράγματι περίεργο που τους δικαιολογείς. Μία απερισκεψία ήταν, μία αδιαφορία για τους αγώνες 4Χ4, όπως σε κάθε περίπτωση.
Γιάννης Αθανασίου

pienaf, επιδή διαβάζεις επιλεκτικά, διάβασε και αυτό. Δημοσιεύτηκε αφού τον πήρα τηλέφωνο και αφού τον ξέχεσε ο friar!
pc4x4n wrote:Αγαπητέ Friar
Έχεις δίκαιο , θα ήθελα να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ για τις παραλήψεις που αναφέρεις τόσο για τον Μπασδελη για την συμμετοχή του όσο και από το Τετρακίνητη Mag για την προβολή του αγώνα στο τελευταίο τεύχος . Για τους Νιτη και Μαρνερη τους ευχαρίστησα όπως και όλους τους αγωνιζόμενους και ατομικά.

Επειδή τα άτομα που βοήθησαν ήταν πολλά ζητώ συγγνώμη αν παράλειψα κάποιους…

Επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που για ένα μήνα με ανέχτηκαν να έχω προτεραιότητα την προετοιμασία του αγώνα και παρά την περιπέτεια που είχα με την υγεία μου δεν έφαγα ακόμη ΠΑΝΤΟΦΛΑ.
και επειδή συνεχίζεις να μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις:
Γιάννης Αθανασίου wrote: Έξοδα
1. Καύσιμα 3123 λίτρα = 3300 ευρώ
2. Στελέχη του αγώνα = 2000 ευρώ
3. Road Book, αριθμοί = 15*113= 1695 ευρώ
4. Χρονομέτρηση = 30*87=2610 ευρώ
5. ΕΛΠΑ = 113*60=6780 ευρώ
6. itrack=113*100=11300 ευρώ
7. Μπλουζάκια = 300 * 1,5 = 450 ευρώ
8. Έπαθλα = 1000 ευρώ
9. Φωτογραφίες = 300 ευρώ
10. Φιλοξενία Gadasin = 1500
11. Αφίσες = 400 ευρώ
12. Μάρκετινγκ = 2000 ευρω
Σύνολο 33285

Έσοδα
1. Συμμετοχές =82*125 (μέσος όρος)=10250 ευρώ (οι υπόλοιποι δεν πλήρωναν, ξένοι κλπ.)
2. itrack=87*60= 5220 ευρώ
3. Cooper = 5000 ευρώ
4. Εγγλεζόπουλος = 1500 (Gadasin) ευρώ
5. Δήμος Πειραιά = 4000 ευρώ
6. Άδειες ΕΛΠΑ = 138*20=2760 ευρώ
7. JetOil= 2000 ευρώ
Σύνολο 30730

Διαφορά; Μείον 2555 ευρώ, ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό, χωρίς να υπολογίζεται σε καμία περίπτωση το προσωπικό κόστος όσων βοήθησαν για τον αγώνα αφιλοκεδρώς. Και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο, 7 χρόνια τώρα. Δε ζούμε από τον αγώνα, αλλά ζούμε τον αγώνα, σε κάθε του διάσταση και με ότι σημαίνει αυτό.
Τόσα βγάζουμε κάθε φορά!
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Γιάννης Αθανασίου wrote:pet4X4
εγώ θυμάμαι πώς το βράδυ των γενεθλίων της λέσχης καθόσασταν δίπλα-δίπλα και μου επιβεβαίωσες τα όσα έλεγε. Αλλά δεν πειράζει. Ακόμη και το υπόλοιπο το ίδιο σημαίνει.
Φυσικά και σημαίνει το ίδιο!
Γιάννης Αθανασίου

Thanks Πέτρο!!!
stavrosd

Post by stavrosd »

mitsos wrote:Ρε παλικαρια.... εγω θα το ξαναγραψω γιατι δεν καταλαβαινω.....
Απο περισυ αυτο που αλλαξε οπως το καταλαβαινω εγω, ειναι οι κατηγοριες στους αγωνες.
Φυσικα κ οι απαιτησεις της καθε κατηγοριας....
Δεν καταλαβαινω ομως το κολλημα ολων με τα καθισματα/ζωνες/cage/πυροσβεσεις κλπ....
Γιατι κολλησατε σε αυτα?

Αφου αν καποιος ΘΕΛΕΙ να τρεξει ΜΠΟΡΕΙ να το κανει κ χωρις αυτα!!!
Αυτο που τρομαζει τον κοσμο κ τον οδηγει μακρια απο τους αγωνες ειναι οι φαγωμαρα κ οι ασαφειες...
Απο την στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα σε καποιον να τρεξει οπως κ περισυ, με μονη διαφορα την εκδοση ετησιας αδειας (κοστους 60ευρω εναντι 20 της ημερισιας) κ καμια αλλη προυποθεση οικονομικη-εξοπλισμου, μηπως πρεπει να ψαξετε αλλου το λαθος της ελειψης συμμετοχων κ οχι στους κανονισμους ασφαλειας???

Υ.Γ. Μιλαω μονο για αγωνες RR/enduro κλπ κλπ.... για τους αλλους δεν γνωριζω....
Στο χωριό μου λένε " της στραβής ψ@@@ς της φταιν οι τρίχες" (συγνώμη για τα γαλλικά).

Ουτε ο διακόπτης, ούτε το διχτάκι ούτε καν το cage θα αποθάρρυνε κάποιον να κάνει το βήμα να πάει στη sporting αν το κλίμα ήταν καλό, υπηρχε προβολή και άξιζε να λές οτι τρέχω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε???
Για την "μικρή" κατηγορία μάλλον οι περισσότερες απουσίες είναι λόγο κρίσης αλλά σίγουρα το κλίμα και η έλλειψη επικοινωνίας συμβάλει αρκετά. Το θέμα τις Licance λειτουγεί ανασταλτικά αλλά σε μικρό βαθμό!
Το να βάλουμε πυρόσβεση (400€)το 2011 ούτε το τρομερό έξοδο είναι ούτε μας πειράζει απο τη στιγμή που έχουμε βάλει ηδη τόσα και έχει και νόημα!

Οι ΤΚ ως έχουν (για τους αντοχής) δίνουν σε ολους το δικαίωμα να συμμετάσχουν και μάλιστα πιο δικαια απο πέρσυ που οι ζώνες ή το κάθισμα σε άλλαζαν κατηγορία!
Τώρα για επιμέρους θέματα όπως η διεξαγωγή του 24ωρου και γενικά νυχτερινών αγώνων οκ θέλει συζήτηση υπάρχουν κάποιοι μεταξύ των οποίον και ο κ. Αποστολίδης που τους θεωρούν επικίνδυνους και υπάρχουν και οι υπερασπιστές τους (μεταξύ των οποίων και εγώ).
Απόψεις είναι και σεβαστές θα πρέπει να είναι και ο καθένας αυτό που θεωρεί σωστό θα υπερασπίζεται και πιστεύω οτι η άκρη μπορεί βρεθεί. Γιάννη τα πάντα γύρω μας αλλάζουν ίσως κ΄ποια πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν και στον 24ωρο. Ίσως.
Ας σταματήσουν οι επιθέσεις και ας γίνει διάλογος επιτέλους!!

Για την 10 μελή καλύτερα να μη μιλάτε γιατί τα αποτελέσματα της είναι επιεικώς ανεπαρκή.
Οι λόγοι και πιθανώς και οι δίκαιοι λογοι πολλοί αλλά ανευ αξίας!
Δείτε μπροστά γιατί έχουμε κουραστεί!

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μιά 3μελής επιτροπή που εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά νοιώθω οτι ακούει!!
Τόσο εδώ όσο και στο Ναύπλιο ο Dista ήταν και είναι κοντά μας να ακούει και να εξηγεί και να προτείνει! Και διαφωνίες θα έχουμε και λάθη πιθανός θα γίνουν!
Τί άλλο περιμενετε?

Πραγματικά μου προκαλεί μεγάλη απορία οι επιθέσεις στο πρόσωπό του μιας και τόσα χρόνια που εγώ έχω συναναστραφεί μαζί του δεν μου εχει δώσει την εικόνα του υποχθόνιου που εξυπηρετεί συμφέροντα!
Δημητριάδης Σταύρος
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”