mitsos wrote:Ρε παλικαρια.... εγω θα το ξαναγραψω γιατι δεν καταλαβαινω.....
Απο περισυ αυτο που αλλαξε οπως το καταλαβαινω εγω, ειναι οι κατηγοριες στους αγωνες.
Φυσικα κ οι απαιτησεις της καθε κατηγοριας....
Δεν καταλαβαινω ομως το κολλημα ολων με τα καθισματα/ζωνες/cage/πυροσβεσεις κλπ....
Γιατι κολλησατε σε αυτα?
Αφου αν καποιος ΘΕΛΕΙ να τρεξει ΜΠΟΡΕΙ να το κανει κ χωρις αυτα!!!
Αυτο που τρομαζει τον κοσμο κ τον οδηγει μακρια απο τους αγωνες ειναι οι φαγωμαρα κ οι ασαφειες...
Απο την στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα σε καποιον να τρεξει οπως κ περισυ, με μονη διαφορα την εκδοση ετησιας αδειας (κοστους 60ευρω εναντι 20 της ημερισιας) κ καμια αλλη προυποθεση οικονομικη-εξοπλισμου, μηπως πρεπει να ψαξετε αλλου το λαθος της ελειψης συμμετοχων κ οχι στους κανονισμους ασφαλειας???
Υ.Γ. Μιλαω μονο για αγωνες RR/enduro κλπ κλπ.... για τους αλλους δεν γνωριζω....
Στο χωριό μου λένε " της στραβής ψ@@@ς της φταιν οι τρίχες" (συγνώμη για τα γαλλικά).
Ουτε ο διακόπτης, ούτε το διχτάκι ούτε καν το cage θα αποθάρρυνε κάποιον να κάνει το βήμα να πάει στη sporting αν το κλίμα ήταν καλό, υπηρχε προβολή και άξιζε να λές οτι τρέχω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε???
Για την "μικρή" κατηγορία μάλλον οι περισσότερες απουσίες είναι λόγο κρίσης αλλά σίγουρα το κλίμα και η έλλειψη επικοινωνίας συμβάλει αρκετά. Το θέμα τις Licance λειτουγεί ανασταλτικά αλλά σε μικρό βαθμό!
Το να βάλουμε πυρόσβεση (400€)το 2011 ούτε το τρομερό έξοδο είναι ούτε μας πειράζει απο τη στιγμή που έχουμε βάλει ηδη τόσα και έχει και νόημα!
Οι ΤΚ ως έχουν (για τους αντοχής) δίνουν σε ολους το δικαίωμα να συμμετάσχουν και μάλιστα πιο δικαια απο πέρσυ που οι ζώνες ή το κάθισμα σε άλλαζαν κατηγορία!
Τώρα για επιμέρους θέματα όπως η διεξαγωγή του 24ωρου και γενικά νυχτερινών αγώνων οκ θέλει συζήτηση υπάρχουν κάποιοι μεταξύ των οποίον και ο κ. Αποστολίδης που τους θεωρούν επικίνδυνους και υπάρχουν και οι υπερασπιστές τους (μεταξύ των οποίων και εγώ).
Απόψεις είναι και σεβαστές θα πρέπει να είναι και ο καθένας αυτό που θεωρεί σωστό θα υπερασπίζεται και πιστεύω οτι η άκρη μπορεί βρεθεί. Γιάννη τα πάντα γύρω μας αλλάζουν ίσως κ΄ποια πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν και στον 24ωρο. Ίσως.
Ας σταματήσουν οι επιθέσεις και ας γίνει διάλογος επιτέλους!!
Για την 10 μελή καλύτερα να μη μιλάτε γιατί τα αποτελέσματα της είναι επιεικώς ανεπαρκή.
Οι λόγοι και πιθανώς και οι δίκαιοι λογοι πολλοί αλλά ανευ αξίας!
Δείτε μπροστά γιατί έχουμε κουραστεί!
Αυτή τη στιγμή υπάρχει μιά 3μελής επιτροπή που εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά νοιώθω οτι ακούει!!
Τόσο εδώ όσο και στο Ναύπλιο ο Dista ήταν και είναι κοντά μας να ακούει και να εξηγεί και να προτείνει! Και διαφωνίες θα έχουμε και λάθη πιθανός θα γίνουν!
Τί άλλο περιμενετε?
Πραγματικά μου προκαλεί μεγάλη απορία οι επιθέσεις στο πρόσωπό του μιας και τόσα χρόνια που εγώ έχω συναναστραφεί μαζί του δεν μου εχει δώσει την εικόνα του υποχθόνιου που εξυπηρετεί συμφέροντα!