Δεν σε γνωρίζω προσωπικά , άλλωστε τίποτε δεν είναι προσωπικό εδώ μέσα , τουλάχιστον για μένα , αλλά πες μου σε παρακαλώ εκτός από το ευλογημένο πληκτρολόγιο έχεις ασχοληθεί με την οργάνωση ενός αγώνα ή έστω συμμετείχες σε κάποιο trial – trophy – wild terrain ? (Εγώ για αυτούς τους αγώνες μιλώ, τους υπόλοιπους δεν τους γνωρίζω).Φωκίων wrote:Καποιος αναβει λαμπαδα στον ( οπως ο ιδιος τον ειπε) "Αγιο Νινο"...
Ενας αλλος αναβει λαμπαδα στον κατασκευαστη του κρανους του ( με μηχανη αυτος... )
αλλα να ρωτησω και κατι.... Αν λεω αν γινει ενα ασκημο μπαμ... κι οταν λεω ασκημο εννοω ΠΟΛΥ ασκημο, πιστευεται οτι αυτο ΔΕΝ θα ειναι Η ταφοπλακα????????
Ξεχοριστε στο μυαλο σας κατι βασικό..
Στην "αντρικη" λαμβανετε μερος "ιδιαν ευθυνην" για ΟΤΙ σας συμβει..
Στον αγωνα ο ΤΕ ο Αλυταρχης και η οργανωση εχουν την ευθυνη για να λαβετε μερος.... κι ολοι αυτοι δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ορεξη να βρεθουν με χειροπεδες επειδη η ασφαλιστικη της ΕΘΕΑ δεν "αναλλαμβανει" το συμβαν να το αποζημιωσει επειδη το αυτοκινητο δεν συμβαδιζε με τα μετρα που θελει να αποδεχτει τον κινδυνο.
Αντιληπτό τωρα????????????????????
Ξέρεις πόσο εύκολα και εγώ μπορώ από εδώ μέσα να πω ΟΧΙ σε στο Α) Ή στο Β) . . .μπορείς όμως να βρεις την χρυσή τομή μεταξύ πραγματικότητας και της φαντασίας του καθενός μας εδώ μέσα ? εκτός αν μου πεις ότι δεν αποτελεί φαντασίωση το να απαιτούμε μέτρα ασφαλείας τύπου WRC , γιατί εκεί πάμε αν δεν το καταλάβατε.
Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση επαναλαμβάνω δεν μιλώ προσωπικά.