CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
....μια φωτό υπάρχει μόνο απο κάποιο dragster event....αυτό με τα monster ελαστικά.....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- XJ ''The Doctor''
...και το μυστηριο συνεχιζεται..... 

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Εγώ πάντος πιστεύω οτι δεν υπάρχει καν αυτο το αυτοκίνητο που ψάχνετε.
Νομίζω πως ο Πάνος έχει κανένα station vagon και κάνει τα ταξιδάκια του στην φύση, βάζει και κανένα ποδήλατο στην οροφή και τέτοια πράγματα. Απλά ονειρεύετε οτι θα ήθελε να έχει ένα cherokee και επειδή όσες φορές το είπε στην γυναίκα του έφαγε παντόφλα τώρα έχει φτιάξει στο μυαλό του το δικό του σενάριο!!!
Νομίζω πως ο Πάνος έχει κανένα station vagon και κάνει τα ταξιδάκια του στην φύση, βάζει και κανένα ποδήλατο στην οροφή και τέτοια πράγματα. Απλά ονειρεύετε οτι θα ήθελε να έχει ένα cherokee και επειδή όσες φορές το είπε στην γυναίκα του έφαγε παντόφλα τώρα έχει φτιάξει στο μυαλό του το δικό του σενάριο!!!

Μέχρι εκεί κατάφερε να ανέβει σταύρο μετά σπίνιαρε!!!St. Tselios wrote:Το λεωφορειο με τα Bogger εκει στην εκκινηση γιατι το ειχατε?kostas654 wrote:
Για να τρομαζει τον κοσμο?...![]()
![]()

....έπεσες σχεδόν μέσα γιατί όντως έχω και ένα S/W !!!! ...και για την παντόφλα έχεις επίσης δίκιο.... 

Last edited by PanosXJ on Tue Mar 16, 2010 11:43, edited 2 times in total.
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
-
Εχεις δικιο Πανο...PanosXJ wrote:...αλλά όταν σκάει μύτη το XJ.....τότε όλα αλλάζουν....μέσα σε μια στιγμή....και τίποτε δεν θα είναι ξανά το ίδιο...τίποτε και ποτέ....
Τιποτα δεν ειναι ιδιο οταν σκαει μυτη το συγκεκριμενο XJ...
Ολα γύρω του μαυριζουν...

Γιαννη σου εχω πει πως δεν θελω να λες ψεματα....εγω το ειδα οτι δεν σπινιαρε καθολου...αφου πριν ανεβει ειδα οτι ειχε βαλει κοντες και μπλοκε....αμεσως να τον κακοχαρακτιρησειςjohny4x4 wrote:[Μέχρι εκεί κατάφερε να ανέβει σταύρο μετά σπίνιαρε!!!
Κώστας Γκιαούρης
-
Αρχιζω και καταλαβαινω...τι τραβαει απο εσας τους 2 ο καημενος ο GeorgeXJ...kostas654 wrote:Γιαννη σου εχω πει πως δεν θελω να λες ψεματα....εγω το ειδα οτι δεν σπινιαρε καθολου...αφου πριν ανεβει ειδα οτι ειχε βαλει κοντες και μπλοκε....αμεσως να τον κακοχαρακτιρησειςjohny4x4 wrote:[Μέχρι εκεί κατάφερε να ανέβει σταύρο μετά σπίνιαρε!!!

οχι τωρα περα απο την πλακα...κοντες δεν εβαλε
ειχε ανεβει εκει για να μην παρει την τεντα ο αερας...αντιβαρο

ειχε ανεβει εκει για να μην παρει την τεντα ο αερας...αντιβαρο
Κώστας Γκιαούρης