U.S.A. vs Japan

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: U.S.A. vs Japan

Post by antonisxj »

kostas654 wrote:
St. Tselios wrote:An ta imiaksonia einai gia to poutso den thelei kai poly...
Exw dei mprosta mou (Htan kai o Xaris ekei) Samurai me mia mono kinisi na kovei 3 imiaksonia...
μηπως ηταν κινηση ματ...γι'αυτο?
ήταν κίνηση σαμουράι - χαρακίρι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
kostas654

Post by kostas654 »

Image
Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κώστας Γκιαούρης
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Drimon wrote:
Nicolas wrote: ...όσον αφορά τα αμερικλάνικα.......άντε και κανένα αξονάκι...... στο μαμά σασι.....και μαμάνε.....
Μηλάμε τώρα μόνο για wrangler, γιατί τ' άλλα αν δεν φτιάξεις τον μπακλαβά σου δεν έχεις αμάξι!!!

Το αξονάκι Νικολή πώς το θές; 40, 45 ή 60άρι;!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχω ένα 44άρι λουκουμάκι. Κούλικο μωρέ. 250 κιλά μόνο...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:...sikwthike to autokinito kai sta 4.....
Να σου πώ.
Τί σηκώθικε στα 4;
Μεχρι τότε σερνόταν με την κοιλιά ή με το πλάι; :D :D :D
Τί το πέρασες τ' αμάξι;

Μουλάρι;!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

kostas654 wrote:
St. Tselios wrote:An ta imiaksonia einai gia to poutso den thelei kai poly...
Exw dei mprosta mou (Htan kai o Xaris ekei) Samurai me mia mono kinisi na kovei 3 imiaksonia...
μηπως ηταν κινηση ματ...γι'αυτο?
Oxi file Kwsta...
Auti sta ellinika i kinisi legete "GAP kai sti masxali"...
Image
aggas

Post by aggas »

Λοιπόν κάγκουρες....................Έχω φάει όλο μου το πρωινό να διαβάζω ότι έχω χάσει αυτές τις μέρες, και έχει πονέσει το σαγόνι μου από το γέλιο :lol: :lol: :lol: :lol:

Στο θέμα μας.
'Οπως ανέφερε κάπου ο Σταύρος όντως είμαι ειδική περίπτωση όσον αφορά την μετάβασή μου από Αμερικάνικο σε Γιαπωνέζικο. ΔΕΝ έπαιξε κανένα ρόλο το ότι ο πανίβλακας/σουρωμένος/παλιοαμερικανάκι μου έκανε τα αμάξι παλιοσίδερα.
Ας τα πάρω από την αρχή.
10 Μαίου 1992 - Newport/ Rhode Island - USA
Έχοντας τα γκαφρά στην τσέπη - και σε ηλικία 22 χρόνων - κατευθύνομαι σε έναν πληστηριασμό με σκοπό να χτυπήσω το αυτοκίνητο με το οποίο είμαι τρελλαμένος τα τελευταία δύο χρόνια.Τελικά το χτυπάω στην τιμή των 1500 δολλαρίων :o :o :o :o :o Πράσινο κυπαρισσί XJ τετράλιτρο , τρίπορτο, high output(196hp, 320Nm) automatic full extra από εξοπλισμό. Περιττό να πω ότι το πρώτο βράδυ κοιμήθηκα μέσα σε αυτό μπας και το χωνέψω, ενώ την επόμενη μέρα έκαψα ένα ντεπόζιτο απλά τριγυρνώντας μέσα στην πόλη :D :D :D
Με αυτό το θηρίο λοιπόν έκανα τα πρώτα δειλά βήματα στο offroading, αν και δεν κράτησε πολύ. Μόνο τρεισήμιση μήνες δυστυχώς :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Μετά το τρακάρισμα και επειδή είχα και εγώ τραυματισμό( έκατσα δυό εβδομάδες στο νοσοκομείο) ήρθε και η μετάθεση και επέστρεψα Ελλάδα.
Κουκλί αυτοκίνητο και ταυτόχρονα αρκετά macho. Αυτό το ορθογώνιο σχήμα πάντα μου άρεσε και πάντα θα μου αρέσει.Πολύ άνετο σε ταξίδι( πρόλαβα να κάνω δύο) και ροπάτο,αν και σε κάποιες στιγμές με ενοχλούσε αυτή η ξερή αντίδραση του πίσω άξονα και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ελατήρια μπροστά και σούστες πίσω :? :? :? :? Τέσπα...........Κύριο μειονέκτημα η πολύ υψηλή κατανάλωση ακόμα και κινούμενος στο όριο των 65 μιλίων.Αυτά τα ολίγα από την σύντομη συμβίωσή μου με το cherokee.
Ερχόμαστε τώρα στο 2006.
Αποφασίζουμε με την γυναίκα ότι ήρθε ο καιρός να πάρουμε επιτέλους το τζίπ που συζητάμε τα τελευταία τρία χρόνια.Σε ένα αυτοκίνητο που συμφωνούμε και οι δύο είναι το Terrano, και αυτό γιατί το έχουμε ζήσει σε εκδρομές από έναν φίλο μας με τον οποίο γνώρισα το ουσιαστικό offroading και έχω ξετρελλαθεί με τις δυνατότητες του αυτοκινήτου στα δύσκολα, αλλά και από τους χώρους του. Βέβαια δεν μου άρεσε ο ασθενικός κινητήρας για το βάρος του με συνέπεια και η κατανάλωσή του να είναι αυξημένη σε ταξίδι στην εθνική και φορτωμένο.Ήρθε λοιπόν η ώρα να τα βάλουμε κάτω και να αποφασίσουμε: Terrano ή Cherokee;Kαι πάνω που φαίνετε να καταλήγουμε έρχετε το νέο. Μπορώ να βγάλω στην Νέα Μάκρη νόμιμα πετρέλαιο Ι.Χ. Ώρε γλέντια :D :D :D Επιτέλους θα κυκλοφορώ με πετρέλαιο. Εδώ να πω ότι είμαι πολύ φανατικός όσον αφορά το ορθόν της πετρελαιοκίνησης.Anyway αρχίζει το ψάξιμο για ελληνικά πετρέλαια, και αυτόματα και η σύγκριση των δύο σε εκδόσεις Diesel.Και έρχετε η πρώτη απογοήτευση όσον αφορά την απόδοση του ινδιάνου.
Για να μην συνεχίσω την πολυλογία οι λόγοι που πήρα τελικά το Terrano δεν ήταν μόνο λόγω του ωραίου της εμφάνισης αλλά για τους χώρους του, την πολύ καλύτερη απόδοση του μοτέρ του, την οικονομία στην κατανάλωση,την πολύ καλύτερη συμπεριφορά του στην άσφαλτο, παράγοντας πολύ - πολύ σημαντικός για μένα μιας και είναι το κύριο οικογενειακό, και αν και δεν παίρνει και πολλά πολλά φτιαξίματα δεν με πειράζει καθόλου μιας και προτιμώ να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο από τα συνεργεία. Όχι ότι δεν του πίνω το αίμα και εκτός δρόμου!!!!
Και τρία χρόνια τώρα το λατρεύω ,δεν το αλλάζω με τίποτα και θα το υπερασπίζομαι μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου

JAPAN RULES ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ
TORA,TORA,TORA
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Wraios o Aggas...kai kali i perigrafi tou.
Ekei omws pou exei to zoumi i ypothesi to koveis:
Ekei pou pas na dialekseis...les pws apogoiteftikes me to Cherokee.
Giati?
Les gia tin apodwsi tou Cherokee.
To 2006 to Cherokee KJ (Liberty) 2.8 CRD evgaze 150 oikanopoiitika alogakia.Me tin ropi tou...kai me ta olla tou.
Epilogi monimis tetrakinisis...
Kai sigoura tin omorfia kai to kyros enos afthentikou Jeep.

Egw eixa tin entipwsi pws to eixes vrei metaxeirismeno to Terrano...
Kai poso sou vgeike an epitrepetai?
Image
aggas

Post by aggas »

St. Tselios wrote:Wraios o Aggas...kai kali i perigrafi tou.
Ekei omws pou exei to zoumi i ypothesi to koveis:
Ekei pou pas na dialekseis...les pws apogoiteftikes me to Cherokee.
Giati?
Les gia tin apodwsi tou Cherokee.
To 2006 to Cherokee KJ (Liberty) 2.8 CRD evgaze 150 oikanopoiitika alogakia.Me tin ropi tou...kai me ta olla tou.
Epilogi monimis tetrakinisis...
Kai sigoura tin omorfia kai to kyros enos afthentikou Jeep.

Egw eixa tin entipwsi pws to eixes vrei metaxeirismeno to Terrano...
Kai poso sou vgeike an epitrepetai?
Μεταχειρισμένο το έφερα από Γερμανία. Τιμή μαζί με εκτελωνισμό 24000!!Ωραίο δεν λέω το στρογγυλοφάναρο και θα το έφερνα στα ίδια περίπου λεφτά, αλλά σε χώρους πολύ στενάχωρο και πορτμπαγκάζ μηδέν. Εγώ ήθελα ένα αμάξι με πολλούς χώρους!!Έχω λόξα με τους τεράστιους χώρους και πιστεύω ότι το xj έχει περισσότερους από το kj,όμως τα 112 άλογα του πρώτου τα θεώρησα ανεπαρκή και επειδή δεν μου καθότανε καλά το αμερικάνικο αυτοκίνητο με ιταλικό κινητήρα προτίμησα τον ισπανοιάπωνα για πιο αποδεδειγμένη αξιοπιστία.Όσο για απόδοση είμαι στα 154 αλογάκια με 32kgm ροπή,κατανάλωση 10.5 ανά 100 χλμ μέσο όρο που δεν ανεβαίνει πάνω από τα 12 εκτός δρόμου και αυτό λόγω αυτόματου σασμάν.

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

ΜΗΝ ΜΗΛΑΤΕ KJ 2.8 TO AYTOKINHTO EINAI AΠΑΤΗ
ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ....
ΔΕΝ ΤΑΞΗΔΕΥΕΙ
ΔΕΝ ΠΑΕΙ
ΜΟΝΟ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙΙΙΙΙΙ
aggas

Post by aggas »

Δεν αμφιβάλλω καθόλου!!!!Φίλος με KJ 3.7 έχει τραβήξει ουκ ολίγα πέντε χρόνια τώρα!!!

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”