The video teaser of the 1st Komotini Adventure Trophy 2010 by http://www.photokp.com
http://www.youtube.com/watch?v=223453MXE0I
1st Komotini Adventure Trophy 2010
Re: 1st Komotini Adventure Trophy 2010
ΒαλαντηςΧ4 wrote:Εχθές πήρα τηλέφωνο τον Σπύρο για να μάθω ακριβώς αυτό το μαγικό νούμερο ίσως ο ποντικός . . . να έφαγε το τυρί . . . νέα σε πολύ λίγες μέρες !shaka wrote: To Serial No του εργάτη του Άγγελου είναι: 1124535![]()

Καλημερα παιδια .
θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια γνωστα και μη που ετρεξαν για εμενα(Το λιγοτερο που μπορω να πω)
Το χερι μου παει πολυ καλα, βεβαια εχω πολυ δρομο μπροστα μου (μπροστα σε αυτο που εγινε, μια χαρα ειμαστε)
Κατι μας φυλαξε στην κομοτηνη!!!!
Σιγουρα εβαλε και το χερι του ο Αγιος ΝΙΝΟΣ!!!!!!!!!!!να εισαι καλα φιλε!!!!!!
Ευχαριστω τα παιδια της λεσχης (δεν μπορω να γραψω ονοματα ακομα ,συγχωρεστεμε)θα τα πουμε απο κοντα ελπιζω καποια στιγμη ,ευχαριστω για ολα
να ειστε καλα!!!!!!
θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια γνωστα και μη που ετρεξαν για εμενα(Το λιγοτερο που μπορω να πω)
Το χερι μου παει πολυ καλα, βεβαια εχω πολυ δρομο μπροστα μου (μπροστα σε αυτο που εγινε, μια χαρα ειμαστε)
Ευχαριστω τα παιδια της λεσχης (δεν μπορω να γραψω ονοματα ακομα ,συγχωρεστεμε)θα τα πουμε απο κοντα ελπιζω καποια στιγμη ,ευχαριστω για ολα
να ειστε καλα!!!!!!
- friar

"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
- ΒαλαντηςΧ4
Άγγελε περαστικά σου και πάλι όλοι εμείς από την Λέσχη 4Χ4 Κομοτηνής σου ευχόμαστε τα καλύτερα .Σε λίγο καιρό θα είναι μια μακρινή ανάμνηση όλο αυτό, ελπίζουμε να σε δούμε κάποια στιγμή από κοντά . Μάλλον θα έχουμε να πούμε πολλά.

Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
aggelosg wrote:Καλημερα παιδια .
να ειστε καλα!!!!!!

-
αγγελε σιδερενιος παρεμε τηλεφωνο να τα πουμε
Χαιρετισμους απο τα Γρεβενα.Παραλαβαμε το βιντεο του αγωνα.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!Να ειστε ολοι καλα και του χρονου.

''Η Ρωμανια κι' αν περασεν,ανθει και φερει κι' αλλο'' www.4x4grevena.gr
ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ?
- ΒαλαντηςΧ4
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσο e-mail – στο site www.4x4kom.gr ή πιο απλά με ένα τηλέφωνο 6944332617codriver wrote:ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ?

Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ