Και τί θες να μου πείς μ' αυτό;!!kostas654 wrote:drimon να σου θυμισω τι αξονες βαζουν τα samurai kai τα jimny εκτος απο toyota οταν θελουν να τα κανουν τερατα και να τα τρεχουν σε αγωνες...dana 35-30
Ότι φοράνε αμερικάνικους;;;!
Και τί θες να μου πείς μ' αυτό;!!kostas654 wrote:drimon να σου θυμισω τι αξονες βαζουν τα samurai kai τα jimny εκτος απο toyota οταν θελουν να τα κανουν τερατα και να τα τρεχουν σε αγωνες...dana 35-30
ένα τέτοιο φτιάξαμε εδώ με φίλο.kostas654 wrote:drimon να σου θυμισω τι αξονες βαζουν τα samurai kai τα jimny εκτος απο toyota οταν θελουν να τα κανουν τερατα και να τα τρεχουν σε αγωνες...dana 35-30
Και μετά κόπηκε στη μέση!!!antonisxj wrote:είπατε κάτι?
οχι δεν θελω να σου πω αυτο, αλλα οτι βαζουν αυτους τους αξονες γιατι ειναι πολυ πιο ενισχυμενοι απο αυτον που εχουν...και στην τελικη βαλε εσυ στον πισω αξονα ενισχυμενα ημιαξονια με 35αρια bogger και με το βαρος που εχεις ...οχι 2 τονους που ζυγιζει ενα cherokee και αν δεν τα σπας οταν θα καβαλας πεζοδρομια εμενα χεσε με!Drimon wrote:Και τί θες να μου πείς μ' αυτό;!!
Ότι φοράνε αμερικάνικους;;;!
Ενωήτε ότι όταν ανεβάζεις λάστιχο πάνω απ' αυτό που του φοράει η "μαμά" θές ενίσχυση. Αυτό ισχύει σ' όλα τ' αμάξια!!!kostas654 wrote:....αλλα οτι βαζουν αυτους τους αξονες γιατι ειναι πολυ πιο ενισχυμενοι απο αυτον που εχουν...και στην τελικη βαλε εσυ στον πισω αξονα ενισχυμενα ημιαξονια με 35αρια bogger και με το βαρος που εχεις.....εμενα χεσε με!
Exw egw na pw kati:antonisxj wrote:είπατε κάτι?
http://www.youtube.com/watch?v=RfS9zdVj ... re=related
Katevase to grigora prin parei to sasi................johny4x4 wrote:japan rulez![]()
![]()
![]()