U.S.A. vs Japan

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: U.S.A. vs Japan

Post by St. Tselios »

Αυτα τους λεω και εγω ρε Johny και αυτοι με αρχισαν ''ποτε ανακαλυφτηκε το ελατηριο"..."στο Paris-Dakar ειμαστε πρωτοι"..."τα ηλεκτρονικα μας ειναι τελεια"..............με χαλασε η ντοματα,το ρεβυθι γαμηθηκε κλπ που λεει και ο νταλικερης...
http://www.youtube.com/watch?v=k71OcnN05qI
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

κώστα βγάλε τα βυζια.
με αποσυντονίζεις.
if it doesn't break, fix it until it does
johny4x4

Post by johny4x4 »

St. Tselios wrote:
Drimon wrote:
St. Tselios wrote:Ας ερθει ενα τετοιο σε μια Καγκουροσυναντηση και με.....τους παπαδες θα φυγει...
Εσένα το 4χ4 είναι μόνο trial (στην Κ3) και καγκουρέματα;
Οχι αλλα σιγουρα εχω βαρεθει να κανω 1000 χλμ. εκδρομης στην σκονη και στην πετρα...για να παω να δω εναν καταραχτη στην μεση του πουθενα για να πω (ΟΥΑΟ).
:D
ΟΥΑΟ κάνετε εκεί στην Λάρισσα ρε κάγκουρα?
Γεια χαρά ρε!!!
Image
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote:Υποτίθεται οτι ξεκινήσαμε να συγκρίνουμε αυτοκίνητα Ιαπωνικά με Αμερικάνικα όχι ευρέως αλλά μόνο αυτά που μας ενδιαφέρουν όπως wrangler, cherokee, jimny, landcruser σαν του Τσουμάνη και κάποια άλλα τα οποία υπόκεινται σε μετατροπές και έχουν πολλές δυνατότητες. Αν είναι να τα πάρουμε όλα μπάλα και εγώ λέω οτι το lancruiser και το παλιο και το καινούριο είναι ωραία αυτοκίνητα ετσι αν εχεις και κανα δυο παιδια να πηγαίνεις εκδρομές στην φύση με λάσπούλες νεροφαγωματάκια και άλλα τέτοια σε ...ακια.
Ειδικά το patrol το γουστάρω τρελά όπως και το g που λέει και ο Τσέλιος.
Αλλα τώρα αν είναι να συγκρίνουμε και jimny wrangler cherokee με landcruiser μόνο και μόνο για να πούμε οτι τα ιαπωνικά είναι μπροστά σε ποιότητα και άνεση τότε οκ.
Επίσης άλλα φτιαξίματα έχουν τα αυτοκίνητα στα enduro και άλλο σε τραιλ και τροφυ.
Γιάννη δεν είπαμε ότι συγκρίνουμε jimny με wrangler ή cherokee ή sujuki με jeep.
Συγκρίνουμε την τεχνολογία-ανωτερότητα-ικανότητα της japan έναντη της amerika!
Δεν είπαμε μόνο κατηγορία trial. Βάζουμε μέσα όλο το φάσμα του 4χ4!
Δεν φταίω που τα αμερικλανάκια σας έχουν επικεντρωθεί μόνο στο θέμα trial!
johny4x4

Post by johny4x4 »

St. Tselios wrote:Αυτα τους λεω και εγω ρε Johny και αυτοι με αρχισαν ''ποτε ανακαλυφτηκε το ελατηριο"..."στο Paris-Dakar ειμαστε πρωτοι"..."τα ηλεκτρονικα μας ειναι τελεια"..............με χαλασε η ντοματα,το ρεβυθι γαμηθηκε κλπ που λεει και ο νταλικερης...
http://www.youtube.com/watch?v=k71OcnN05qI
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και εκείνα τα αμερικάνικα τούφα το ντουμάνι, και εκείνα τα αμερικάνικα τα πέρνουν στην μασχάλη.....
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

antonisxj wrote:κώστα βγάλε τα βυζια.
με αποσυντονίζεις.
Μην δεις εσυ βυζιά ρε κάγκουρα!
Οι κρητικοπούλες δεν έχουν?
Εκεινη εκει στα playmate η μελαχροινή το τούμπανο απο την Κρήτη δεν είναι???
Image
Drimon

Post by Drimon »

kostas654 wrote:Drimon θα μας τρελλανεις τελειως...εγω εμαθα οτι στην πρωτη εκδρομη που ηρθες με την λεσχη που ηταν περιηγητικη...εφαγες τα σιδερα για ανωμαλια...τωρα τι πιανεις φυσιολατρεια????
Ήθελα, τότε, να τεστάρω αυτά που έφτιαξα στο αμάξι
kostas654

Post by kostas654 »

antonisxj wrote:κώστα βγάλε τα βυζια.
με αποσυντονίζεις.

λοιπον βγαζω τα βυζια γιατι εκει που παω να διαβασω αυτα τα πολυ σοβαρα που γραφει ο τσελιος ο γιαννης και ο θοδωρης σκαει μυτη και η δικη σου δηλωση και ειλικρηνα κοντευω να κλαψω απο τα γελια
Κώστας Γκιαούρης
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:Αυτα τους λεω και εγω ρε Johny και αυτοι με αρχισαν ''ποτε ανακαλυφτηκε το ελατηριο"..."στο Paris-Dakar ειμαστε πρωτοι"..."τα ηλεκτρονικα μας ειναι τελεια"..............με χαλασε η ντοματα,το ρεβυθι γαμηθηκε κλπ που λεει και ο νταλικερης...
Κάγκουρας είμαι όπου θέλω θα πηγένω την κουβέντα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ενίωτε θα την γ@μ@@ κι όλας!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Θωδωρή συμφωνώ μαζί σου για την τεχνολογία τουλάχιστον για την jeep.
Για τις άλλες δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει γιατι δεν νομίζω να έπερνα ποτέ Αμερικάνικο για οποιοδήποτε λόγο.
Για αξιοπιστία δεν ξέρω ακόμα αλλα μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο απο το παλιοwrangler! :lol: :lol:
Σαν σύνολο θεωρώ πιο ολοκληρωμένο ενα wrangler και ενα cherokee απο ενα jimny και ενα vitara.
Είπαμε, κάπου υπερτερεί το ένα κάπου το άλλο αλλά....
Το μεγάλο μείον στα δυο αυτά αμερικάνικα είναι το κόστος, δηλαδή τέλη, βενζίνες, φορολογίες και τέτοιου είδους έξοδα.
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”