Στέλιο σήμερα δίνεις ρέσταSt. Tselios wrote:Ειδες που κατι εσπασες...antonisxj wrote:... τα νεύρα μου έσπασα...
Τι θα κανεις?Θα παραγγειλεις απο USA...heavy duty?![]()
![]()

Στέλιο σήμερα δίνεις ρέσταSt. Tselios wrote:Ειδες που κατι εσπασες...antonisxj wrote:... τα νεύρα μου έσπασα...
![]()
Αφού αναφέρθηκε το όνομα του νησιού, εγώ ξεκαθάρησα τη θέση μου για το τί είμαι διατεθημένος να κάνω άμα κατέβω στην Κρήτη.St. Tselios wrote:...εφτασε Κρητη ο αλλος...
Ρεεεεεεεεε...
Που νομιζεις πως εισαι?Στο καραβι που δουλευεις?
και ο κάγκουρας το βιολί του.Drimon wrote:Ωχ ωχ ωχ, ο βασιλιάς έχει έρθει στα όριά του!antonisxj wrote:.
....λυπάμε για το ύφος αλλά είμαι εκνευρισμένος και δεν μου φταίει κανείς αλλά κάποιος πρέπει να την πληρώσει.![]()
Λίγο ακόμα και θα έκτοξευτεί!![]()
Βαράτε καγκούρια να δούμε να τρελένεται ο Αντωνάκης!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδη οτι και να κανεις εσυ.....παλι με σταυρους ασχολεισαι...antonisxj wrote:το πολύ πολύ να χάσω τη σταυροβελονιά.![]()
Σταυρος ειπαμε...lker wrote:...Στέλιο σήμερα δίνεις ρέστα...
ε! είσαι μεγάλος κάγκουρας μωρ'αδερφάκι μουSt. Tselios wrote:Δηλαδη οτι και να κανεις εσυ.....παλι με σταυρους ασχολεισαι...antonisxj wrote:το πολύ πολύ να χάσω τη σταυροβελονιά.![]()
Για πάρτη σουantonisxj wrote:μπά...St. Tselios wrote:Ειδες που κατι εσπασες...antonisxj wrote:... τα νεύρα μου έσπασα...
![]()
τα ενισχυμένα έσπασα.
δεν ξέρω τι να κάνω τώρα? σκέφτομαι να τα παρατήσω και ν'ασχοληθώ με το κέντημα. εκεί, ρο πολύ πολύ να χάσω τη σταυροβελονιά.![]()
γράφτηκα στο κέντημα εξπερτ. λές να βρώ την υγειά μου?
St. Tselios wrote:Σταυρος ειπαμε...lker wrote:...Στέλιο σήμερα δίνεις ρέστα...
Οπως σταυροι,ημιαξονια κλπ.![]()
![]()