Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by Drimon »

Επίσεις στο ενδεχόμενο της Κρήτης έχω να πώ κι αυτό.
Δεν γίνεται να κατέβούμε καλοκαίρι Χανιά και να μην περάσουμε απο περιοχές όπως αγ. Μαρίνα, Πλατανιά.
Εγώ προσωπικά είναι φύσης αδύνατο να μην πάω μια βόλτα από costa-costa για μια μπύρα και άμμος-ήλιος για τις υπόλοιπες (Αντωνάκη καταλαβένεις εσύ τί εννωώ)! Και είναι σύγουρο πως θ' ακολουθήσουν πολλοί (δεν πιστεύω οτι θα ξεκολήσουμε απο εκεί, είναι χειρότερα απο τις λάσπες του καλλίδρομου :lol: :lol: )!

Μετά να μην πάς και μια βόλτα απο χερσόνησο; -Πρέπει! :D

Να μην περάσουμε και λίγο απο Μάλια; -Ε, να, για τον χαβαλέ, πρέπει! :mrgreen: :mrgreen:

Και κοίτα να δείς που θα κάνουμε το γύρο της Κρήτης για άλλη μια φορά! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

...εφτασε Κρητη ο αλλος...
Ρεεεεεεεεε...
Που νομιζεις πως εισαι?Στο καραβι που δουλευεις?
Παει λακισαν ολοι...
Ε,πως να μην λακισουν.
Εχουμε πει ισα με 10 ημερομηνιες και ο καθενας εχει προβλημα.
Ρε Βασιλια...τι Βασιλιας εισαι?
Παρε πρωτοβουλια και βγαλε ακρη στο τι θα γινει με την Γ'.
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

χέσεμε.
if it doesn't break, fix it until it does
lker

Post by lker »

Drimon wrote:
lker wrote:Ρε σείς ... εχω μπερδευτεί με τις ημερομηνίες ... για πότε μιλάμε τελικά ?
Όπως κατάλαβες δεν έχουμε αποφασήσει ακόμα και ούτε πρόκειτε μέχρι να συμπληροθούν 50 σελίδες! :lol: :lol: :lol:
lker wrote: Εκτός αυτού έχω να κάνω και μια πρόταση ... επειδή ούτως ή άλλως λόγω εποχής δύσκολα θα βρούμε καγκουροσυνθήκες...
Κάνεις λάθος! Κάγκουρες είμαστε! Τις συνθήκες τις φτιάχνουμε εμείς! Μπορούμε να βρούμε συνθήκες για να καγκουρέψουμε απο ένα βουνο μέσα στην καρδιά του χειμώνα μέχρι το κέντρο της Αθήνας μες στο κατακαλόκαιρο (αλήθεια έχετε κάνει ποτέ τράϊαλ σε ζαρντινιέρες και ανισόπεδες διαβάσεις;).
lker wrote: δεν διοργανώνουμε το πρώτο ... ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ? Ο καιρός θα είναι τέλειος για κατασκήνωση ... αρκεί να βρούμε ένα μέρος το οποίο ... θα μπορεί να φιλοξενήσει τόσα άτομα ... θα μπορεί να μας επιτρέψει να στήσουμε μια μικρή πιστούλα (ή ακόμη καλύτερα να την προσφέρει η φύση χωρίς δική μας παρέμβαση) ... ψησταριές ... και ότι άλλο τραβάει η όρεξή μας στην τελική ...
Κάτι τέτοιο πρότηνα κι εγώ (στο μυαλό μου είσαι συντοφε :lol: ). Βέβαια δεν είναι απαρέτητο να γίνει ο συνδιασμός καλοκαίρι- παραλία (για να μην τραβήξει μακριά η βαλήτσα με την ημερομηνία), μπορούμε να κατασκηνώσουμε και σε βουνό! Και τα βουνά το Μάι έχουν την δική τους μαγεία! :D
lker wrote: ... ψησταριές ... και ότι άλλο τραβάει η όρεξή μας στην τελική ...
Άγγελε ανέλαβε δράση! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αδερφέ ... ότι εποχή και να έχουμε είμαι μέσα για κατασκήνωση ... εξοπλισμός υπάρχει και περισσή διάθεση ... απλά ... επειδή έχουμε και μερικούς συνκάγκουρες που δεν είναι τόσο της φάσης το σκέφθηκα για αργότερα να έχει μαλακώσει εντελώς και ο καιρός ... οχι τπτ άλλο ... είναι και κάποιας ηλικίας ... μην μας πάθουν κανά λουμπάγκο :lol: :lol: :lol:

Όσον αφορά τα της Κρήτης με βρίσκεις κομμάτι "αντίθετο" ως πρός τα μέρη και τις δραστηριότητες ... είναι από τα μοναδικά μέρη (πλέον) στην Ελλάδα που μπορείς να απολαύσεις ήρεμες καταστάσεις και ιδιωτικότητα ... δε θα θελα να ζήσω τα πολύκοσμα μέρη της γιατί πιστεύω θα με απογοήτευαν και θα μου χάλαγαν την τόσο ομορφη εικόνα που έχω σχηματίσει.
Last edited by lker on Wed Mar 10, 2010 14:47, edited 1 time in total.
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:χέσεμε.
Καταλαβα...
Τι εσπασες παλι?
Image
lker

Post by lker »

St. Tselios wrote:
antonisxj wrote:χέσεμε.
Καταλαβα...
Τι εσπασες παλι?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
antonisxj

Post by antonisxj »

δεν έσπασα τίποτα.
τα νεύρα μου έσπασα.
γαμώ τα κτηματικά και τις περιφράξεις όλου του κόσμου. ξαφνικά φάρδυνε η γή για κάποιους.
καπετάνιοι όλοι.
τέλως πάντων.
που βρισκόμαστε? ακόμα το μπεγλερίζουμε για ημερομηνίες και μέρη?
είπαμε Βόρεια έυβοια ή Καρπενήσι και συνάντηση 9-10-11 ή 16-17-18 Απρίλη.
διαλέχτε. και όποιος μπορεί. τι να κάνουμε τώρα?
θα γράψουμε 200 σελίδες γιατί του ένα του μυρίζει και του άλλου του ξυνίζει? όποιος έχει σοβαρό λόγο και δεν μπορεί να έρθει, τότε βλέπουμε ξανά την ημερομηνία.
επειδή ο κώλος μου θα είναι μουδιασμένος δεν θα μπορέσω στις 9-10-11. επειδή θα σκονιστώ δεν μπορώ στις 16-17-18. επειδή δεν θα γαμήσω καλά στις 8 δεν μπορώ να έρθω στις 9. χέστεμε. αυτές δεν είναι δικαιολογίες.
και λίγο να σοβαρευτούμε να βρούμε μια άκρη και μετά καγκουρέψουμε όσο γουστάρουμε.
αυτά.
λυπάμε για το ύφος αλλά είμαι εκνευρισμένος και δεν μου φταίει κανείς αλλά κάποιος πρέπει να την πληρώσει.
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:... τα νεύρα μου έσπασα...
Ειδες που κατι εσπασες...
Τι θα κανεις?Θα παραγγειλεις απο USA...heavy duty? :lol: :lol: :lol:
Image
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:.
....λυπάμε για το ύφος αλλά είμαι εκνευρισμένος και δεν μου φταίει κανείς αλλά κάποιος πρέπει να την πληρώσει.
Ωχ ωχ ωχ, ο βασιλιάς έχει έρθει στα όριά του! :shock:
Λίγο ακόμα και θα έκτοξευτεί! :mrgreen:
Βαράτε καγκούρια να δούμε να τρελένεται ο Αντωνάκης!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote:
antonisxj wrote:... τα νεύρα μου έσπασα...
Ειδες που κατι εσπασες...
Τι θα κανεις?Θα παραγγειλεις απο USA...heavy duty? :lol: :lol: :lol:
μπά...
τα ενισχυμένα έσπασα.
δεν ξέρω τι να κάνω τώρα? σκέφτομαι να τα παρατήσω και ν'ασχοληθώ με το κέντημα. εκεί, ρο πολύ πολύ να χάσω τη σταυροβελονιά. :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”