U.S.A. vs Japan

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Post Reply
Drimon

Re: U.S.A. vs Japan

Post by Drimon »

Νικόλα δε λέω, όλα καλά αυτά που γράφεις αλλά συγκρίνεις δύο όχι και τόσο όμοια αμαξόματα.
Βέβαια δεν μπορείς να έχεις ένα αμάξομα μ' ενισχιμένες ποδιές, δέστρες, μπάρες, λαμαρίνες και να θές να ζυγίζει μόνο 1 τόνο και να το κινεί ένας κινητήρας 1,3! Το θέμα είναι το τί αξιοπιστία έχει το κάθε αμάξι!
Η καλήτερη σύγκρηση είναι του αρχί με το terrano- cherokee.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Καγκουροφιλαράκι μου, στην ουσία αυτό που συγκρίνω είναι ο δείκτης καγκουριάς και το πόσα γούστα σου βγάζει το κάθε αυτοκίνητο.
Αυτά καγκούρεψα, γι αυτά έχω γνώμη.
Αν πω κακή κουβέντα για το jimny θα πέσει φωτιά να με κάψει.
Αλλά παρόλο που ήταν το πρώτο μου αυτοκινητάκι και έμαθα πάνω του, δεν κατάφερε να με κερδίσει όπως το JK...
Αν ακούσεις μια ξερογκαζιά, θα καταλάβεις :mrgreen:
Βγάζει το ζώο μέσα μου :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Drimon

Post by Drimon »

Nicolas wrote:...Αλλά παρόλο που ήταν το πρώτο μου αυτοκινητάκι και έμαθα πάνω του...
Αυτό είναι το θέμα. Ότι έμαθες πάνω σ' αυτό (ασέλγησες στο λιγερό αμαξοματάκι του :lol: :lol: ) και μετά πήγες διαβασμένος στο μπασταρδοπερίπτερό σου και ήξερες πώς να το χειριστείς. Αν έπερνες πρώτα την μαούνα θα είχες την ίδια γνώμη; Αν πήγενες απο την μαούνα στο τζιμάκο δεν θα τον χειριζόσουν σαν να ήταν κομπολόϊ; Δεν θα σε ξετρέλενε;
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Μπααα... :mrgreen:
Αν μάθαινα στο λεωφορείο και μετά έπερνα το jimnάκι θα είχα μαζέψει πολλές τούμπες... :lol: :lol:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Και όχι, αν αυτό που έκανα στο Jimny ήταν ασέλγεια, τότε αυτό που κάνω στο JK είναι χειρότερο της χειρότερης διαστροφής... :twisted: :twisted: :twisted:
Και ας με καίει το κόστος... ;)
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
Nicolas wrote:...Αλλά παρόλο που ήταν το πρώτο μου αυτοκινητάκι και έμαθα πάνω του...
Αυτό είναι το θέμα. Ότι έμαθες πάνω σ' αυτό (ασέλγησες στο λιγερό αμαξοματάκι του :lol: :lol: ) και μετά πήγες διαβασμένος στο μπασταρδοπερίπτερό σου και ήξερες πώς να το χειριστείς. Αν έπερνες πρώτα την μαούνα θα είχες την ίδια γνώμη; Αν πήγενες απο την μαούνα στο τζιμάκο δεν θα τον χειριζόσουν σαν να ήταν κομπολόϊ; Δεν θα σε ξετρέλενε;
ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ Κ ΣΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ(ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ).ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ Κ ΣΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ(ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ).ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pritanis

Post by Pritanis »

georgexj wrote:
ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ Κ ΣΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ(ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ).ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και προσπαθούσα να βρώ, τι μου θυμίζουν τα Jimny, με τις κεραίες του cb που εξέχουν απο πίσω!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Drimon

Post by Drimon »

Pritanis wrote:Και προσπαθούσα να βρώ, τι μου θυμίζουν τα Jimny, με τις κεραίες του cb που εξέχουν απο πίσω!!!
Αν του βάλεις και σημαιάκι, τηλεκατευθηνόμενο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”