Συγχωρήστε μου την επέμβαση,
1. Η πρόταση του GPS είναι άμεσα υλοποιήσιμη και πολύ φθηνή για όλους, εμείς το εφαρμόζουμε σε δοκιμαστικό επίπεδο και δουλεύει μια χαρά και κυρίως εύκολα.
2. Η επιτροπή πρέπει να ανασυνταχθεί και να περιλάβει όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα, αγωνιζόμενους και διοργανωτές, αλλά όλους....
3. Μια επιτροπή "σοφών" του αθλήματος πρέπει να έχει μέλη όχι ενεργά στο αντικείμενο (αγωνιζόμενους - διοργανωτές) κυρίως για λόγους αντικειμενικότητας και καλύτερης εφαρμογής των κανονισμών, δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί 3 αγώνες Trail Ride είχαν παρατηρητή (Τσέτσος & Παυλόπουλος) και οι πρωταθληματικός του Ναυπλίου δέν είχε???? (άν κάνω λάθος διορθώστε με). Δεν γίνεται μέλος της επιτροπής να είναι παρατηρητής στον αγώνα που διοργανώνει ή συμμετέχει.
4. Αν θελουμε συμμετοχές και νέο αίμα πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο καλύτερο για μια κατηγορία που θα βάλει μέσα καινούρια πληρώματα (φαντάζομαι ότι κάτι καλό κάνει ο Αθανασίου και έχει τόσα entry στον 24ωρο, το ίδιο και το Ναύπλιο και τα Trail Ride, άν αυτό γινόταν σε κάθε αγώνα θα χάλαγε κανέναν??).
5. Ο διαχωρισμός σε κατηγορίες πρέπει να επανεξετασθεί για τους αντοχής και να γίνει δικαιότερος, 3 κύπελλα παραπάνω δεν θα βλάψουν κανέναν.
6.Το θέμα της χρονομέτρησης με ηλεκτρονικά μέσα είναι το αυτονότητο, άν και στους αντοχής τουλάχιστον δεν είναι και απολύτως απαραίτητος. Δεν παίζεται τίποτα στο δευτερόλεπτο απο την άλλη όμως ενιαίος τρόπος έκδοσης αποτελεσμάτων θα ήταν ουσιαστικό μέτρο, γιατί έχω δεί με τα μάτια μου "συνεδριάσεις" της τελευταίας στιγμής για τα αποτελέσματα.
Τέλος οι διοργανωτές πρέπει να προσηλωθούν στην διοργάνωση και στην υλοποίηση των κανονισμών απο το να τρώγονται στα fora, άς βγεί η επιτροπή να κάνει την δουλειά της και να κάνει και πιο αισθητή την παρουσία της στους αγώνες.
Φιλικά
Μελέτης
Off Road Team
ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Re: ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Απ'οτι φαίνεται, είσαστε όλοι (Σπύρος, Γιάννης, Doc, aapo) εδώ και ακούτε..... οπώτε κάντε μας την χάρη και ξαναδιαβάστε την δημοσιεύση του Mελέτη! Κάτι τέτειο περιμένουμε απο εσάς τόσες μέρες για να ξεκινήσουν οι βάσεις για έναν διάλογο ουσίας αλλά που...
Ο aapo μιλάει για "λόγια - λόγια" χωρίς να λέει τίποτα, και ο Γιάννης με τον Σπύρο γεμίσαν 10 σελίδες απο τις οποίες μόνο δυό αράδες απο τον κάθε ένα ήταν τροφή για ουσιαστικό διάλογο! Αναγνωρίζω όμως πως ο Γιάννης τουλάχιστον πιστέυει και βροντοφωνάζει πως πρέπει τα θέματα να πέσουν στο τραπέζι άμεσα και δηλώνει την διάθεση! Μόνο δύο post είχαν ουσία μέχρι εδώ... Του Doc και του meletis! Απο εμένα, μπράβο τους! Για τους υπόλοιπους, σας το ξαναγράφω με κεφαλαία για να το εμπεδώσετε... ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΥΡΙΟΙ!!! Ενεργοποιηθείτε τώρα! Ο χρόνος κυλάει και υπάρχει πολύ δουλειά μπρωστά, αρκεί να έχετε την διάθεση! Την έχετε????
Σπύρο, δέν μας περισσεύει κανείς, ειδηκά άνθρωποι με την εμπειρία σου σε όλες τις μορφές αγώνων 4χ4, αφήστε λοιπόν στην άκρη τα παλιά και προσποιηθείτε για μία φορά τουλάχιστον οτι γνωριστίκατε όλοι χθές, και με γνώμονα την αγάπη που όλοι σας έχετε για τον χώρο, πάρτε σαν σοβαροί άνθρωποι 10 αποφάσεις που θα πάνε επιτέλους τους αγώνες στο επομενο επιπεδο!
Άλλωστε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο είσαι μέλος της επιτροπής και δέν πιστεύω οτι πρέπει να κάνεις πίσω στην ύστατη αυτή προσπάθεια! Πάμε λοιπόν, κανονίστε συνάντηση, είτε με όλους τους εμπλεκόμενους, είτε μόνο ή επιτροπή! Ο Νοέμβριος είναι κοντά, και έχουμε "ραντεβού" με την ΕΘΕΑ...
Ο aapo μιλάει για "λόγια - λόγια" χωρίς να λέει τίποτα, και ο Γιάννης με τον Σπύρο γεμίσαν 10 σελίδες απο τις οποίες μόνο δυό αράδες απο τον κάθε ένα ήταν τροφή για ουσιαστικό διάλογο! Αναγνωρίζω όμως πως ο Γιάννης τουλάχιστον πιστέυει και βροντοφωνάζει πως πρέπει τα θέματα να πέσουν στο τραπέζι άμεσα και δηλώνει την διάθεση! Μόνο δύο post είχαν ουσία μέχρι εδώ... Του Doc και του meletis! Απο εμένα, μπράβο τους! Για τους υπόλοιπους, σας το ξαναγράφω με κεφαλαία για να το εμπεδώσετε... ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΥΡΙΟΙ!!! Ενεργοποιηθείτε τώρα! Ο χρόνος κυλάει και υπάρχει πολύ δουλειά μπρωστά, αρκεί να έχετε την διάθεση! Την έχετε????
S.Doukeris wrote: Και όταν θα γίνει δεν ξέρω αν θα έρθω. Κουράστηκα πια.
Σπύρο, δέν μας περισσεύει κανείς, ειδηκά άνθρωποι με την εμπειρία σου σε όλες τις μορφές αγώνων 4χ4, αφήστε λοιπόν στην άκρη τα παλιά και προσποιηθείτε για μία φορά τουλάχιστον οτι γνωριστίκατε όλοι χθές, και με γνώμονα την αγάπη που όλοι σας έχετε για τον χώρο, πάρτε σαν σοβαροί άνθρωποι 10 αποφάσεις που θα πάνε επιτέλους τους αγώνες στο επομενο επιπεδο!
Άλλωστε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο είσαι μέλος της επιτροπής και δέν πιστεύω οτι πρέπει να κάνεις πίσω στην ύστατη αυτή προσπάθεια! Πάμε λοιπόν, κανονίστε συνάντηση, είτε με όλους τους εμπλεκόμενους, είτε μόνο ή επιτροπή! Ο Νοέμβριος είναι κοντά, και έχουμε "ραντεβού" με την ΕΘΕΑ...
1. Πάμε. Και εμείς μέσα.meletis wrote:Συγχωρήστε μου την επέμβαση,
1. Η πρόταση του GPS είναι άμεσα υλοποιήσιμη και πολύ φθηνή για όλους, εμείς το εφαρμόζουμε σε δοκιμαστικό επίπεδο και δουλεύει μια χαρά και κυρίως εύκολα.
2. Η επιτροπή πρέπει να ανασυνταχθεί και να περιλάβει όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα, αγωνιζόμενους και διοργανωτές, αλλά όλους....
3. Μια επιτροπή "σοφών" του αθλήματος πρέπει να έχει μέλη όχι ενεργά στο αντικείμενο (αγωνιζόμενους - διοργανωτές) κυρίως για λόγους αντικειμενικότητας και καλύτερης εφαρμογής των κανονισμών, δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί 3 αγώνες Trail Ride είχαν παρατηρητή (Τσέτσος & Παυλόπουλος) και οι πρωταθληματικός του Ναυπλίου δέν είχε???? (άν κάνω λάθος διορθώστε με). Δεν γίνεται μέλος της επιτροπής να είναι παρατηρητής στον αγώνα που διοργανώνει ή συμμετέχει.
4. Αν θελουμε συμμετοχές και νέο αίμα πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο καλύτερο για μια κατηγορία που θα βάλει μέσα καινούρια πληρώματα (φαντάζομαι ότι κάτι καλό κάνει ο Αθανασίου και έχει τόσα entry στον 24ωρο, το ίδιο και το Ναύπλιο και τα Trail Ride, άν αυτό γινόταν σε κάθε αγώνα θα χάλαγε κανέναν??).
5. Ο διαχωρισμός σε κατηγορίες πρέπει να επανεξετασθεί για τους αντοχής και να γίνει δικαιότερος, 3 κύπελλα παραπάνω δεν θα βλάψουν κανέναν.
6.Το θέμα της χρονομέτρησης με ηλεκτρονικά μέσα είναι το αυτονότητο, άν και στους αντοχής τουλάχιστον δεν είναι και απολύτως απαραίτητος. Δεν παίζεται τίποτα στο δευτερόλεπτο απο την άλλη όμως ενιαίος τρόπος έκδοσης αποτελεσμάτων θα ήταν ουσιαστικό μέτρο, γιατί έχω δεί με τα μάτια μου "συνεδριάσεις" της τελευταίας στιγμής για τα αποτελέσματα.
Τέλος οι διοργανωτές πρέπει να προσηλωθούν στην διοργάνωση και στην υλοποίηση των κανονισμών απο το να τρώγονται στα fora, άς βγεί η επιτροπή να κάνει την δουλειά της και να κάνει και πιο αισθητή την παρουσία της στους αγώνες.
Φιλικά
Μελέτης
Off Road Team
2. Ποια επιτροπή; Η επίσημη ή αυτή που κάνει κουμάντο; Αφού τα ξέρεις.
3. Ακούει κανείς; Έχει να πει κανένας κάτι;
4. Έχεις ξανακούσει Μελέτη, αυτός που άφησε μισοτελειωμένο ένα θεσμό να κάνει κουμάντο σε έναν αγώνα με 5πλάσιες συμμετοχές απο όλους τους άλλους; Νεοελληνική πρωτοτυπία!
5. Ορθός.
6. Και πάλι ορθός.
Λάθος; Η επιμονή σας, της Off Road Team, σε δύο έπαθλα. Αλλά και αυτό θέλει συζήτηση. Κάποια στιγμή ζητήθηκε να έρθετε να το συζητήσουμε στην επιτροπή, αλλά και αυτό δεν έγινε, με ευθύνη της επιτροπής.
Και για να έχουμε κάτι ακόμη να συζητήσουμε
Και συγκρίνετε με αυτόΕγκύκλιος 3/2009: προσδιορισμός παραβόλων wrote:1.9 ΠAPABOΛA ΔHΛΩΣHΣ ΣYMMETOXHΣ TΩN ΔIAΓΩNIZOMENΩN/ AΓΩNIZOMENΩN ΦYΣIKΩN ΠPOΣΩΠΩN ΣTOYΣ OPΓANΩTEΣ TΩN AΓΩNΩN
Τα ποσά που αναφέρονται στα παράβολα συμμετοχής είναι ενδεικτικά με ανώτατο όριο το κατά κατηγορία αναγραφόμενο ποσό και δεν μπορεί να είναι μικρότερα από το παράβολο που καταβάλει ο οργανωτής στην ΕΘΕΑ.
1.9.15 Enduro , Trail Ride 4Χ4 κλπ. 150,00 €
Μάλλον και εδώ φταίνε οι προφυλακτήρες και δεν τηρείται ο κανονισμός και η εγκύκλιος. Αυτό λέγεται απλά: ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Και εδώ η επιτροπή ποιεί τη νίσα. Και μιλάμε για αγώνα του πρωταθλήματος, στον οποίο αναγκάζονται να συμμετάσχουν όλοι όσοι το διεκδικούν!Hellenic Rally Raid wrote:Εγγραφές - Συμμετοχές
Παράβολο συμμετοχής
Από Παρασκευή 12/6 (άνοιγμα συμμετοχών) και μέχρι 30/06 ή για τις 12 πρώτες μοτό και τα 12 πρώτα αυτοκίνητα
Μοτοσυκλέτες (Μ1,Μ2,Μ3 - Quad)
300 ευρώ
Αυτοκίνητα (Α1,Α2,Α3,F)
400 ευρώ
Rally (T1,T2,T4,T8)*
600 ευρώ
Μέχρι 4/10
400 ευρώ
Αυτοκίνητα (Α1,Α2,Α3,F)
500 ευρώ
Rally (T1,T2,T4,T8)*
700 ευρώ
Από 5/10
450 ευρώ
Αυτοκίνητα (Α1,Α2,Α3,F)
550 ευρώ
Rally (T1,T2,T4,T8)*
750 ευρώ
Πέτρο
όταν κατατέθηκαν οι προτάσεις, κάποιοι τις έστειλαν στις καλένδες. Και τώρα κάνουν τους οδηγοπατέρες. Δες στην απάντηση στον Δημητριάδη να πάρεις μία ιδέα για τους κανονισμούς που προτάθηκαν και αγνοήθηκαν από τις μυστικές συναντήσεις των Σπύρων. Μη χρεώνεις σε όλους τα στραβά. Κάποιοι προσπάθησαν. Και ειλικρινά, τους έχουμε δώσει πολλές φορές άφεση αμαρτιών. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ. Και αυτή είναι ΠΡΟΤΑΣΗ, μαζί με όλες τις άλλες.
aapo
αν το μόνο που κάνει κάποιος είναι να υπογράφει "αναφορές" και αιτήσεις διαγραφών, οι προτάσεις του φαίνονται απλά λόγια. Καληνύχτα, για μία ακόμη φορά...
Αλήθεια που πήγαν τα μεγάλα λόγια στη Λάρισα: "...εγώ δε θα συμμετάσχω σε καμία επιτροπή...";
Ερωτηση:
1.Αυτή η εγκύκλιος απο πού είναι?
2.Εννοεί οτι το μέγιστο παράβολο είναι 150€?
Γιατί στις αποφάσεις της επιτροπής (9) αναφέρεται οτι δεν υπάρχει πλαφόν!
Και μια άποψη για τον αγώνα του Σπύρου, έτσι όπως διαμοργώθηκε τελικά (τριήμερος με 1000+ χλμ), δε ξέρω αν τα 400€ είναι πολλά. Τα 150€ για 150χλμ ( 1 ευρό/χλμ!) είναι σίγουρα πολύ περισσότερα:!::!:
Είναι άλλο το "με γδύνουν" και άλλο το "ξεπαραδιάστικα"!!
Το οτι δεν ήταν ξεκάθαρο απο την αρχή ενω είναι αγώνας πρωταθλήματος
...
1.Αυτή η εγκύκλιος απο πού είναι?
2.Εννοεί οτι το μέγιστο παράβολο είναι 150€?
Γιατί στις αποφάσεις της επιτροπής (9) αναφέρεται οτι δεν υπάρχει πλαφόν!
Και μια άποψη για τον αγώνα του Σπύρου, έτσι όπως διαμοργώθηκε τελικά (τριήμερος με 1000+ χλμ), δε ξέρω αν τα 400€ είναι πολλά. Τα 150€ για 150χλμ ( 1 ευρό/χλμ!) είναι σίγουρα πολύ περισσότερα:!::!:
Είναι άλλο το "με γδύνουν" και άλλο το "ξεπαραδιάστικα"!!
Το οτι δεν ήταν ξεκάθαρο απο την αρχή ενω είναι αγώνας πρωταθλήματος

Δημητριάδης Σταύρος
- friar
http://ethea.elpa.gr/
--> AYTOKINHTO
--> ΓΕΝΙΚΑ
--> Εγκύκλιοι
--> ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 2009
--> ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 3 09 ΠΑΡΑΒΟΛΑ
http://ethea.elpa.gr/common/includes/media.php?id=1880
--> AYTOKINHTO
--> ΓΕΝΙΚΑ
--> Εγκύκλιοι
--> ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 2009
--> ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 3 09 ΠΑΡΑΒΟΛΑ
http://ethea.elpa.gr/common/includes/media.php?id=1880
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Αυτό σημαίνει άμεση εξυπηρέτηση
Δηλαδή η παράγραφος "1.4.15 Enduro , Trail Ride 4Χ4 κλπ. 150,00 €"
εννοεί οτι κάθε αγώνα αυτού του τύπου έχει ανώτατο όριο παραβόλου τα 150€?
Ανεξαρτήτως χλμ και ημερών?

Δηλαδή η παράγραφος "1.4.15 Enduro , Trail Ride 4Χ4 κλπ. 150,00 €"
εννοεί οτι κάθε αγώνα αυτού του τύπου έχει ανώτατο όριο παραβόλου τα 150€?
Ανεξαρτήτως χλμ και ημερών?

Δημητριάδης Σταύρος
- friar
Ελα ντε...
Πες μου εσύ.
Πες μου εσύ.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Ποτέ οι κανονισμοί δεν αναφέρονται σε οτιδήποτε άλλο πλήν ημερήσιου αγώναfriar wrote:Ελα ντε...
Πες μου εσύ.
Χμμ..
άρα ένας τριήμερος θα έπρεπε να έχει παράβολο max 450€.
Εκτός και αν ο αγώνας εμπίπτει στη παράγραφο"1.4.7 Λοιποί αγώνες 4x4 ή baja 350,00 €"
Που σημαίνει όμως οτι το παράβολο αδείας είναι :"1.9.6 Λοιποί αγώνες 4x4 ή baja 110,00 €"
δηλαδή 330€!!
Έχω μπερδευτεί εντελώς

άρα ένας τριήμερος θα έπρεπε να έχει παράβολο max 450€.

Εκτός και αν ο αγώνας εμπίπτει στη παράγραφο"1.4.7 Λοιποί αγώνες 4x4 ή baja 350,00 €"
Που σημαίνει όμως οτι το παράβολο αδείας είναι :"1.9.6 Λοιποί αγώνες 4x4 ή baja 110,00 €"
δηλαδή 330€!!

Δημητριάδης Σταύρος
- friar

Και,
ότι λέει η Εγκύκλιος θα κάνουμε???
δεν νομίζω....