πραγματικα θερια τα παιδια τις λεσχης
σας αξιζουν πολλα μπραβο
εισαστε παραδειγμα προς μιμυση
συνχαρητιρια σε ολα τα παιδια
1st Komotini Adventure Trophy 2010
-
Re: 1st Komotini Adventure Trophy 2010
καλημερα μπαβο σε ολα τα παιδια [και περαστηκα στα πεδια ]
Οτι και να πουμε ειναι λιγο,οσα μπραβο και να πουμε παλι λιγα θα ειναι.ΑΞΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χαιρετισμους απο τα Γρεβενα.Ο Αγγελος πως ειναι?
''Η Ρωμανια κι' αν περασεν,ανθει και φερει κι' αλλο'' www.4x4grevena.gr
- ΒαλαντηςΧ4
Τα τελευταία νέα είναι ότι το παλικάρι πάει πολύ καλύτερα . Σε λίγες μέρες θα βγει από το νοσοκομείο , βέβαια μάλλον θα χρειασθεί ακόμα κανένα δύο επεμβάσεις αποκατάστασης αλλά είναι το λιγότερο σε σχέση με το ατύχημα.
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
τι να πω οτι και να πω θα ειναι λιγο για ολα αυτα, ετσι επρεπε και ετσι εγινε, ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα σε ολους οσους βοοιθησαν για τον αγωνα αλλα και για τον απεγκλοβισμο του αυτοκινητου,για το παλικαρι περαστικα του ,για το πλιατσικο που εγινε δεν μπορω να χαρακτηρισω αυτον που το εκανε αλλα θα του το χρωστα ο θεος και αυτος δεν ξεχνα!!! με καποιο τροπο θα τον ξεπληρωσει .
Υ.Γ
και για τα παιδια απ'τα Γρεβενα Δευκη/φωτη και Μπαμπη /Μακη απλα οοοοοοοοεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ
και για τα παιδια απ'τα Γρεβενα Δευκη/φωτη και Μπαμπη /Μακη απλα οοοοοοοοεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο ρε παιδιά! Χάιρομαι που διαψεύσατε όσους μας έλεγαν τα αντίθετα εδώ μεσα (και μ'έκαναν και βγήκα από τα ρούχα μου). Εκ μέρους του Άγγελου (που ακόμα δεν ξέρει τίποτα γιατί φορτίζεται συναισθηματικά...) σας ευχαριστώ πολύ.
Εϊμαστε έτοιμοι να ανέβουμε το άλλο Σαββατοκύριακο, αλλά μας προλάβατε. Ευχαριστούμε και πάλι. Θέλετε τηλ. ή κάτι άλλο να συνεννοηθούμε για το αυτοκίνητο?
Γιώργος Πέτραινας
Εϊμαστε έτοιμοι να ανέβουμε το άλλο Σαββατοκύριακο, αλλά μας προλάβατε. Ευχαριστούμε και πάλι. Θέλετε τηλ. ή κάτι άλλο να συνεννοηθούμε για το αυτοκίνητο?
Γιώργος Πέτραινας
Ηρθε νομιζω η ωρα να πεσει η αυλαια αυτου του αγωνα. Ενος αγωνα που πιστευω οτι τα ειχε ολα. Ειχε τα σωστα του ειχε και τα λαθη του. Τον εζησα απο την αρχη μεχρι το τελος.Απο την ωρα που σε μια κρασοκατανυξη αποφασισαμε να οργανωσουμε ενα TROPHY μεχρι την ωρα που πηγαμε για ρετσινα οταν απεγκλοβισαμε το αυτ/το του Αγγελου.
Ομορφη εμπειρια. Αγχος ατελειωτο ισως γιατι παντα προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο. Δεν ειμαστε επαγγελματιες του χωρου. Την τρελα μας κανουμε. Προσωπικα το απολαυσα. Εγιναν και λαθη. Αλλα μικρα και αλλα μεγαλα. Θα την πω την συγνωμη αλλα απο μονη της δεν φτανει. Πρεπει να συνοδευεται και απο μια υποσχεση. Στον επομενο αγωνα θα αποφυγουμε τα ιδια λαθη.
Περαστικα στον Αγγελο. Αναγνωριζω το ανηθικο της κλοπης και την οποια καθυστερηση μας στο να την προλαβουμε. Σιγουρα ομως δωσαμε μεγαλυτερη βαρυτητα στο να διασωθει το χερι που θα χειριστει στο μελλον καποιους αλλους εργατες.
Το καλυτερο που μου συνεβη. Γνωρισα κοσμο απο ολη την Ελλαδα. Παιδια που για πρωτη φορα ετρεξαν σε TROPHY.
Τι θα ηθελα. Να πιω ενα ουζο με τον Μανωλη τον Νταη χωρις να ειναι αγωνιζομενος κι εγω οργανωτης.
Ολα τα παραπανω ειναι δικες μου σκεψεις και εκφραζω μονο τον εαυτο μου. Ο επιλογος απο την πλευρα της λεσχης ερχεται συντομα.
Κανιμας Κωστας.
Ομορφη εμπειρια. Αγχος ατελειωτο ισως γιατι παντα προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο. Δεν ειμαστε επαγγελματιες του χωρου. Την τρελα μας κανουμε. Προσωπικα το απολαυσα. Εγιναν και λαθη. Αλλα μικρα και αλλα μεγαλα. Θα την πω την συγνωμη αλλα απο μονη της δεν φτανει. Πρεπει να συνοδευεται και απο μια υποσχεση. Στον επομενο αγωνα θα αποφυγουμε τα ιδια λαθη.
Περαστικα στον Αγγελο. Αναγνωριζω το ανηθικο της κλοπης και την οποια καθυστερηση μας στο να την προλαβουμε. Σιγουρα ομως δωσαμε μεγαλυτερη βαρυτητα στο να διασωθει το χερι που θα χειριστει στο μελλον καποιους αλλους εργατες.
Το καλυτερο που μου συνεβη. Γνωρισα κοσμο απο ολη την Ελλαδα. Παιδια που για πρωτη φορα ετρεξαν σε TROPHY.
Τι θα ηθελα. Να πιω ενα ουζο με τον Μανωλη τον Νταη χωρις να ειναι αγωνιζομενος κι εγω οργανωτης.
Ολα τα παραπανω ειναι δικες μου σκεψεις και εκφραζω μονο τον εαυτο μου. Ο επιλογος απο την πλευρα της λεσχης ερχεται συντομα.
Κανιμας Κωστας.
mbg wrote: Το καλυτερο που μου συνεβη. Γνωρισα κοσμο απο ολη την Ελλαδα. Παιδια που για πρωτη φορα ετρεξαν σε TROPHY.
Κανιμας Κωστας.

- ΒαλαντηςΧ4
Εχθές πήρα τηλέφωνο τον Σπύρο για να μάθω ακριβώς αυτό το μαγικό νούμερο ίσως ο ποντικός . . . να έφαγε το τυρί . . . νέα σε πολύ λίγες μέρες !shaka wrote: To Serial No του εργάτη του Άγγελου είναι: 1124535

Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ