όχι.Drimon wrote:Δεν διαβάζεις αυτά που γράφω;
σ'έχω συνδέσει με Κάϊρο.

δεν με ενδιαφέρει το πρόβλημά σου και έχω σκοπό να στο πηδήξω το θέμα

όχι.Drimon wrote:Δεν διαβάζεις αυτά που γράφω;
Ρε άντε άλαξε κανά ημιαξόνιο και άσε στο θέμα να γράφει κανα σοβαρός άνθρωπος!!!!!!!!antonisxj wrote: έχω σκοπό να στο πηδήξω το θέμα
ρε άντε άλλαξε σώβρακο,Drimon wrote:Ρε άντε άλαξε κανά ημιαξόνιο και άσε στο θέμα να γράφει κανα σοβαρός άνθρωπος!!!!!!!!antonisxj wrote: έχω σκοπό να στο πηδήξω το θέμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικάγκουρα!!!!!!!!!
Έχω χεστεί απ' την χαρά μου απ' όταν πήρα τον αυτοκράτορα!!!!!!antonisxj wrote: ρε άντε άλλαξε σώβρακο,
που έχεις χεστεί απο τη χαρά σου απο τότε που έγινες κάγκουρας.
![]()
... αυτά λένε οι πληροφορίες μου...
![]()
ρε φίλε... ξεκόλλα το μυαλό σου.Drimon wrote:Έχω χεστεί απ' την χαρά μου απ' όταν πήρα τον αυτοκράτορα!!!!!!antonisxj wrote: ρε άντε άλλαξε σώβρακο,
που έχεις χεστεί απο τη χαρά σου απο τότε που έγινες κάγκουρας.
![]()
... αυτά λένε οι πληροφορίες μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπότε οι πληροφορίες σου είναι στο ίδιο επίπεδο αξιόπιστες μ' εσένα και τα ιμηαξόνιά σου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τσέλιο τον αφήνω να λέει καμιά μ@λ@κια, έστι για να το παίζει βασηλιάς.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(σαν να μου φαίνεται οτι το θέμα το έχουμε καταντήσει σαν την αγκελία του επίτιμου)
Drimon wrote:
(σαν να μου φαίνεται οτι το θέμα το έχουμε καταντήσει σαν την αγκελία του επίτιμου)
μπά?XJ ''The Doctor'' wrote:Drimon wrote:
Καγκουρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drimon τα θελει και εσενα μαλλον ο κωλος σου!!!! Μα ειναι δυνατον να βαζεις το ερωτημα αυτο εδω και να περιμενεις και σοβαρη απαντηση? Προσεχε, εγραψα σοβαρη και οχι σωστη, διοτι, σωστες απαντησεις ηδη πηρες![]()
Συμβιβασμους ξεχνα τους για σοβαρο λαστιχο, ζεις με αυτα οπως μπορουν αυτα, by the way, με bogger ταξιδευω μια χαρα με 140km/h, χωρις ιδιαιτερο θορυβο απο πιο ηρεμα λαστιχα ( Mickey Thompson Baja Claw & BF Mud terrain ) , δεν καιω παραπανω,κλπ,κλπ αλλα η διαφορα ειναι οτι το δικο μου ειναι JEEP και οχι Αυτοκρατωρ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
( δικιο εχει ο αρχι - εξ αρχης!!!)