Nicolas wrote:
Δηλαδή κανονικά, όταν εμφανίζεται αυτοκίνητο στον αγώνα το οποίο έχει ΔΤΤ θα πρέπει κάθε τί που έχει πάνω του να είναι καταγεγραμένο στο δελτίο και να ελεγθεί πως είναι έτσι.
Άρα ναι οταν αλλάξεις κάτι, κατά βάση, πρέπει να φαίνεται κάπου.
Λογικο κατι τετοιο σκεφτηκα κι εγω....Αρα κ παλι θα πρεπει να γινεται καθε φορα ελεγχος στο καθε αμαξι κ οχι μονο για τις παρατηρησεις....
Οποτε λεμε δλδ οτι καθε φορα που θα αλλαζω κατι στο αμαξι θα πρεπει να περασει παλι απο ελεγχο?
Ποια η διαδικασια? Μετεπιτα κοστος για το ΔΤΤ?
Η τα 40 καλυπτουνε κ τις οποιες μεταβολες στην διαρκεια της χρονιας?
Nicolas wrote:ενώ κάποιοι που μετράνε περισσότερο τα χρήματα χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο προκειμένου να διορθώσουν τυχόν παρατηρήσεις. Για να μην τους κόψουμε λοιπόν τους αγώνες τους δίνουμε χρόνο να το φτιάξουν.
Και λόγο του οτι δίνουμε χρόνο, δίνουμε και λίστα με τις παρατηρήσεις έτσι ώστε με το πέραν του χρόνου αυτού να ελεγθεί ξανά. Γραπτά και επίσημα. Αυτό είναι το ΔΤΤ.
Δλδ παλι με αλλα λογια λεμε οτι θα τρεχουνε αυτοκινητα με ελειψεις μονο που οι ελλειψεις θα ειναι γνωστες σε ολους??
Nicolas wrote:Τα ίδια στοιχεία που δίνεις στην οργάνωση για να τρέξεις τα ίδια στοιχεία θα δίνεις και εκεί και ΜΟΝΟ οι ίδιοι άνθρωποι θα τα βλέπουν. Αυτό λέμε. Αλλά σε τελική ανάλυση υπάρχει κάτι να κρύψεις που δεν μπορεί κάποιος να βρεί σε δημόσιο αρχείο?
Κοιτα, δεν νομιζω να εχει κανεις (ασχετος απο οργανωση κ ΤΕ) λογο να εχει προσβαση σε στοιχεια που αφορουν ενα ιδιωτικο οχημα.
Να υπαρχει δλδ μια βαση δεδομενων στην οποια θα φαινονται τα παντα που υπαρχουνε πανω στο αμαξι και στοιχεια του αυτοκινητου σε κοινη θεα, ΟΧΙ δεν συμφωνω.
"Ελεγχο" κανουνε μονο οι αρμοδιοι κ οχι ο καθενας που του δινουμε ελευθερη προσβαση σε μια βαση δεδομενων.....
Nicolas wrote:Η ΕΘΕΑ λέει πως η "ασφάλεια" κοστίζει €40.
Εγώ λέω πως η ασφάλεια αξίζει. Δεν κάνω σχόλιο για το κόστος ούτε και με βρίσκει σύμφωνο.
Όμως υπάρχει. Το παράπονό σου θα έπρεπε να το εκφράσεις αλλού, και εγώ μαζί σου.
Το παραπονο μου ειναι οτι εμεις ειμαστε μεν διατεθημενοι να δωσουμε τα 30-40-50 για τον οποιο λογο μας ζητηθει αλλα δεν βλεπουμε καποια αναλογη ανταποκριση οτι τα χρηματα μας πιασανε τοπο, εδω τον ΣΟΑΑ που δεν εχουμε καταφερει να επικοινωνησουμε για να πληρωσουμε δεν μας λεει κανεις τι κανει με τα λεφτα μας κ τι προνομια η υποχρεωσεις εχουμε......
Το "αλλου" που πρεπει να εκφρασουμε ολοι μαζι τα παραπονα μας που ειναι?
@Φωκιωνα:
Καποιος φτιαχνει το cage. Το ελεγχεις κ το περνας στο ΔΤΤ γιατι ειναι "συνομο". Κ μετα επειδη ενοχλει μια "κοντρα"
πχ την κοβουνε, η επειδη μια βαση καπου δεν τους καθεται λειτουργικα την αλλαζουνε.... Θα ελεγχεις καθε φορα το cage? (αρα μιλαμε για πολυ χρονο) η θα μπορει καποιος που εχει "νομιμοποιησει" το cage μια φορα να το μεταβαλλει κ να περασει απαρατηρητος???
Υ.Γ. Δεν παιρνω θεση ουτε υπερ ουτε κατα στην ολη ιστορια γιατι ακομα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο κ πως δουλευει.....