Και η λίστα ξεκίνησε με
ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ -
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
συνεχίζεται....
**ΕΠΕΙΓΟΝ**Μητρώο Αυτοκινήτων και Δελτία Τεχνικής Ταυτότητας
- friar
Re: **ΕΠΕΙΓΟΝ**Μητρώο Αυτοκινήτων και Δελτία Τεχνικής Ταυτότητας
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
meletis wrote:Κάτι μου λέει ότι θα γίνει, δεν ξέρω τι αλλά κάτι.....Nicolas wrote:Υπήρξε πρόταση από τους συμμετέχοντες να γίνουν κάποιοι από μας Α' μόνο στα 4x4 έτσι ώστε να είμαστε περισσότεροι, αλλά δεν έγινε δεκτή.
Τί να σου πώ ρε φιλαράκι μου...
Μακάρι. Έτσι θα μπορέσουμε επιτέλους να ανεξαρτητοποιηθούμε πλήρως.
Αλήθεια ρε συνάδελφοι, ακούω για τους επαρχιώτες τεχνικούς εφόρους κλπ κλπ κλπ αλλά εγώ δεν είδα να είμαστε πολλοί στο σεμινάριο, αν και οι τετρακίνητοι έδωσαν βροντερό παρόν. Υπήρχε κάποιος από Κω ή από νησιά γενικότερα?
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Αγαπητε μου λεβγιεδουχε
Μηπως το παρον να καθαρισει απο τα λοιπα σχολια ωστε να μεινει καθαρό για τον σκοπό τον οποιο ανοιχτηκε?
δηλ. λιστα με ονοματα ανα περιοχη?
Μια ιδεα...
Μηπως το παρον να καθαρισει απο τα λοιπα σχολια ωστε να μεινει καθαρό για τον σκοπό τον οποιο ανοιχτηκε?
δηλ. λιστα με ονοματα ανα περιοχη?
Μια ιδεα...
- friar
Φίλε kos4wd κόψε τον τσαμπουκά και την φασαρία για Αθήνα και Επαρχία αφού όταν σου ζήταγα να πάς να βοηθήσεις στην Ρόδο έκανες την πάπια και μου έλεγες να παν να πνιγούνε και με έκανες να κατεβώ από Αθήνα τρείς φορές για να γίνουν οι αγώνες τους.
Και όταν εκανα συστάσεις στον αδελφό σου για την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα με απείλησες ότι θα με πετάξεις στην θάλασσα.
Με τραμπουκισμούς δουλειά δεν βγαίνει.
Κάτσε λοιπόν και φτιάξε μιά λίστα από όσους αγωνιζόμενους έχουν οι Λέσχες του Νησιού σας να δούμε αν βγαίνει άκρη και με ποιόν τρόπο.
και συ φωκίωνα μώκο, πίάσε τις συμμετοχές του επόμενου 24 ωρου γράψτε τες Ελληνικά, βρες τηλέφωνα, διευθύνσεις και αυτοκίνητα και φέρτα και αυτά
Αντε μπράβο
Και όταν εκανα συστάσεις στον αδελφό σου για την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα με απείλησες ότι θα με πετάξεις στην θάλασσα.
Με τραμπουκισμούς δουλειά δεν βγαίνει.
Κάτσε λοιπόν και φτιάξε μιά λίστα από όσους αγωνιζόμενους έχουν οι Λέσχες του Νησιού σας να δούμε αν βγαίνει άκρη και με ποιόν τρόπο.
και συ φωκίωνα μώκο, πίάσε τις συμμετοχές του επόμενου 24 ωρου γράψτε τες Ελληνικά, βρες τηλέφωνα, διευθύνσεις και αυτοκίνητα και φέρτα και αυτά
Αντε μπράβο
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
- friar
friar wrote:Και η λίστα ξεκίνησε με
ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ -
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
συνεχίζεται....
Είπα και γω.friar wrote: αφού όταν σου ζήταγα να πάς να βοηθήσεις στην Ρόδο έκανες την πάπια και μου έλεγες να παν να πνιγούνε και με έκανες να κατεβώ από Αθήνα τρείς φορές για να γίνουν οι αγώνες τους.
Εχουμε και λέμε λοιπόν.ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ
Και μάλιστα μεγάλος ψεύτης.
Αντε,Δε θα με διαγράψεις πάλι.?
Εγώ λοιπόν ουδέποτε αρνήθηκα να πάω στη Ρόδο.
Οταν μια φορά με πήρες τηλ σου είπα
α)ότι δεν έχω καμία διάθεση να πάω να βοηθήσω εκεί, γιατί υπάρχει θέμα με΄κάποιους απο τη Ρόδο και δεν ήθελα να πάω
β) σου είπα όμως ότι αν δε μπορεί να πάει άλλος για το καλό του αθλήματος θα πάω
και γ) σε ρώτησα αν εκείνοι ήξεραν ότι μου το πρότεινες γιατί αμφέβαλα αν θα ήθελαν.Και μου είπες ότι δε το ήξεραν.Εκτοτε δεν με ξαναπήρες.
Τώρα πως μπορώ να πείσω το κοινό μας (μόνο αυτούς που δε με γνωρίζουν) ποιος από τους 2 είναι ο ψεύτης?
Εχω μια κορούλα 2 μηνών και ορκίζομαι σε αυτή ότι λέω αλήθεια.(ε ρε που κατάντησα)ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ
Δε σου επιτρέπονται συστάσεις για θέματα που δεν προβλέπονται στο κανονισμό.Δε θα γίνονται οι αγώνες με κανονισμούς που φαντάζεσαι.Γιατί δε λες ότι ο Μάνθος εκμεταλευόμενος το κανονισμό που ισχύει ακόμα και τώρα έκανε νοήματα σε αγωνιζόμενους της Κω και σένα σε ενοχλούσε.Οταν όμως αυτό γινόταν στην Αθήνα και αλλού έκανες το παγώνι.Εγώ όπως ξέρουν όλοι σε Χίο Μυτιλήνη Κω προσπαθώ να το καταργήσω ακόμα και αν δεν ηθελε η επιτροπήfriar wrote: Και όταν εκανα συστάσεις στον αδελφό σου για την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα με απείλησες ότι θα με πετάξεις στην θάλασσα.
Το κανα όμως σε όλους.Δε διάλεγα που θα το κάνω.Ρώτα τους Αθηναίους που έτρεξαν Κω
Το μάγκα λοιπόν να μην τον κάνεις όταν έρχεσαι στα νησιά.Να τον κάνεις πάντα πρωτευουσιάνε.
Δεν είμαστε όσο βλάχοι νομίζεις
Και να σαι σίγουρος ότι όταν κατέβεις στο νησί το μπανάκι σου θα το κάνεις γιατί το πόδι σου δε θα το πατήσεις
Και τώρα με τα ψέματα που είπες δε θα γλυτώσεις ούτε το φτήσιμο όπου σε πετύχω
Οσο για τις υποδείξεις σου.........Αστα.
Γιαννάκη να τον χαίρεσαι.Σ ευχαριστώ.(άσχετο και σχετικό)
Αυτό ηταν το τελευταίο μου post σε αυτό το forum ανεξάρτητα αν με διαγράψει ο ιδιοκτήτης για 2η φορά
Λυπάμαι που επανήλθα ύστερα από πολύ καιρό.Οτι είχα να πω το είπα.Εστω και λίγο......? έντονα
Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια
Γειά σας παιδιά
ΥΓ προς Νικόλας.Ηταν ενΑς από Μυτιλήνη
Δεν είναι εύκολα αυτά τα ταξίδια.Εδώ κάναμε σεμινάριο αλυταρχών στη Κω και ήρθαν μόνο 2 από την Αθήνα.Μανιάτης και Ραβάνης και ονομάστηκαν αλυτάρχες και αγωνοδίκες.Και τα σεμινάρια τα διαφημίσαμε.Ενώ κάποια άλλα σεμινάρια για αλυτάρχες γίνονται στα μουλωχτά και δε τα μαθαίνει κανείς για να πληρώνει η επαρχία αλυτάρχες
Μπορείς να φανταστείς λοιπόν ότι το ίδιο δύσκολο είναι να πάς από επαρχία Αθήνα
Ενώ αν κάνεις τα σεμινάρια στα νησιά τότε θα είναι πιο εύκολα.Ετσι δεν είναι>??Βέβαια τότε η ΕΛΠΑ αποφεύγει να δίνει ταυτότητες Β τεχν εφόρων όπως έγινε στη Κω
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΠΟ ΚΩ
Το καταλαβαίνω έχεις δίκιο όμως κάπως πρέπει να διευθυτηθεί. Μπορείτε να έχετε και Α' ΤΕ αν θέλετε αλλά έχει πολύ δουλειά.kos4wd wrote:
ΥΓ προς Νικόλας.Ηταν ενΑς από Μυτιλήνη
Δεν είναι εύκολα αυτά τα ταξίδια.Εδώ κάναμε σεμινάριο αλυταρχών στη Κω και ήρθαν μόνο 2 από την Αθήνα.Μανιάτης και Ραβάνης και ονομάστηκαν αλυτάρχες και αγωνοδίκες.Και τα σεμινάρια τα διαφημίσαμε.Ενώ κάποια άλλα σεμινάρια για αλυτάρχες γίνονται στα μουλωχτά και δε τα μαθαίνει κανείς για να πληρώνει η επαρχία αλυτάρχες
Μπορείς να φανταστείς λοιπόν ότι το ίδιο δύσκολο είναι να πάς από επαρχία Αθήνα
Ενώ αν κάνεις τα σεμινάρια στα νησιά τότε θα είναι πιο εύκολα.Ετσι δεν είναι>??Βέβαια τότε η ΕΛΠΑ αποφεύγει να δίνει ταυτότητες Β τεχν εφόρων όπως έγινε στη Κω
Δεν είναι όμως δικαιολογία για να μην έρθεις μία φορά το χρόνο...
Ούτε εγώ έχω ταυτότητα ούτε και απέκτησα ακόμα... Στα λόγια με έχουν...
Αλλά και τί να λέει δηλαδή...?
Κατά τα άλλα, αγαπητέ Στάθη και αγαπητέ Χρήστο τα παραπάνω είναι παντελώς εκτός θέματος και θεωρώ τραγικό λάθος να δυναμιτίζουμε τα πράγματα.
Θα σας παρακαλούσα να σβύσετε μόνοι σας τις τελευταίες δημοσιεύσεις σας και να το ξεχάσουμε.
Να κάνω μερικές ερώτησεις?
Τα ΔΤΤ τα ζήτησε η ΕΛΠΑ?
Θα ισχύουν για όλες τις κατηγορίες (Entry, normal,open, k1 κτλ)?
Κρίθηκε τόσο σημαντικό το πλεονέκτημα που αξίζει να προστεθεί επιπλέον κόστος (min 40 € )αυτούς τους δύσκολους καιρούς σε μια ήδη επιβαρυμένη σεζόν?
ΥΓ Αυτό με την συνδρομή στον ΣΟΑΑ δε το έχω καταλάβει!!
Αφού οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με εμάς (και ούτε εμείς με αυτούς)γιατί να τους πληρώνουμε???
ΥΓ Κ.Σιδέρη δεν είσασταν στην επιτροπή??
Τα ΔΤΤ τα ζήτησε η ΕΛΠΑ?
Θα ισχύουν για όλες τις κατηγορίες (Entry, normal,open, k1 κτλ)?
Κρίθηκε τόσο σημαντικό το πλεονέκτημα που αξίζει να προστεθεί επιπλέον κόστος (min 40 € )αυτούς τους δύσκολους καιρούς σε μια ήδη επιβαρυμένη σεζόν?
ΥΓ Αυτό με την συνδρομή στον ΣΟΑΑ δε το έχω καταλάβει!!
Αφού οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με εμάς (και ούτε εμείς με αυτούς)γιατί να τους πληρώνουμε???
ΥΓ Κ.Σιδέρη δεν είσασταν στην επιτροπή??
Δημητριάδης Σταύρος
Όχι τα ΔΤΤ δεν τα ζήτησε η ΕΛΠΑ, είναι κάτι που συζητάμε αρκετό καιρό να εφαρμόσουμε.
Γνώμη μου είναι πως με το μπάχαλο που έχει γίνει με τους κατά καιρούς τεχνικούς κανονισμούς
πρέπει να φτιαχτούν ΔΤΤ έτσι ώστε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και να διορθωθούν οι παρατυπίες μέσω της επισήμανσής τους από τον τεχνικό έφορο, και οι αγωνιζόμενοι θα έχουν αποδείξεις του ποιός τους άφησε ή τί σύσταση τους είχαν κάνει και τελικά αφού τα αυτοκίνητα θα είναι πλέον κατά βάση σύννομα δεν νομίζω πως θα έχουμε σε τίποτα να διαφωνήσουμε με τον τεχνικό κανονισμό και θα αποφεύγονται όλες οι παρεξηγήσεις.
Τελικά θα έχουμε και ασφαλή αυτοκίνητα.
Τώρα να σου πώ και γιατί σε όλες τις κατηγορίες.
Επειδή ακόμα και αν έχεις μαμά αυτοκίνητο και τρέχεις στην entry θα πρέπει τουλάχιστον να έχεις έναν πυροσβεστήρα. Και επειδή είδα μερικούς πυροσβεστήρες να πετάνε μέσα στο αμάξι κατά καιρούς, θα ήθελα ανεξαρτήτως κατηγορίας να υπάρχουν μεταλικά στέρκια με άγκιστρα ταχείας απασφάλισης.
Το έχω κάνει απλή σύσταση και πρόταση να το φτιάξουν σε πολλούς αγωνιζόμενους και άλλοι με άκουσαν και το έκαναν, άλλοι όχι. Θα ήθελα λοιπόν να υπάρχει ένα αρχείο όπως το ΔΤΤ το οποίο θα θυμίζει στον αγωνιζόμενο τις ελλείψεις του.
Ειλικρινά Σταύρο πιστεύεις πως το κόστος των €40 εφάπαξ ή τέλος πάντων μέχρι να λήξει το δελτίο, είναι κάτι το οποίο πρέπει να συζητάμε?
Και μην κου πεις 40 από δω 50 από κει γιατί ρε συνάδελφοι σε τελική ανάλυση τρέχουμε σε αγώνες.
Δεν είναι τσάμπα βόλτες...
Για το ΣΟΑΑ δεν μπορώ να σου απαντήσω εγώ...
Γνώμη μου είναι πως με το μπάχαλο που έχει γίνει με τους κατά καιρούς τεχνικούς κανονισμούς
πρέπει να φτιαχτούν ΔΤΤ έτσι ώστε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και να διορθωθούν οι παρατυπίες μέσω της επισήμανσής τους από τον τεχνικό έφορο, και οι αγωνιζόμενοι θα έχουν αποδείξεις του ποιός τους άφησε ή τί σύσταση τους είχαν κάνει και τελικά αφού τα αυτοκίνητα θα είναι πλέον κατά βάση σύννομα δεν νομίζω πως θα έχουμε σε τίποτα να διαφωνήσουμε με τον τεχνικό κανονισμό και θα αποφεύγονται όλες οι παρεξηγήσεις.
Τώρα να σου πώ και γιατί σε όλες τις κατηγορίες.
Επειδή ακόμα και αν έχεις μαμά αυτοκίνητο και τρέχεις στην entry θα πρέπει τουλάχιστον να έχεις έναν πυροσβεστήρα. Και επειδή είδα μερικούς πυροσβεστήρες να πετάνε μέσα στο αμάξι κατά καιρούς, θα ήθελα ανεξαρτήτως κατηγορίας να υπάρχουν μεταλικά στέρκια με άγκιστρα ταχείας απασφάλισης.
Το έχω κάνει απλή σύσταση και πρόταση να το φτιάξουν σε πολλούς αγωνιζόμενους και άλλοι με άκουσαν και το έκαναν, άλλοι όχι. Θα ήθελα λοιπόν να υπάρχει ένα αρχείο όπως το ΔΤΤ το οποίο θα θυμίζει στον αγωνιζόμενο τις ελλείψεις του.
Ειλικρινά Σταύρο πιστεύεις πως το κόστος των €40 εφάπαξ ή τέλος πάντων μέχρι να λήξει το δελτίο, είναι κάτι το οποίο πρέπει να συζητάμε?
Και μην κου πεις 40 από δω 50 από κει γιατί ρε συνάδελφοι σε τελική ανάλυση τρέχουμε σε αγώνες.
Για το ΣΟΑΑ δεν μπορώ να σου απαντήσω εγώ...
Συγνώμη είχαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα που δεν διευθετήθηκε?Nicolas wrote:Όχι τα ΔΤΤ δεν τα ζήτησε η ΕΛΠΑ, είναι κάτι που συζητάμε αρκετό καιρό να εφαρμόσουμε.
Πώς ακριβός θα βοηθήσει στο μπάχαλο των τεχνικών κανονισμών?
Πώς θα ενημερώνεται με τις αλλαγές π κάνουμε συχνά πυκνά στα αυτοκίνητά μας?
Τόσα χρόνια είχαμε πρόβλημα?
Το πρόβλημά μας είναι κατα πόσο προειδοποιήσεις που έγιναν σε αγώνα ξαναγίνονται στον επόμενο?
Ας ανακοινώνονται οι επισημάνσεις για χρήση και ενημέρωση των τεχνικών εφόρων των άλλων αγώνων (σιγά του πολλούς που έχουμε).
Αυτό να με συγχωράτε αλλά το θεωρώ απο αστείο έως κακό!!Τώρα να σου πώ και γιατί σε όλες τις κατηγορίες.
Θέλετε να μου πείτε οτι αυτοκίνητο που τρέχει σε ένα αγώνα το χρονο πχ 24ωρο θα πρέπει να μπεί σε αυτή τη διαδικασία??!! Γιατί ??? Αν δεν έχουν σωστά τοποθετημένο πυροσβεστήρα δε τίθεται θέμα ... απλά δεν τρέχει ούτε προειδοποιήσεις ούτε τίποτα.
Ένας νέος που του είπε ο φίλος του"Έλα ρε τη κυριακή και τρέξε στην entry δεν είναι τίποτα και θα πάρεις και άρωμα αγώνα" αυτός τί θα κάνει θα πρέπει να τρέχει για ΔΤΤ.
Δε θα σου πω για τα 40€... θα σου πώ για το κερασάκι στη τούρταΕιλικρινά Σταύρο πιστεύεις πως το κόστος των €40 εφάπαξ ή τέλος πάντων μέχρι να λήξει το δελτίο, είναι κάτι το οποίο πρέπει να συζητάμε?

Παιδιά νομίζω οτι μπερδευόμαστε λίγο...
είπαμε "Χρειαζόμαστε ασφάλεια είμαστε τελείως χύμα" και αποφασίσαμε σε τρεις μήνες να μπούν κλωβοί, να αλλάξουν τα όρια να μπούν και online συστήματα!!
Είπαμε να έχουμε μία κάποια σταθερότητα στο θέμα τεχνικών κανονισμών και πήγαμε σε ΔΤΤ!
Θα ασχοληθούμε με την προβολή και α θέλουμε ωριαία εκπομπή στο CNN

Χαλαρά γιατί μας βλέπω τρεις και ο κούκος!!!
Δημητριάδης Σταύρος