**ΕΠΕΙΓΟΝ**Μητρώο Αυτοκινήτων και Δελτία Τεχνικής Ταυτότητας

aapo

Re: **ΕΠΕΙΓΟΝ**Μητρώο Αυτοκινήτων και Δελτία Τεχνικής Ταυτότητας

Post by aapo »

Χρήστο όχι έτσι, χάνεις την μπάλλα τελευταία!!!!!!!!!!
kos4wd

Post by kos4wd »

Κε Φωκίων
Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σας ούτε με τους ΤΕ
Η έκρηξή μου οφείλεται σε όλα τα συμβάντα των τελευταίων ημερών
Σας ζητώ συγνώμη.Δεν ήθελα και δε θέλω να θήξω εσάς

Πάντως αυτά που λέτε και υπονοείτε για την επαρχία και τους τοπικούς ΤΕ όπως καταλαβαίνετε είναι άκρως προσβητικά
Τι εννοείτε?Οτι εμέις οι ΤΕ έφοροι της επαρχίας κάνουμε μαιμουδιές? Μήπως θε΄λετε να μιλησουμε για αγώνες πρωτευούσης καο περιχ'ώρων?Με εκ΄πτώσεις ?Και με παροτρύνσεις στους αγωνιζόμενους να παίζουν και να μη κοιτάνε τους κανονισμούς>?
Το ότι είμαστε στην επαρχία δε σημαίνει ότι δε ξέρουμε τι γίνετε εκεί πάνω/Τρέχουμε και εκει πάνω καμιά φορά
ΟΚ?
Ναι έκανα λάθος.Δεν είναι 80 είναι 40 €.Πάντως τα υπόλοιπα ποσά είναι σωστά

Και ας μιλήσουμε λοιπόν για τον ΣΟΑΑ των ΙΧ δων
Μας θαμπώσαν με μια δική μας επιτροπή (μα δε σας θυμίζει κάτι?Πετυχημένη συνταγή) για να 'κονομάνε κάθε χρόνο 50χ250 αγωνιζόμενοι =12,500
Τι θα κερδίσουμε εμείς με αυτά τα 12500 που θα πληρώσουμε?
Οτι κερδίζουμε από την ΕΛΠΑ
ΤΙΠΟΤΑ
ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΠΟ ΚΩ
kos4wd

Post by kos4wd »

aapo wrote:Χρήστο όχι έτσι, χάνεις την μπάλλα τελευταία!!!!!!!!!!
sorry ρε Αλέκο αλλά πως
Δεν αντέχω άλλο πια το δούλεμα
Που κάνω λάθος
Πες μου
Γ@μω τη τρέλ@ μου Γ@ΜΩ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΠΟ ΚΩ
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

kos4wd wrote: Οτι κερδίζουμε από την ΕΛΠΑ
ΤΙΠΟΤΑ
ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ
Χρήστο, όσον αφορά την ΕΛΠΑ, ότι έπαιρνες αυτό θα πάρεις, αν με καταλαβαίνεις. Ότι παίρνουμε όλοι όλα αυτά τα χρόνια.

Όμως θεωρήσαμε σαν ΤΕ, για διάφορους λόγους τους οποίους εν μέρη και περιλιπτικά ανέφερε και ο Φωκίωνας, πως είναι χρήσιμο το ΔΤΤ και αυτό κυρίως για λόγους ασφαλείας. Επίσης με παρατηρήσεις που θα γράφονται σε αυτό, θα μπορεί ο αγωνιζόμενος να φτιάχνει το αυτοκίνητο μακροπρόθεσμα. Δηλαδή για παράδειγμα, μία μικρή παρατυπία θα αναγράφεται με προοπτική να διορθωθεί στον επόμενο αγώνα ενώ μία μεγάλη παρατυπία θα αναγράφεται με προοπτική να διορθωθεί σε 6 ή παραπάνω μήνες.
Έτσι και ο αγωνιζόμενος θα μπορεί να τρέχει σε αγώνες, αν δεν υπάρχει φυσικά κάποιο τραγικό θέμα με τα μέτρα ασφαλείας αλλά και θα του δίνεται η δυνατότητα να το διορθώσει σιγά σιγά.
Έτσι θεωρούμε πω θα βάλουμε ένα τέλος στην ιστορία με μικρές και μεγάλες παρατυπίες.

Αυτό τώρα για να γίνει, η αλήθεια είναι έχει κάποιο κόστος.
Θα πρέπει να μαζευτούν αρκετά αυτοκίνητα σε κάποια προκαθορισμένα ραντεβού για να γίνει αυτή η δουλειά. Γεγονός είναι πως δεν μπορούμε να την κάνουμε εμείς καθώς δεν είμαστε ΤΕ Α', όπως επίσης είναι γεγονός πως οι λίγοι Α' θα πρέπει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να επισκευτούν όλη την Ελλάδα.
Και ναι, μιλάμε για οικονομική επιβάρυνση. Δυστυχώς δεν βλέπω άλλο τρόπο. Αν έχεις κάποια πρόταση ευχαρίστως να την συζητήσουμε αν και το προσωπικά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι απλά να την μεταφέρω-προτείνω.

Κατά τα άλλα, τί να πω...
Όλοι θα μπλέξουμε. Αλλά μήπως είναι ώρα να ληφθούν δραστικές αποφάσεις?
Εξάλλου, αντιλαμβάνομαι πλήρως το θέμα του κόστους, αλλά νομίζω πως μπορούμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά με κόστος μισό μπλοκέ...

Προσωπικά μιλόντας πάντα, αυτά λέει η κούτρα μου, αυτά στηρίζω, πάντα από την πλευρά του ΤΕ.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Και κάτι ακόμα ρε συνάδελφοι,

Εμείς, σαν τεχνικοί έφοροι, αναγκαστικά και ιδίως λόγω της ετήσιας συνάντησης, βρεθήκαμε στο κέντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ δύο πλευρών. Μην μας πυροβολείτε...
Δεν φταίμε εμείς ούτε για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει, ούτε που δεν ζούμε κοντά σας.
kos4wd

Post by kos4wd »

Mh ξαναλέμε τα ίδια κε nikolas
Δε σας πυροβόλησε κανείς
Εκτος αν δε θέλετε ν ακούτε αντίθετη άποψη
Με αυτά που μας είπατε δε μας πεισατε γιατί να μη μπορεί να κάνει τη δουλειά ένας τοπικός τεχνικός ΄εφορος
Προφανώς στέλνουμε τους ξερόλες Αθηναίους χωροφύλάκους να κάνουν νταντά τα βλαχάκια ΤΕ της επαρχίας
Και δεν ενοοώ τους παρόντες ΤΕ του φορουμ που δείχνουν ότι προσπαθούν αλλά..,,,,,
Σα δε ντρεπόμαστε
Και σεις οι ίδιοι κύριοι δε θα πρεπε να δεχτείτε.Είναι προσβλητικό για τους συναδέλφους σας της επαρχίας
Δηλ αν κάνω δελτίο στα οχήματα της Κω θα έρθει κάποιος Αθηναίος και θα ξέρει τι να ψάξει στο κάθε όχημα?
Θα ξέρει τι τούμπα η τι τρακάρισμα έχει φάει το κάθε ένα όπως τα ξέρει ο τοπικός?
Πείτε κύριοι ότι είναι λάθος
Αλήθεια
Ποιος θα κάνει έλεγχο στους Αθηναίους ΤΕ?
Θα φωνάξουν τους επαρχιώτες η θ αφήσουν να εξυπηρετεί ο καθένας το φίλο του?
Επίσης δεν ήξερα ότι οι ΤΕ είναι ανάμεσα σε 2 μεριές
Νόμιζα ότι όλοι είμασταν ένα
Φαίνεται ότι κάνω λάθος
sorry
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΠΟ ΚΩ
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Αγαπητέ μου Χρήστο, φροντίζω προσωπικά να μπορείς και συ και όλοι να λέτε την άποψή σας με το να συντηρούμε το πάρον forum με προσωπικά μας έξοδα και παρά τις όποιες προσωπικές μου συμπάθειες ή αντιπάθειες να μην έχω αποκλείσει κανέναν. Κατά συνέπεια ΘΕΛΩ να ακούσω, νομίζω οτι αυτό τουλάχιστον πρέπει να μας το αναγνωρίσεις.

Επιπλέον ο διαχωρισμός δεν είναι μεταξύ τεχνικών εφόρων από την Αθήνα και των επαρχιωτών αλλά μεταξύ των Α' και των υπολοίπων. Όσο λοιπόν προσβεβλημένοι αισθάνεστε εσείς άλλο τόσο θα έπρεπε να αισθανόμαστε και μεις που επίσης δεν είμαστε Α'. Υπήρξε πρόταση από τους συμμετέχοντες να γίνουν κάποιοι από μας Α' μόνο στα 4x4 έτσι ώστε να είμαστε περισσότεροι, αλλά δεν έγινε δεκτή.
Όμως δεν αφήνω τα αισθήματά μου να μπλέκονται σε αυτή την ιστορία και το δέχομαι.

Αν τώρα έχετε ΤΕ Α', μπορεί να γίνει και στην γειτονιά σας φυσικά...
Αλλά για να γίνεις Α' υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις. Κοντινοί μου άνθρωποι και εγώ έχουμε κάνει πολλούς αγώνες ως ΤΕ με συμμμετοχές σχεδόν σε όλα τα είδη μηχανοκίνητου αθλητισμού επί σειρά συναπτών ετών, και πάλι Α δεν είμαστε ακόμα.
Είναι λογικό και πάντα έτσι γινόταν.
ΔΤΤ εκδίδει μόνο τεχνικός έφορος Α'. Και εδώ και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
aapo

Post by aapo »

Οχι Χρήστο οι ΤΕ Α' μπορουν να κάνουν ελεγχο και είναι οι Μαραντζίδης , Παπακωστας , Μιχαλοπουλος , και 2-3 ακόμα.

Πως θέλεις να στο πουν να το καταλάβης.
meletis

Post by meletis »

Nicolas wrote:Υπήρξε πρόταση από τους συμμετέχοντες να γίνουν κάποιοι από μας Α' μόνο στα 4x4 έτσι ώστε να είμαστε περισσότεροι, αλλά δεν έγινε δεκτή.
Κάτι μου λέει ότι θα γίνει, δεν ξέρω τι αλλά κάτι.....
friar

Post by friar »

meletis wrote:
Nicolas wrote:Υπήρξε πρόταση από τους συμμετέχοντες να γίνουν κάποιοι από μας Α' μόνο στα 4x4 έτσι ώστε να είμαστε περισσότεροι, αλλά δεν έγινε δεκτή.
Κάτι μου λέει ότι θα γίνει, δεν ξέρω τι αλλά κάτι.....
Εσυ κάτι ξέρεις και δεν μας λες
η κάτι πίνεις και δεν μας δίνεις :lol:
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Post Reply

Return to “Κανονισμοί. Απορίες-διευκρινήσεις”