Αγώνες 2010 και η Επιτροπή 4Χ4

Φωκίων

Re: Αγώνες 2010 και η Επιτροπή 4Χ4

Post by Φωκίων »

Σορρυ που "μαϊντανιζω" αλλα με φωνες για "πολιορκητικους κριους" δειχνει να μην βγαινει αποτελεσμα..

30 νοματεοι ο καθενας το - σωστο - μακρυ του και το κοντο του.....
Το θεμα ειναι αν γινεται κατι ΠΛΗΝ του να φωναζουμε απο δω κι απο κει, και να εχουμε να ξεσπαμε το "επαναστατικο" μας μενος..

Γνωμη μου???
Καθιστε οι 5 ατυποι αλλα αναγνωρισμενοι και ψηφισμενοι απο τον "λαο" και δειτε ΑΝ υπαρχουν περιθωρια να γινει κατι ή αν το συστημα εχει μπλοκάρει ολα τα πιθανα σεναρια...

και οταν λοιπον βρητε καποια λυση ΤΟΤΕ βγαινετε και λετε

'Κυριοι η λυση στο τελμα ειναι "αυτο" και θα γινει "ετσι" θα εχει αυτες τις συνεποιες κι αυτα τα καλα."

αν οι καποιοι οποιοι γνωριζοντες μπορουν να μονταρουν μια ολοκληρωμενη προταση με αρχη μεση τελος και... κυριως..... με αποτελεσμα, καλως.
αν οχι μη το ζαλιζουμε ( ή μεχρι τοτε ) και χαλαμε το οποιο κεφι μας εχει απομεινει, ας πορευομαστε οπως διαλεγοντας σε ποιο παιχιδι θα παιζουμε......

Γιατι εχω την εντυπωση οτι αναμασαμε τα ιδια που λεγαμε απο το καλοκαιρι...
και τελικά οι κρατωντες "τα κλειδια" εκαναν αυτο που εκαναν παντα (ειτε ανωγειως ειτε υπογειως), και τι εγινε που φωναζαμε ολοι....
τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα...

ισως να λεω και βλακειες....
ισως τελικά κι ο Αρης να ειχε δικιο που ελεγε "τι τα σκαλιζεις λες και θα αλλαξει κατι..."
stavrosd

Post by stavrosd »

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ενδιαφέρονται, το έδειξαν και πριν δύο χρόνια.
Το κακό είναι οτι δεν το δείχνουν τελευταία!
Ούτε νομίζω οτι πρόκειται για φοβία προς την αρχή (που εγώ ακόμη θεωρώ οτι είναι σύμμαχος και όχι αντίπαλος).
Ο ωχαδελφισμός μας φταίει, η στείρα γκρίνια φταίει, η έλλειψη ενος πλαισίου που οι απόψεις, γνωμες και επιθυμίες δεν θα χάνονται στις διαδρομοσυζητήσεις.

Όσο αφορά την άποψη "τί τα σκαλιζεις δεν θα βγάλεις τίποτα" να την παραφράσω σε
"αν δεν τα σκαλίζεις σίγουρα δεν θα βγάλεις τίποτα" ;)
Δημητριάδης Σταύρος
Φωκίων

Post by Φωκίων »

μηπως ομως αντι να σκαλιζουμε για να "φυτρωσει" εμεις ορμαμε με μπουλντοζα???
μηπως εχουμε πεσει θυματα του "διαιρει και βασιλευε"???
μηπως το καστρο ειναι "πολυ γερο" και πρεπει να βρεθει η.... κερκοπορτα????
Μηπως μια "παρασταση" στον "αυτοκρατορα" ειναι πιο αποτελεσματικη απο το......... lobbying???? να προσπερασουμε το lobby δηλ. και να κανουμε την υπερβαση ( με μια ολοκληρωμενη ξαναλεω προταση)

μηπως... μηπως... μηπως
πολυ νεος στο χωρο να εχω πιο εμπεριστατομενη προταση...
Μ.βαξεβάνης

Post by Μ.βαξεβάνης »

Υπάρχουν αυτοι που φοβούνται, υπάρχουν αυτοι που βαριουνται, υπάρχουν αυτοι που δεν μιλανε γιατι θελουν να τα εχουν καλα με ολους.
Ολοι αυτοι υπάρχουν εδω μεσα οπως και σε καθε αλλη ομάδα αλλωστε.
Το θεμα μας ομως ειναι αλλο, και ειναι η επιτροπή και το σπόρ που ολοι αγαπάμε.

Ναι η Λαρισα απέτυχε, οχι ομως η συνάντηση μια που αυτο που ειδα εκει (και το ειδα απο μέσα σαν μέλος της επιτροπής που οργάνωσε τη συνάντηση) νομιζω οτι δεν εγινε ξανα στο χώρο μας.

Ναί την πατησαμε, γιατι μας εριξαν στάχτη στα μάτια οτι η ΕΛΠΑ μας αγκάλιασε και μαλιστα ενσωμάτωσε την επιτροπή μας με τη δική της κανοντας την 10μελή και εμεις νομίζαμε οτι τωρα αποκτησαμε φωνή και λόγο.

Ναι φταίμε γιατι δεχτηκαμε ατομα που στη Λαρισα ελεγαν " εμένα αφηστε με απ΄εξω " και ατόμα που δεν ηταν κάν παρόντα στη συνάντηση να τρυπωσουν χωρις εμεις να αντιδράσουμε.

Ναι ειμαστε ευκολόπιστη γιατι οταν σε τηλεφ. επικοινωνία μου με 2 απο τα μέλη της 5μελους τους ρώτησα γιατι δεν παρετηθήκατε οταν η ΕΛΠΑ έχωσε με το ετσι θελω τους αλλους στην επιτροπη και την εκανε 10μελή, μου απάντησαν "ασε μήν τα κάνουμε μπάχαλο απο την αρχή, κατι καλο παει να ξεκινησει και για πρωτη φορά παμε καλα ".
Κι εγω τότε πιστευα οτι είχαν δικιο.

Ναι κοιμόμαστε κανονικά γιατι κανένας δεν εκανε θεμα οτι τα 4 απο τα 10 μέλη της επιτροπής ήταν απο την Λέσχη Εκάλης, σίγα μην αφήναν την Κω ή τη Μακεδόνια να εχει λόγο στους αγώνες .

Το θέμα ειναι ένα........... ο Βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς !!!!!!!!!!!!

Μία Λαρισα Νο 2 και μάλιστα συντομα.
Και ο τρόπος για να μας ακούσουν και να μας πάρουν στα σοβαρά ειναι ενας και τον ξερουμε όλοι.
Δέχεσαι την καινούργια επιτροπή ΜΑΣ που ψηφίσαμε ΕΜΕΙΣ ή πάμε σε ........ (τζίζζζζζ καίει προσοχή) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ !!

Κάποιος που κάναμε κουβέντα για αυτο το θέμα μου είπε " μα η ΕΛΠΑ μας πρόλαβε και εκανε αυτη, εμεις δεν θα ειμαστε αναγνωρισμένη απο την FIA "
Xεστ@@με αν θα είμαστε στη FIA , αγωνες θα μπορουμε να κάνουμε και χώρις νταβατζή απο πάνω μας.
Δειτε τι έκαναν οι μηχανές , καιρος να το κανουμε και εμεις.
Πρόκειται βέβαια για την αναμενόμενη δικαστική έγκριση από το πρωτοδικείο και όχι την αναγνώρισή της από τη ΓΓΑ που ακολουθεί την δικαστική απόφαση.

Η αναγνώριση είναι αυτή που θα της δώσει, αν της δώσει, την εξουσία πάνω στους αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Και απο τη στιγμή που υπάρχουν και άλλες προτάσεις - υπάρχουν - αυτό μάλλον θα καθυστερήσει.

Αλήθεια, γιατί απουσιάζουν οι Λέσχες 4Χ4; Μόνο τρεις από τις 38 που έχει αναγνωρίσει η ΕΛΠΑ;
Παραθέτω το ερώτημα του Αθανασιου από αλλη ενοτητα.
Ο λογος αγαπητέ Γιάννη που απουσιαζουν ειναι γιατί εχουμε βαρεθή την ΕΛΠΑ και αυτα που γίνονται, η ομοσπονδια αυτη ειναι " αλλαξε ο μανωλιος και εβάλε τα ρουχα του αλλιως ".
Και στη Λεσχη μας ήρθε το χαρτί αυτο και το πετάξαμε.

Αυτά και τέλος γιατι ειναι και αργά.
Παω να συνεχίσω το μπουκάλι Jack Daniels που άφησα οταν αρχισα να διαβάζω τα post.
ΛΕΣΧΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
http://www.lesvos4x4.com
stavrosd

Post by stavrosd »

Δεν ανήκω σε κάποια λέσχη ούτε έχω καμία σχέση βέβαια με την ΕΛΠΑ αλλά θα ήθελα να επιστήσω τη προσοχή σας σε κάτι.
Θεωρώ οτι η λύση για μια ομοσπονδία θα πρέπει να είναι η έσχατη.
Η ΕΛΠΑ έχει την εμπειρία κι τον κόσμο να στηρίξει οποιοδήποτε θεσμό του χώρου.
Το να ξεκινήσουν τα πάντα απο την αρχή (απλά πράγματα όπως ασφάλειες, εξοπλισμό, ασθενοφόρο, κριτές κτλ) το θεωρώ χάσιμο χρόνου (μη πω χρόνων).
Δε πιστεύω οτι η ΕΛΠΑ θα είχε αντίρρηση σε καλά δομημένες και επιχειρηματολογημένες προτάσεις. Δεν την συμφέρει!
Αν δεν δημιουργηθεί το πλαίσιο αυτό που θα διασφαλίζει οτι τα θέλω,μπορώ και πρέπει του χώρου εκφράζονται σωστά, καμία ΕΛΠΑ, Ομοσπονδία ή δε ξέρω εγω τι αλλό, δε θα φέρει την επιθυμητή αλλαγή.

Ταπεινή μου γνώμη!
Δημητριάδης Σταύρος
Μ.βαξεβάνης

Post by Μ.βαξεβάνης »

Σταυρο μου την εμπειρία σιγουρα την εχει αλλα τι να την κάνεις οταν την δίνει όλη αλλου.
Δεν το εχεις καταλάβει οτι με εμας δεν ασχολείτε ?
Είμαστε ο τελευταιος τροχός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Τα rally ναι την ενδιαφέρουν εμεις όχι.

Αν μας έπερνε στα σοβαρά δεν θα ειχαμε το μπάχαλο με τους κανονισμους και όλα τα υπολοιπα που συζητάμε.

Ολοι στο χώρο του 4χ4 φωνάζουν " Πού ναι , Πού ναι οι κανονισμοι ?? "
και η Ελπα φωνάζει " Ψάξε Ψάξε δεν θα τους βρείς "

Είναι σοβάρα πραγματα τωρα αυτά ?

Καναμε ΕNDURO πριν απο λίγες μέρες και μου έστειλαν κανονισμό του TRAIL RIDE !!!!!!

Για να μην πώ και για την βλακεια με τις ετήσιες άδειες.
Ποιο μεγάλο κεφάλι το σκεφτηκε ??
Χάσαμε πάνω απο 12 πληρώματα στον αγωνα που δεν έτρεξαν εξαιτιας της ετησιας.
Και μη μου πείτε οτι αυτα ειναι δικαιολογιες και οποιος θέλει να τρέξει θα τρέξει και τέτοια.
Είμαστε μικρή κοινωνια και το έζησα πρίν τον αγώνα.
Παράδειγμα με διάλογο μετάξυ εμένα και ατομο που ήθελε να τρέξει Entry:
- Εχω ετησια απο τις μηχάνες μπόρω να τρέξω ?
-Οχι δεν ισχυει. Ο νεος κανονισμος λεει ετησια εσυ και ο συνοδηγος σου 60+60=120 ευρω
-Κάλα άστο αλλη φορά.
Παράδειγμα 2ο :
Ειμαστε στα γραφεια της λέσχης και ερχεται ατομο που δεν εχει σχεση με την λεσχη και τους αγώνες.
-Παιδια είδα την αφισα του αγωνα και θέλω να τρέξω να δω πως είναι.
-Ωραια. 120 ευρω για αδειες + παράβολο.
-Εντάξει θα σας πάρω τηλεφωνο.
Ακόμα περιμένουμε.

Το αποτέλεσμα ηταν οτι η Entry δεν εγινε.
Τοσα χρόνια φωνάζουμε να φερουμε νεο κόσμο στους αγώνες και τωρα τους διώχνουμε.
Και να σημειώσω εδω οτι η λεσχη για να μειώσει το κοστος στους αγώνιζομενους εβαλε πολυ χαμηλο παραβολο συμμετοχης, για διήμερο αγωνα ειχάμε 60 ευρώ παράβολο.
Η ΕΛΠΑ έχει την εμπειρία κι τον κόσμο να στηρίξει οποιοδήποτε θεσμό του χώρου.
Το να ξεκινήσουν τα πάντα απο την αρχή (απλά πράγματα όπως ασφάλειες, εξοπλισμό, ασθενοφόρο, κριτές κτλ) το θεωρώ χάσιμο χρόνου (μη πω χρόνων).
Κι εμεις εχουμε στον χώρο μας άτομα εμπειρα και έτοιμα να βοηθήσουν.
Και δεν χρειάζεται να ξεκινήση τιποτα απο την αρχη, υπάρχουν ετοιμες και δοκιμασμένες λύσεις για όλα τα θέματα που μπόρουν να τεθουν σε εφαρμογή σε μικρο χρονικο διαστημα.

Δεν ανακάλυψε η ΕΛΠΑ των τροχό !!!!

Α ρε jack εισαι βάλσαμο τελικά. !!
ΛΕΣΧΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
http://www.lesvos4x4.com
stavrosd

Post by stavrosd »

Εγώ μαζί σου! (ειδικά η έμπνευση για τις άδειες της entry ...!Απορώ!Είναι τοσο παράλογη σε πρώτη ανάγνωση που πιστεύω οτι υπάρχει κάποια λογική που μας διαφεύγει! :roll: :roll: ?)

Οτι δεν ασχολείται με εμάς το ξέρουμε, το οποίο το θεωρώ ευκαιρία.
Ευκαιρία οι δικοί μας έμπειροι να βάλουν τις βάσεις που πρέπει χρησιμοποιώντας το βάρος και το κύρος της ΕΘΕΑ!
Δεν έχω καμία αντίρρηση να γίνει με μία ομοσπονδία, το κέρδος ποιό θα είναι δε ξέρω (ειλικρινή απορία)
Τί είναι αυτό που θα γίνετε τότε και δε μπορεί να γίνει τώρα, άμεσα?

Το καθεστώς που επικρατεί στις μοτοσυκλέτες έχει πολλά θέματα απο ότι ακούω και είναι αστείο η Ελλαδίτσα μας να έχει περισσότερες ομοσπονδίες απο άλλες χώρες με δεκαπλάσιο πληθυσμό και 20πλάσιους αγωνιζόμενους, κάτι σαν το δημόσιο μας :D (αυτά τα έχω ακούσει σε συζήτηση με άτομο απο το χώρο της μοτοσυκλέτας οπότε δεν είναι δικιά μου γνώση)
Ομοσπονδία ?
Πάμε ομοσπονδία, αλλά γιατί?

Το μόνο (όχι λίγο) είναι για να σπάσει το μονοπώλιο!
Αλλα και αυτό έχει νόημα όταν η "αγορά" υπάρχει, όχι τώρα που όλοι μαζί οι αγωνιζόμενοι καφενίο δεν γεμίζουμε!
Τεσπα έχει ενδιαφέρον για το 2011!
Δημητριάδης Σταύρος
kos4wd

Post by kos4wd »

stavrosd wrote: Ο ωχαδελφισμός μας φταίει, ;)
Εμ βέβαια
2 Οργανωτές Ιχνηλάτης και Μυτιλήνη
2 αγωνιζόμενοι stavrosd και kos4wd
και 1 ΤΕ fokion από 3 ολόκληρα τετρακίνητα forum είπαν την άποψή τους.
Ολοι οι υπόλοιποι? Τεχνικοί έφοροι , αλυτάρχες, οργανωτές , λέσχες , αγωνιζόμενοι ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????
Μετά θέλουμε να πάμε μπροστά και μετά ξέρουμε να κάνουμε μόνο κριτική
Αντί να σηκώσουμε το ανάστημά μας στο κατεστημένο προσπαθούμε να τα χουμε καλά με όλους όπως είπε και ο Μπάμπης
Μη χάσουμε και τη καρέκλα μας
Εμ
Αμα δε σπάσεις αυγά δε φτιάχνεις ομελέτα
Θα τρώς πάντα τα αυγά μάτια που θα σου σερβίρουν
Και θα πληρώνεις και σα τον μ@αλ@κ@ την ιδέα του καθενός .............
Ισα για να κονομάνε κάποιοι δικοί "μας".
Πλήρωνε ΚΟΡΟΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΠΟ ΚΩ
meletis

Post by meletis »

Το σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται να φωνάζεις για να βρείς το δίκιο σου, υπάρχουν και άλλοι τρόποι.
kos4wd

Post by kos4wd »

meletis wrote:Το σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται να φωνάζεις για να βρείς το δίκιο σου, υπάρχουν και άλλοι τρόποι.
Sωστά
Δώστε μας τις ιδέες σας
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΠΟ ΚΩ
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”