
Η βαθμίδα αυτή είναι η ίδια ακόμα και στα ΡΕΟ...
Ώς κατασκευή είναι στεγανή, αφού είναι εμποτισμένη σε πολυεστέρα.
Αυτό είναι και το πρόβλημα για εμάς που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το κουτί από ένα καμμένο φλάσερ για να τοποθετήσουμε μέσα τα υλικά μας. Χρειάζεται αρκετός κόπος για να αφαιρεθεί ο πολυεστέρας.
Αρχικά λοιπόν αφαιρούμε την πολυεστέρα με σκαρπέλο-κατσαβίδι και σφυρί χωρίς όμως να καταστρέψουμε το βύσμα το οποίο θα μας χρειαστεί παρακάτω.
Ως βασική ιδέα της παρακάτω τροποποιήσης είναι η τοποθέτηση εντός του φλάσερ ενός βομβιτή (Buzzer 24V) και ενός κοινού φλάσερ εμπορίου (hella 24v). Το πρώτο θα σας φανεί αρκετά χρήσιμο, αφού δεν θα ξεχνάτε τo φλάς αναμμένο, ενώ με το δεύτερο θα μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικό ακόμα και σε ένα βενζινάδικο.
Αυτό το τροποποιημένο φλάσερ θα μπορείτε να το έχεται μαζί σας στα απαραίτητα υλικά που ο καθένας μας κουβαλάει όταν βγάζει σε κίνηση το ιστορικό του όχημα σε εκδρομές, για κάθε περίπτωση που θα καεί το κανονικό-μανίσιο.
παραθέτω τις φώτο της κατασκευής.
Το ηλεκτρονικό σχέδιο της τροποποίησης.

Ο βομβιτής-BUZZER.

ΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ FLASHER.


Τέλος να σημειώσω ότι όσοι απο εσάς θέλετε να βάλετε μόνο τον βομβιτή, για να έχετε ακουστική ένδειξη της λειτουργίας του φλάς, μπορείτε να τον τοποθετήσετε παράλληλα στη γραμμή C και A που φεύγει από το φλάσερ ή και ακόμα να βρείτε έναν μικρό βομβιτή 24v και να τον βάλετε μέσα στο διακόπτη της φλασιέρας.