Αγώνες 2010 και η Επιτροπή 4Χ4

Φωκίων

Re: Αγώνες 2010 και η Επιτροπή 4Χ4

Post by Φωκίων »

kos4wd wrote:Εχω μια απορία κε Σταθάκο.
Ποιος έφτιαξε αυτόν τον κανονισμό?
Ο κανονισμός ανοκοινώθηκε χτες
Σήμερα ανακοινώθηκε μια νέα επιτροπή στην οποία συμμετέχετε
Αρα μέχρι χτες ίσχυε η παλαιά επιτροπή της ΕΛΠΑ
Και υπεύθυνοι μέχρι χτες για τα TROPHY ΚΑΙ WILD TERRAIN ήταν οι κ.κ. Βλασακίδης και Γώγου από την Ορεστιάδα οι οποίοι ουδέποτε παραιτήθηκαν
Σας θυμίζω ότι η 10 μελής επιτροπή δέχτηκε τη πρόταση των Βλασακίδη και Γώγου για κάποιες μικρές αλλαγές επί του παλαιού κανονισμού
Και το σχέδιο που είχατε φέρει είχε απορρριφθεί
Το ανακοινώσαμε και στα φόρα και ρωτήσαμε τη γνώμη του κόσμου και των αγωνιζομένων.
Εσεις ποιον ρωτήσατε?
Πως κε Σταθάκο έγινε αυτός ο κανονισμός που μας είχατε φέρει...κανονισμός της ΕΛΠΑ χωρίς να το ξέρουν οι αρμόδιοι που εσείς ο ίδιος είχατε ψηφίσει?
Θεωρείται τον εαυτό σας πιο σχετικό απο αυτούς?
Θεωρείται τους εαυτούς σας πιο σχετικούς από τους οργανωτές αγώνων trophy και wild terrain?
Bέβαια δυστυχώς για σας όλοι οι οργανωτές αυτού τουέίδους αγώνων είναι από την επαρχία .
Πότε θα μάθετε να τους ρωτάτε και να μην τους γράφετε στα παλαιά σας υποδήματα φίλτατοι?
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΕ ΣΤΑΘΑΚΟ και κε Μήλα
Μη παίζετε το παιχνίδι της ΕΛΠΑ
Σεβαστείτε τους εκλεγμένους από τις λέσχες.Και δεν εννοώ μόνο εμάς που αποτύχαμε να τα βάλουμε με το θερίο (ΕΛΠΑ) αλλά και όσους ασχοληθούν στο μέλλον με αυτά τα θέματα
Αν θέλετε ελάτε να βάλετε υποψηφιότητα όταν σας δοθεί η ευκαιρία και αν αποφασίσουμε ότι μας κάνετε θα σας ψηφίσουμε.

Μέχρι τότε ,,,σταματήστε να είστε δεκανίκια της ΕΛΠΑ γιατί χάνετε το σεβασμό μας, που είχατε στο παρελθόν κερδίσει
και ναι μεν αναφερεται στα τροφυ.......
αλλα μηπως εχει σχεση???
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Όλα έχουν σχέση. Συνολικά για τους αγώνες 4Χ4 είναι το θέμα.
friar

Post by friar »

Sorry δεν σας προλάβαίνω
Εργασία και ανάπαυση παρεμβαίνουν στον χρόνο μου αλλά ......
Nicolas wrote:
Γιάννης Αθανασίου wrote: ΥΓ. Νικόλα, αλήθεια πότε και που ανακοινώθηκε η νέα Επιτροπή 4Χ4 της ΕΘΕΑ; Ούτε σαν οργανωτής, ούτε σαν δημοσιογράφος έχω ενημερωθεί, ούτε στο site της ΕΘΕΑ υπάρχει σχετική ανακοίνωση. Γνωρίζεις κάτι παραπάνω που θα έπρεπε να ξέρουμε όλοι;
:shock: :shock: :shock:
Σοβαρά μιλάς? Δεν ενημέρωσε κανένας κανέναν?
Τί να πω τώρα...
Και εγώ τυχαία το είδα ψάχνοντας για νέους κανονισμούς και εγκυκλίους και θεώρησα πως απλά έχασα επεισόδιο. Το συζητούσα με τον Στάθη και μου έκανε εντύπωση που δεν το γνώριζε...
Συγνώμη φίλοι σας το είχα πεί από 6 Φεβρουαρίου viewtopic.php?p=14893#p14893
friar wrote:αντε να ανακοινωθεί και η τριμελής να τελειώνουμε και με αυτή την ιστορία στα βήματα της ΟΕΠΑ
μα αφού κανείς δεν "τσίμπησε" το άφησα και εγώ να ....
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Αγαπητέ Friar από το "να ανακοινωθεί" και τις φήμες, μέχρι το "ανακοινώθηκε" και μάλιστα εσπευσμένα μετά την ανακοίνωση της 5μελούς, απέχει παρασάγγας ή για να χρησιμοποιήσω αγωνιστικούς όρους... ώρες ολόκληρες.

Κανονισμοί που δεν είναι κανονισμοί, δεν ανακοινώνονται και δεν έχουν να κάνουν τίποτε με τις αποφάσεις της 10μελούς. Ανακοινώσεις που γίνονται "για να προλάβουμε". Αγώνες που γίνονται χωρίς ουσιαστικά κανονισμούς. Έπαθλα και πρωταθλήματα που τα σώζουν ξένοι. Κάτι απο πανικό δε θυμίζουν;
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Καλά περαστικά μας.
Εγώ τώρα μόλις κατάλαβα το μέγεθος του θέματος.
Κανείς δεν ήξερε τελικά για την σύσταση της επιτροπής.
Πιθανόν ούτε το 50% των μελών της :lol:

Καληνύχτα σας.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Σταύρο λέμε το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια!!!

Απο το να είναι θέμα μας τα άλλα προβλήματα, είναι ο 24ωρος και το αν ο αγωνιζόμενος στα Trophy θα περάσει τις κορδέλες!!!
Δε μας φταίνε οι 10 συμμετοχές, μας φταίει η νύχτα.
Δε μας φταίνε οι απλές για πλάκα στο Ναύπλιο και την Κόρινθο, μας φταίει η 8ωρη στάση.
Δε μας φταίει που στη Θεσσαλονίκη μας έσωσαν οι Βούλγαροι, θέλουμε ετήσιες licence και εισφορά στο ΣΟΑΑ.
Δε μας φταίει που μέσα Φλεβάρη δεν έχουμε κανονισμούς, μας φταίνε τα trial και η Κ2.
Δε μας φταίει που έχουν γίνει δύο αγώνες με κανονισμούς στο... φάκελο, μας φταίει που η Επιτροπή της Λάρισας πήρε θέση.

"Εδώ ο κόσμος χάνεται και το... χτενίζεται..." λέμε στο χωριό μου!
Συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν το τηρείς!
Συζητάμε για όλα αυτά που δεν έχουμε κάνει για τα "Δε μας φταίει" ,και εσύ αναφέρεσε σε αυτούς που αντιδρούν στον αγώνα σου λες και αν δεν το κάναν αυτό τα υπόλοιπα θα είχαν λυθεί!

Πρώτος απο όλους είχα πιεί και το λέω οτι θα ήταν λάθος να κοπεί αυτός ο αγώνας!
Αλλά είτε μείνει είτε κοπεί με τους υπόλοιπους τί γίνεται? Αυτό λέω!
Γιάννης Αθανασίου wrote:Και όλα αυτά γίνονται γιατί έτσι ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! Και τα συμφέροντα δεν χρειαζεται να είναι μόνο οικονομικά.
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιά είναι αυτά τα τόσο ισχυρά συμφέροντα που όλοι όσοι έχουν δύναμη υποκύπτουν???
Γιάννης Αθανασίου wrote:Ζητάς ονόματα, ενώ τα ξέρεις καλά. Γιατί; Για να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου;
Για να σταματήσει αυτό που λες στη συνέχεια για αυτό.
Γιάννης Αθανασίου wrote:H γενίκευση της υπαιτιότητας εξυπηρετεί και βολεύει μόνο αυτούς που θέλουν μέσα απο το χάος να περνάνε το δικό τους. Δεν ταιριάζει σε λογικούς ανθρώπους που ξέρουν να κρίνουν το σωστό.
Όταν δεν εισαι συγκεκριμένος είσαι γενικός άρα γενικεύεις, όπως και το αρχικό μήνυμα που λέει τα πάντα και τίποτα.
Τέτοιου είδους μηνύματα θεωρώ οτι κάνουν κακό γιατι όπως ωραία το έθεσες γενικεύουν και περισσότερο σύγχυση και απαξίωση προκαλούν παρά κατι άλλο.
Γιάννης Αθανασίου wrote:Εδώ σε είδα να δίνεις απαντήσεις. "Εδώ" όχι.
Συγνώμη που δεν προλαβαίνω να γράφω παντου.
Εσύ δηλαδή πώς το ερμηνεύεις??

Γιάννης Αθανασίου wrote:Δε σου επιτρέπω λοιπόν, και αυτό με λυπεί πάρα πολύ γιατί είχα άλλη καλύτερη άποψη για σένα, το συγκεκριμένο ύφος.
Συγνώμη λάθος, χρησιμοποίησα κάτι που στο έχω πει επανειλημμένος στο τηλέφωνο και στα γραπτά. Λάθος μου γιατί το ΄θφος δε μεταφέρετε με τον ίδιο τρόπο.
Αλλά με τη σειρά μου θα πρέπει να έίχα παρεξηγηθεί πολλές φορές που μόνο χαφιέ δε με έχεις πει επειδή έχω αντίθετη άποψη και άλλα.
Καλό είναι πράγματι να αποφεύγονται τέτοιες εκφράσεις απο όλους.
Δημητριάδης Σταύρος
thomas

Post by thomas »

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.

α. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ TIMING ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ 4Χ4 ΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ
ΜΙΑ Χ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ 4Χ4 ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ .

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ 4Χ4.

Η ΕΛΠΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΥΧΑΙΩΣ Η ΛΕΞΗ ΚΩΔΙΚΟΣ
( ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ) ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 5 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ 4Χ4 ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ.

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ??? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ??? ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ??? ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ ΤΟΥ 4Χ4 ???
ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ 4Χ4 (ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΓΩΝΕΣ)
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 4Χ4 ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΛΠ) ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ , ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΛΕΣΧΕΣ ,ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ Η ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 4Χ4 ,ΑΓΚΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ (ΔΑΣΚΑΛΟΣ -ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΜΟΥ)
ΔΟΥΚΕΡΗ .TON ΣΤΑΘΑΚΟ(DISTA που ολοι απορησαμε απο που και ως που.Φυσικα δεν ξεραμε) ΤΟΝ ΤΣΕΤΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ. ΜΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ 4Χ4 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΛΠΑ ,ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟ. ΕΠΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ. ΚΛΙΜΑ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΤΛΠ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΤΗΚΕ, ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ, ΘΑΦΤΗΚΕ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ .ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ (TROPHY TRIALS ΚΛΠ) ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΥΠΕΡ
ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ. ΦΩΝΑΖΕ ΙΝΤEΡNETIKA Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ !!!
ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ. Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ 4Χ4 ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ.
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 4Χ4 ??? ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ Μ----ΕΣ???
ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟΣ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!!
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ???

ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΠΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ (DISTA)NA ΒΓΑΛΕΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΝΕΟ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ TROPHY ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚOΜΟΤΗΝΗ ΤROPHY ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.(Ο ΚΛΟΟΥΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
( ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ??? ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ?? ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΥΣΩΜΜΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ??? ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝΕ ΤΟΝ
ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ !!!)

ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ .
ΔΗΛΩΣΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ) ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ-ΦΟΡΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΘΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ 4Χ4 ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΥΓ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΤΣΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΧΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ολα ειναι μια Εγκεφαλικη Καραμελα
http://action4x4club.gr
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Και τί προτείνετε ρε παιδιά?
Πώς να το χειριστούμε πλέον?

Μήπως θα πρέπει να πηγαίνουμε να κλείνουμε κάθε εκκίνηση οποιουδήποτε άλλου αγώνα μέχρι να βάλουν μυαλό?

Και εγώ και κάτι άλλοι μαλάκες σαν και μένα που πάμε σε κανένα σεμιναριάκι να γίνουμε ΤΕ, κριτές και οτιδήποτε άλλο
πως να το χειριστούμε και μείς? Προσωπικά, σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να με δουν σε οποιονδήποτε άλλο αγώνα.
Να το χιονίσουμε τελείως το θέμα ή να συνεχίσουμε να μπαινοβγαίνουμε στην ΕΘΕΑ?
Μήπως γινόμαστε και μεις εργαλεία τους άθελά μας?

Πείτε κάτι...!
Αισθάνομαι πολύ μαλάκας όμως, ε...
Θα τα σπάσω όλα :evil:
kos4wd

Post by kos4wd »

Nicolas wrote:Και τί προτείνετε ρε παιδιά?

Μήπως θα πρέπει να πηγαίνουμε να κλείνουμε κάθε εκκίνηση οποιουδήποτε άλλου αγώνα μέχρι να βάλουν μυαλό?
Χμμμμμμμμμμμμμμ :roll:
Πρώτ απ όλα η αρχή μας πρέπει να καταλάβει ότι τους κανονισμούς μας τους βγάζουμε εμεις και δε θέλουμε δεκανίκια της να μας διορίζουν δικούς τους κανονισμούς
Δεύτερον οι ΔΟΤΟΙ διορισμένοι επιβάλεται να παραιτηθούν και να δώσουν το δικαίωμα σε όλους μας ν αποφασίσουμε εμεις ποιος είναι σχετικός να μας εκπροσωπεί
Τρίτον Αν σταματήσει η εισροή εσόδων στην αρχή μας ίσως μας ακούσουν.Εκεί θα έχουμε θέμα.Ετσι κι αλλιώς οι αγώνες πάνε να σταματήσουν.Ποιος τολμάει όμως?
Στη Κω -15 συμμετοχές λόγω νέων κανονισμών
Στη Μυτιλήνη -15 για τον ίδιο λόγο
Στη Θεσσαλονίκη ευτυχώς που ήρθαν οι Βούλγαροι και μας έσωσαν
Στην Άρτα ακο΄υω μέσα εδώ διάφορα.Δε ξέρω τι αληθεύει

Ευτυχώς στη Κομοτη΄νη πήγαν όλα καλά αλλά έδωσε το παρών όλη η Ελλάδα και οι ξένοι.
Και βέβαια τους βάλαμε και τρέξαν χωρίς τεχνικό κανονισμό.Δηλαδή αν ο Τούρκος που παραλίγο να κοπεί γιατί δεν είχε cage αν ήξερε τους κανονισμούς θα μας έλεγε.Ποιος κανονισμός λέει ότι πρέπει να έχω cage? Αφου δεν έχει ανακοινωθεί :|
Στη Κω έγινε trial με κανονισμό σε φάκελο χωρίς να έχει ανακοινωθεί.Και μάλιστα με τρόπο βαθμολόγησης που επιβάλει παρουσία εφόρου αποτελεσμάτων .Πρόσθετος κόστος για την οργανώτρια και κατά συνέπεια για τους αγωνιζόμενους
Στη Μυτιλήνη έγινε εnduro και στείλαν κανονισμό trail ride

Πολλά μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τη παρτίδα
Να επαναφέρουμε την ημερίσια licence
Να μει΄ώσουμε την επικινδυνότητα των εμποδίων της Κ2 και να μην έχουν cage
Τα Κ3 και OPEN να μην έχουν απαραίτητα omologke ζώνες και καθίσματαMe 35 χλμ μέση ωριαία εγώ δε νομίζω ότι κινδυνε΄'υει κανείς.Ετσι δεν έγινε και στη Β Ελλάδα?
Τουλάχοστον η στατιστική αυτό λέει.Είναι ακίνδυνο το άθλημά μας
Προσωπικές απόψεις ε?
Οι κανονισμόι να μην αλλάζουν όποτε γουστάρει κάποιος.Ο αγωνιζόμενος δεν είναι πειραματόσωο
Να έχει δωρεάν συμμετοχή οποιος τρέχει στη Κο
Να υπάρχει επένδυση στα χρήματα που δίνονται στην ΕΛΠΑ.Ανταποδοτικότητα το λένε
Last edited by kos4wd on Fri Feb 26, 2010 18:26, edited 1 time in total.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΠΟ ΚΩ
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

kos4wd wrote:
Nicolas wrote:Και τί προτείνετε ρε παιδιά?

Χμμμμμμμμμμμμμμ :roll:

Σκέψου το, δούλεψέ το, πρότεινέ το στην 5μελή και πάμε οργανωμένοι!
Εγώ πρώτος-πρώτος!
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”