Με την σοκολάτα δεν κολλάει καλά το ημιαξόνιο.
Βάλε τσίχλα

St. Tselios wrote:Παρε και μια απο εμενα απο το "χαντακ"...
Αν θυμασαι...πηγε να περασει και ενα λεωφορειο απο εκει αλλα...του ειπαν λαθος δρομολογιο απο το ΚΤΕΛ...
Άγγελε το σηματάκι δεν έβαλες στο προφίλ και με απογωητεύεις!!!aggas wrote:Έχω φτιάξει ήδη γκρούπ στο facebook![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oνομάζετε ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 4Χ4 CLUB.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μηλήσεις τσάμπα μέσω νετ όπως skype κ.α.!!!antonisxj wrote:....το facebook δεν το γουστάρω καθόλου.....
.....βλέπεις όμως ότι ακόμα και χωρίς ονοματεπώνημο έχω αρκετό κόσμο "φίλοι"........
φιλαράκο, τ'αδερφάκι μου τη βρίσκει με το facebook τι να κάνω?Drimon wrote:Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μηλήσεις τσάμπα μέσω νετ όπως skype κ.α.!!!antonisxj wrote:....το facebook δεν το γουστάρω καθόλου.....
.....βλέπεις όμως ότι ακόμα και χωρίς ονοματεπώνημο έχω αρκετό κόσμο "φίλοι"........
Επίσεις αν δεν θές να κάνεις φίλους στο fb απλώς δεν "πατάς" αποδοχή!!!!!
Οπότε μην μας λές εδώ παραμύθια και φτηνές δικαιολογίες!!!![]()
![]()
![]()
Αλλά θα μου πείς Αρχί... είσαι, τί κάθομαι και λέω;;!!!!!![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote: σε πληροφορώ ότι πολλοί μου έχουν στείλει μήνυμα φιλίας και δεν τα αποδέχομαι. στους κάγκουρες δεν μπορώ να το αρνηθώ.
Αυτό έλειπε να ρίχνεις πόρτα και στους κάγκουρες!!!antonisxj wrote: ....στους κάγκουρες δεν μπορώ να το αρνηθώ.
τώώώώώώώώώώώρα μάλιστα.Drimon wrote:Αυτό έλειπε να ρίχνεις πόρτα και στους κάγκουρες!!!antonisxj wrote: ....στους κάγκουρες δεν μπορώ να το αρνηθώ.
Τί βασηλιάς θα είσουν τότε άν δεν αναγνώριζες κι εκεί το λαό σου!!!![]()
![]()
![]()
Θα σε καθερούσαμε (κι ο toro δεν είναι μακριά)!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()