B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Αγαπητοί Κάγκουρες
Η Β’ Καγκουροσυναντηση είναι γεγονός που θα μείνει χρόνια στον σκληρό δίσκο μου.Θα αρχίσω με τα πρόσωπα των Καγκουρων που γνώρισα από κοντά και οι οποίοι γράφουν εδώ μέσα.Πραγματικα όταν σας πρωτοείδα ήταν σαν να σας ήξερα καιρό πριν.Σχεδον όλους σας αναγνώριζα και δεν χρειαζόταν να μου συστηθείτε. Ειστε πραγματικά ένας προς ένας. Από τον Βασιλιά ΚΑΓΚΟΥΡΑ μέχρι το γνήσιο περιπτερούχο Zakjeep.Έχετε όλοι αυτήν την τρέλα και την δίψα του “offroading”που σπάνια συναντά κάποιος στο 100 % σε μια παρέα. Αυτό φάνηκε και στην υπομονή που δείξατε το βράδυ του Σαββάτου όταν όλα έδειχναν αδιέξοδο. Μπράβο σας. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πως είστε όλοι “μάχιμοι”. Παρόλο που ξέρετε σε μερικά σημεία πως το αυτοκίνητο σας δεν θα βγει εσείς το χώνατε. Αυτό δείχνει πως διασκεδάζετε με αυτό που κάνετε και στην τελική...περνάτε καλά.
Τι μου άρεσε από την συνάντηση:...ΟΛΑ.
Τι δεν μου άρεσε:
1.Ότι ο Βασιλέας Καγκουρας μας "έσπασε" από νωρίς και όχι μόνο δεν τον “χάρηκα” αλλά έμεινε και μόνος στο ξενοδοχείο από τις 5 το απόγευμα (ενώ εμείς κάναμε το “Camel Trophy” μας) και μετά δεν είχε όρεξη για τίποτα. Ούτε για ένα ποτό. Κρίμα γιατί για μένα δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από αυτό. Εγώ προσωπικά αν εμένα μόνος έτσι και με τις παρούσες συνθήκες θα είχα σαλτάρει. Ειλικρινά μπορεί να έφευγα κιόλας.
2.Η ζημιά που έπαθε ο Καγκουρας GeorgeXJ.Όλα τα άλλα χαζογίνονται αλλά αυτό ρε φίλε εμένα προσωπικά θα μου έκοβε τα πόδια. Περαστικά και ελπίζω ο “γύψος” που θα μπει να κρατήσει τα κόκαλα γερά.
3.Και τέλος οι Κάγκουρες που δεν μπόρεσαν να έρθουν (όπως ο φίλος xaris) που θα μας έδιναν και την δική τους “νότα” στο σύνολο.
Το να ευχαριστήσω τα παιδιά από τον Άγιο Κων/νο θα είναι λίγο για αυτό που κάνανε για εμας.Να τους πληρώναμε δεν θα κάνανε ετσι.Εχω ζήσει καταστάσεις που και πληρώναμε και τίποτα μπροστά σε αυτά δεν ειχαμε.Τελικα εκεί είναι το Καγκουρομερος μας.Τα έχει όλα.Λασπη που την βρίσκεις σε άλλα 1 με 2 σημεία στην Ελλαδα.Χιονι.Βραχια.Λιμνες.Ποταμια. Αραιή βλάστηση. Πυκνή βλάστηση. Μέχρι και θάλασσα. Ακόμα και το ξενοδοχείο είναι Καγκουροξενοδοχειο ρε γαμώτο. Τους γεμίσαμε λάσπες, πλέναμε τα αυτοκίνητα μας έξω και δεν μας είπαν τίποτα.Και γενικά αν το καταλάβατε λες και αγοράσαμε όλοι εμείς αυτό το μέρος και κάναμε ότι θελαμε.Δεν ξερω,αλλα αν είχα “τα λεφτά” και δεν δούλευα κάθε μέρα έτσι θα ήθελα να περνουσε.Τι διακοπές και μ@λ@κιες.
Περιμένω πως και πώς να μπει το υλικό με φωτογραφίες και βίντεο και όποτε θέλετε (ακόμα) και το Σαββατοκύριακο που έρχεται να ξαναΚαγκουριάσουμε.
Υ.Γ. Βασιλιά...όσο και το φυτέψεις...όσο και να το ποτίσεις...το ημιαξόνιο είναι παλιοσίδερο σαν όλα τα δικά μας....(κρίμα γιατί δεν ήθελα να σε δω...όπως σε είδα εκείνο το βράδυ)
Η Β’ Καγκουροσυναντηση είναι γεγονός που θα μείνει χρόνια στον σκληρό δίσκο μου.Θα αρχίσω με τα πρόσωπα των Καγκουρων που γνώρισα από κοντά και οι οποίοι γράφουν εδώ μέσα.Πραγματικα όταν σας πρωτοείδα ήταν σαν να σας ήξερα καιρό πριν.Σχεδον όλους σας αναγνώριζα και δεν χρειαζόταν να μου συστηθείτε. Ειστε πραγματικά ένας προς ένας. Από τον Βασιλιά ΚΑΓΚΟΥΡΑ μέχρι το γνήσιο περιπτερούχο Zakjeep.Έχετε όλοι αυτήν την τρέλα και την δίψα του “offroading”που σπάνια συναντά κάποιος στο 100 % σε μια παρέα. Αυτό φάνηκε και στην υπομονή που δείξατε το βράδυ του Σαββάτου όταν όλα έδειχναν αδιέξοδο. Μπράβο σας. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πως είστε όλοι “μάχιμοι”. Παρόλο που ξέρετε σε μερικά σημεία πως το αυτοκίνητο σας δεν θα βγει εσείς το χώνατε. Αυτό δείχνει πως διασκεδάζετε με αυτό που κάνετε και στην τελική...περνάτε καλά.
Τι δεν μου άρεσε:
1.Ότι ο Βασιλέας Καγκουρας μας "έσπασε" από νωρίς και όχι μόνο δεν τον “χάρηκα” αλλά έμεινε και μόνος στο ξενοδοχείο από τις 5 το απόγευμα (ενώ εμείς κάναμε το “Camel Trophy” μας) και μετά δεν είχε όρεξη για τίποτα. Ούτε για ένα ποτό. Κρίμα γιατί για μένα δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από αυτό. Εγώ προσωπικά αν εμένα μόνος έτσι και με τις παρούσες συνθήκες θα είχα σαλτάρει. Ειλικρινά μπορεί να έφευγα κιόλας.
2.Η ζημιά που έπαθε ο Καγκουρας GeorgeXJ.Όλα τα άλλα χαζογίνονται αλλά αυτό ρε φίλε εμένα προσωπικά θα μου έκοβε τα πόδια. Περαστικά και ελπίζω ο “γύψος” που θα μπει να κρατήσει τα κόκαλα γερά.
3.Και τέλος οι Κάγκουρες που δεν μπόρεσαν να έρθουν (όπως ο φίλος xaris) που θα μας έδιναν και την δική τους “νότα” στο σύνολο.
Το να ευχαριστήσω τα παιδιά από τον Άγιο Κων/νο θα είναι λίγο για αυτό που κάνανε για εμας.Να τους πληρώναμε δεν θα κάνανε ετσι.Εχω ζήσει καταστάσεις που και πληρώναμε και τίποτα μπροστά σε αυτά δεν ειχαμε.Τελικα εκεί είναι το Καγκουρομερος μας.Τα έχει όλα.Λασπη που την βρίσκεις σε άλλα 1 με 2 σημεία στην Ελλαδα.Χιονι.Βραχια.Λιμνες.Ποταμια. Αραιή βλάστηση. Πυκνή βλάστηση. Μέχρι και θάλασσα. Ακόμα και το ξενοδοχείο είναι Καγκουροξενοδοχειο ρε γαμώτο. Τους γεμίσαμε λάσπες, πλέναμε τα αυτοκίνητα μας έξω και δεν μας είπαν τίποτα.Και γενικά αν το καταλάβατε λες και αγοράσαμε όλοι εμείς αυτό το μέρος και κάναμε ότι θελαμε.Δεν ξερω,αλλα αν είχα “τα λεφτά” και δεν δούλευα κάθε μέρα έτσι θα ήθελα να περνουσε.Τι διακοπές και μ@λ@κιες.
Περιμένω πως και πώς να μπει το υλικό με φωτογραφίες και βίντεο και όποτε θέλετε (ακόμα) και το Σαββατοκύριακο που έρχεται να ξαναΚαγκουριάσουμε.
Υ.Γ. Βασιλιά...όσο και το φυτέψεις...όσο και να το ποτίσεις...το ημιαξόνιο είναι παλιοσίδερο σαν όλα τα δικά μας....(κρίμα γιατί δεν ήθελα να σε δω...όπως σε είδα εκείνο το βράδυ)
Last edited by St. Tselios on Mon Feb 22, 2010 22:20, edited 1 time in total.

Μετάνιωσα που δεν είχα μαζί μου το αλυσοπρίονo.
Περάσαμε πολύ καλά, δουλέψαμε αρκετά, φάγαμε λίγο και κοιμηθήκαμε λιγότερο.
Αντε και στην επόμενη Καγκουροσυνάντα!
Αντώνη, πάμε βραδυνή στην Πάρνηθα?
Περάσαμε πολύ καλά, δουλέψαμε αρκετά, φάγαμε λίγο και κοιμηθήκαμε λιγότερο.
Αντε και στην επόμενη Καγκουροσυνάντα!
Αντώνη, πάμε βραδυνή στην Πάρνηθα?

Last edited by johny4x4 on Tue Feb 23, 2010 10:15, edited 2 times in total.

φιλε θοδωρα καταρχας πολυχρονως για χτες κ κριμα που δεν ηρθες.εχασες. αλλα μου εδωσες μια ιδεα.καλη η λυση για το μπακλαβα με φιλο cherokee κ γεμηση jimny.τι λες θα εχει ωραια γευση????Drimon wrote:Ναί Γιωργάκη και μετά αφού θα έχεις πάρει το κολάι φτιάξε και κανα μπακλαβά!!!!antonisxj wrote: georgexj, η λύση στο πρόβλημάσου είναι μία. ξεκίνα να κολλάς λαμαρίνα να φτιάξεις σασί. ήρθε η ώρα γιαυτό.![]()
![]()
![]()
Με τόσα φύλλα που θα έχεις κολλήσει θα πηγαίνει μόνο του το χέρι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάρτε ρε κανα σοβαρό αμάξι και όχι τα γλυκά ταψιού!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ το έχεις σιροπιάσει το δικό σου ή ακόμα ψήνεται;;;XJ ''The Doctor'' wrote: Τελικα, ολοι σαν το δικο μου θα το φτιαξετε![]()
![]()

St. Tselios wrote:Αγαπητοί Κάγκουρες
Τι δεν μου άρεσε:
φιλε σταυρο δεν πρεπει να πεφτει το ηθικομας με τα σιδερα.γι αυτο μας εφτιαξε ο θεος.για να τα τρωμε.δεν λεω ειναι χοντρη ζημια αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι τοσα χρονια του χω φαει την μπολια.
antonisxj wrote:φίλε georgexj, τι να σου πώ?
δεν ξέρω ποιός είναι πιό άτυχος? εγώ που σπάω ημιαξόνια σαν τις οδοντογλυφίδες ή εσύ που κόβεις λαμαρίνες σαν φραντζόλες ψωμί.
είδα τη φωτό μου, την στιγμή που έβαζα τροχό με το καρφωμένο ματωμένο ημαξόνιο και αδικούμαι. απαιτώ να μπούν φωτό που ΄ξεστελιώνω τάμάξι και τρώω γκοφρέτες.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj, η λύση στο πρόβλημάσου είναι μία. ξεκίνα να κολλάς λαμαρίνα να φτιάξεις σασί. ήρθε η ώρα γιαυτό.
φιλε κ βασιλια αντωνιε!!!τελικα το σαββατο που κοιταγα τα δεσηματα που εχει κανει ο doctor λες κ με ειχε βαλει καποιος αγγελος να τα κοιταξω.ειδη ο φαρνατζης εχει αρχισει κ γαζονη κ παραλληλα πηγε κ πηρε σωληνες κ κοντρες για δεσιμο.δεν γινετε αλλιως.αφου ειμαι καγκουρας κ οταν εχεις κατι υποτηθεμενους cherokoγαμιαδες του δινεις κ καταλαβαινει.εδω ο φιλος κωστας σε λιγο θα καπνιζει πιο πολυ κ απο εμενα απο τις προσπαθειες του.αλλα δικαιωθηκε κ αυτος!!!!

τελικα φαγανε μεγαλη μουτζα ολα τα cherokee!!!τι να κανουμε!!!
- pan_terios
antonisxj wrote: απαιτώ να μπούν φωτό που ΄ξεστελιώνω τάμάξι και τρώω γκοφρέτες.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για σήμερα πάρε αυτές... upon request

thanks Πανάγο.
που είναι οι γκοφρέτες ΟΕΟ?!!!!!!!

που είναι οι γκοφρέτες ΟΕΟ?!!!!!!!

if it doesn't break, fix it until it does
ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗ.... ΝΑ ΚΑΜΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ Γιώργο για τις ευχές σου. Όσο για τη γέμιση δεν ξέρω αν θα πετύχει. Φτάνει το σασί απο το τζίμνι για να δέσει ολόκληρο τσερόκι;;;;georgexj wrote: φιλε θοδωρα καταρχας πολυχρονως για χτες κ κριμα που δεν ηρθες.εχασες. αλλα μου εδωσες μια ιδεα.καλη η λυση για το μπακλαβα με φιλο cherokee κ γεμηση jimny.τι λες θα εχει ωραια γευση????