φίλε Πάνο, εγώ το είπα στους υπόλοιπους, εσύ δεν υπάρχεις, είσαι μάλον εξωγήινος, δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι γήινος, επίσης έχω την υποψία οτι δεν υπάρχεις. ζείς ανάμεσάμας σαν πνεύμα.PanosXJ wrote:...ο Πρόεδρός μας τελικά ήταν στη συνάντηση ή έχει ακόμη πρόβλημα; Πρόεδρε μας πώς είσαι;

εγώ φίλε Πάνο, λίγο πολύ, έμαθες τι έπαθα. την Παρασκευή στην βραδυνή κατάλαβα ότι χτυπάει ένας απο τους μπροστινούς σταυρούς και το πρωί του Σαββάτου άλλαξα σταυρό. στη συνέχεια μπήκα σε ένα τάφο που έσκαψε ο Τσέλιος (με έτρωγε ο κώλος μου ρε φίλε) και το αποτέλεσμα ήταν το γνωστό. σπασμένος σταυρός και ημιαξόνιο. γύρισα Αγ. Κων/νο για να βρώ ημιαξόνιο και έχασα όλη τη βόλτα του Σαββάτου

την κυριακή φορτώθηκα στον doctor και έβλεπα τους υπόλοιπους να παίζουν. είχα πολύ καιρό να νιώσω τόσο άσχημα για την κατάντιαμου. η αλήθεια είναι ότι απο την Πέμπτη το πρωί που ετοιμαζόμουν να φύγω απο Χανιά, υπήρχαν πολλά σήματα που που έλεγαν να μην φύγω για την συνάντηση μρ το cherokee. όπως λέει και ο Χάρης, η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται.

δεν πειράζει, όλα καλά, γύρισα Αθήνα και είμαι καλά, άρα... όλα καλά.
Να πάρω τώρα το πολύ σοβαρόμου υ'φος και να γράψω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παλικάρια στον Αγ. Κων/νο που μόνο φιλοξενούμενοι δεν μας 'αφησαν να νοιώσουμε. έχουμε γνωριστοί καλά πλέον.ξέρουμε πλέον πόσο κάγκουρες είναι κι'αυτοί. το πόσο καλά νιώθουμε με αυτή την παρέα, δεν χρειάζεται να το πώ εγώ. όλοι όσοι γράφουν εδώ, έχουν να γράψουν την δική τους ιστορία για το πόσο πολύ ευχαριστήθηκαν με τα παιδιά του Αγ.Κων/νου.
ελπίζω να ξαναβρεθούμε γρήγορα για την τρίτη συνάντηση και η παρέα να μεγαλώσει απο τα παιδιά που δεν κατάφεραν να έρθουν στις δύο πρώτες.
εύχομαι σε όσους έπαθαν ζημιά... να αναρώσουμε γρήγορα,
σε όσους δεν κατάφεραν να έρθουν... μην ανησυχείται...α έχουμε συνέχεια,
σε όσους θέλουν το κακό μας... να τους καεί το pc και το laptop

αυτά απο εμένα. καληνύχτα σας.
περιμένω βίντεο και φωτό.