XJ ''The Doctor'' wrote:Καλα, σε αλλη συναντηση ειχες παει εσυ? Που την ειδες τη ''νικη''? Στα παιδικα εμποδια???georgexj wrote: 2) το πιο τολμηρο!!!![]()
![]()
![]()
ο αγωνας ελειξε 1-1.σε αυτη την συναντηση ηταν η νικη των wrangler.
![]()
![]()
![]()
Το μονο περιπτερο που καπου περασε καλυτερα απο εμας ηταν ο Johny ''Batman'' στην Παυλιανη και αυτο απο κωλοφαρδια - ουτε και ο ιδιος δεν καταλαβε πως εγινε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην μου πεις οτι στο τελευταιο εμποδιο που ανεβηκαν μετα το δικο μου περασμα? Aφου σπασανε επανω τον βραχο ( οπως μου ειπε ο Βασιληας ) και αφου εγω μαζι με τον Γιαννη βγαλαμε 3 μεγαλες πετρες για να ανεβουν τα περιπτερακια οτι αυτο συνιστα νικη?
Φιλε, ειναι και θα ειναι ποοοοοολλλλλλλυυυυυυυυυ υποδεεστεροι μας!!!(OK, ισως οχι απο εσας με τα μαζουτ)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε γιατρε πηγες να ανεβεις το εμποδιο και σου ξεφουσκωσε το λαστιχο απο μονο του...αυτο δεν σου λεει κατι...βασικα ο γιαννης einai o superman kai εγω o batman

οσο για το περασμα του γιαννη,τιποτα δεν ειναι θεμα τυχης.....
οπως επισης γιωργο αν θυμαμαι καλα ειχες κανει και μια δηλωση...κατσε να σου φρεσκαρω την μνημη.....
και μολις μου ηρθε μια φωτο απο το κοντινο μελλονgeorgexj wrote: ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ

georgexj wrote:
περιμενω και αμα θες σου δινω και τα υλικα για προσαναμα
αλλα δες το και απο την θετικη πλευρα....μπορεις να αγορασεις το αυτοκινητο του doctor και να μην ψαχνεις για μετατροπη