Καγκουρες καλημερα, να πω και εγω με τη σειρα μου...
Ελπιζω να επιστρεψατε ολοι καλα!
Ηδη ολοι ειχαμε καταλαβει πριν τελειωσει η Α' οτι θα υπαρξει και Β' και οπως το βλεπω θα το κανουμε θεσμο
Ο Γιαννης και ο αδερφος του ο Ηλιας, ο Γιωργος, ο Παρασκευας και ο Ηλιας απο τον Αγ.Κων/νο και παλι μας εδειξαν την αψογη φιλοξενια τους...Μπραβο και ελπιζω να τους το ανταποδωσουμε στο μελλον.
Ευχαριστω ολους τους καγκουρες που συντηρουν και βελτιωνουν το κλιμα που εχει δημιουργηθει εξ αρχης καθως και τους ''νεους'' οι οποιοι αμεσα ηταν στο ιδιο μηκος κυματος.
Ευχαριστω τον Αρχι, τον lker, τον Πανο, το Γιωργο τον φιλο του Αρχι και φυσικα τον Pritani που με βοηθησαν οταν μου εσκασε το λαστιχο αφανταστα. Pritani, το ψεκαστικο σου ηταν ολα τα λεφτα
Ευχαριστω τον Agga που με τα λουκανικα του μας εσωσε ετσι οπως εξελιχθηκε η μερα...
...και εδω καπου τελειωνουν οι καλοσυνες μου
Πρεπει να δημιουργησουμε ''κλιμα'' για την επομενη, περπτεροκαγκουρες, cherokoγ@μι@δες και ανημποροι μαζουτοκαυστοι στην επομενη θα
ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ
Υ.Γ. αν και λιγα τα βιντεο που τραβηξε ο Papaterios, υπομονη θα προσπαθησω να τα βαλω αυριο

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club