Γιάννης Αθανασίου wrote:Αν μου δώσετε μία-δύο μέρες, θα έχετε και ονόματα και θέσεις και όλα.

Κάτσε τώρα γιατι θα τρελαθώ!
Τί θα δώσεις Γιάννη?
Ποιοί καθυστερούν και γιατί?
Ποιοί λένε άλλα και κάνουν άλλα?
Ποιοί είναι οι "κακοί"?
Αν μπορείς, πραγματικά θα ενθουσιαστώ!
Προσωπικά δεν νομίζω οτι μπορείς και για αυτό δεν το έχεις κάνει τόσο καιρό που στο ζητάω!
Με αποδείξεις και όχι ενδείξεις και συμπεράσματα που βασίζονται σε φήμες ε?
Κατηγορίες έχω ακούσει κατα καιρούς πολλές απο πολλούς,αλλα όποτε έχω προσπαθήσει να τις διασταυρώσω καταλήγω να δίνω δίκαιο σε όλους (με την λογική οτι κάθε άποψη έχει τα συν και τα πλην)!
Φίλε Νικόλα
με όλα αυτά που λές δυστυχώς επιβεβαιώνεις το αναξιοκρατικό σύστημα που λειτουργεί η χώρα μας!
Καταλαβαίνω οτι τέτοια πράγματα κάνουν κακό στην διεξαγωγή του αγώνα και μπορούν να δημιουργήσουν προστριβές.
Αλλά όπως έχω πεί και άλλη φορά είναι το κερασάκι στην τούρτα! Όχι η τούρτα!
Το αν πολλές φορές κάποιος κάνει τη δουλειά τεσσάρων ή τέσσερις τη δουλειά ενός έχει να κάνει με την διαδικασία κυρίως και όχι απαραίτητα με το αποτέλεσμα.
Στην τελική οι αγωνιζόμενοι-χορηγοί (πελάτες) μπορεί να μήν καταλάβουν τίποτα!
Προσωπικά πιστεύω οτι το βασικό είναι να είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο. Αν αυτό είναι ξεκάθαρο και σωστά σχεδιασμένο οι λύσεις θα βρεθούν για να έρθει και το αποτέλεσμα.
Θα πρέπει να είναι έγκαιρη η πληροφορία (να μη νοιώθουμε οτι μας κάνουν και χάρη που ανακοινώνουν μέσα Ιανουαρίου πρόγραμμα και τα υπόλοιπα όποτε) ώστε να δημιουργείτε το κλίμα τάξης που όλοι επιθυμούμε και να μή νοιώθουμε οτι όλα είναι στο πόδι (μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά)!
Το άν τα 4Χ4 είναι φτωχοί συγγενείς είναι λίγο πολύ γνωστό.
Βέβαια αν κρίνω απο τους υπολοίπους θεσμούς μάλλον ευκαιρία θα το έλεγα παρά κακό.
Τα έχουμε πεί πολλές φορές (και θα τα ξαναπούμε αν πρέπει, αλλά ας δώσουμε λίγο χρόνο)