Εσύ αγόρι μου εισαι η ιδια ... η μια ... και μοναδική καταστροφήantonisxj wrote:aggas wrote:θα ήμασταν η υπέρτατη παρέα της καταστροφήςώπα
![]()
τι είπες τώρα?![]()
δηλαδή δεν είμαστε?

Εσύ αγόρι μου εισαι η ιδια ... η μια ... και μοναδική καταστροφήantonisxj wrote:aggas wrote:θα ήμασταν η υπέρτατη παρέα της καταστροφήςώπα
![]()
τι είπες τώρα?![]()
δηλαδή δεν είμαστε?
lker wrote: ολο αφήνει αφήνει ... συνδεδεμένο με το βιολογικό τον εχεις ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JEEP ποτέ!!!!!!antonisxj wrote: άντε...
πήρατε όλοι ένα κουβαδάκι...
και νομίζεται ότι έχετε JEEP.
+1000000000000...................................Drimon wrote:JEEP ποτέ!!!!!!antonisxj wrote: άντε...
πήρατε όλοι ένα κουβαδάκι...
και νομίζεται ότι έχετε JEEP.
Εμείς είμαστε συνειδητοποιημένα άτομα που ξέρουμε τι πήραμε (ένα τετρακίνητο όχημα που σκαρφαλώνει ΠΑΝΤΟΥ).
Εσείς που ζείτε μέσα στην αυταπάτη να δούμε πότε θα ξυπνήσετε!!!!!![]()
![]()
![]()
Ας είναι καλά ο αμερικλάνος που έχει διαφημίσει τόσο καλά τα προϊόντα του (βλ. JEEP και RAMBO)!!!!!
ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aggas wrote:......τα αμερικλανάκια δέστε μια ουρά στα οχήματά σας και αμολήστετα στον ουρανό αντί χαρταετού.Πιο χρήσιμα θα είναι έτσι.......
ας μιλησουμε σοβαρα οπως ειπε κ ο doctor για την συναντηση μας!!XJ ''The Doctor'' wrote:ετσι μπραβο, τωρα εισαι καλο αγορι!
μην μας φας και τα κεκτημενα οπως κανουνε οι κυβερνησεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον, περα απο τη πλακα μας και το χαβαλε να μιλησουμε σοβαρα τωρα:
Στη συναντηση οσοι εχετε μαζουτοκαυστα να τα πεταξετε πριν ερθετε εκει και οσων ειναι με διπλο κακο, δηλαδη γιαπωνεζικα αυτοκρατορικα και μη να τα πεταξετε απο τωρα![]()
Χαζοκαγκουρες ολοι σας που θελετε να μοιασετε σε εμενα, τον ενα και μοναδικο επιτιμο χαζομαρα και εγω τον αρχιχαζομαρα βασιληα μας