Όχι ρε καγκουράκο, το χτύπημα στον εγκέφαλο το έχω χρόνια και συγκεκριμμένα εδώ και 18 χρόνια όταν μου έσκασε πάνω στο ανυπέρβλητο xj ένα pathfinder και μου το έστειλε στην ανακύκλωση. Από τότε και μετά όλα μέσα μου ξεκαθάρισαν!!Είδα τον κόσμο του 4χ4 από άλλη οπτική γωνία και εκτίμησα δεόντως την κατασκευαστική ανωτερότητα του Ιάπωνα κατασκευαστή.Ήταν σαν είδα το θείο φως!!!!!!!!!!!!!!!!XJ ''The Doctor'' wrote:Agga, xτυπησες ''πεφτοντας'' η το ειχες παθει απο πριν?XJ ''The Doctor'' wrote: ( μην παρεξηγηθω, εννοειται οτι τα παραπανω ειναι για πλακα, πρωτιστως ο χαβαλες!!!)
B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
- XJ ''The Doctor''
κι'αλλος καγκουρας που μπερδευτηκε με τα ανεκδοτα
ΥΓ. ει, ψιτ, δεν ειμαι ''καγκουρακος'' σαν και του λογου σου αλλα επιτιμος κατοπιν απαιτησης του μεγιστου καγκουροβασιληα μας, μην ξεχνιομαστε
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
σιγά τα μούτρα.XJ ''The Doctor'' wrote:ΥΓ. ει, ψιτ, δεν ειμαι ''καγκουρακος'' σαν και του λογου σου αλλα επιτιμος κατοπιν απαιτησης του μεγιστου καγκουροβασιληα μας, μην ξεχνιομαστε
το νούσου μη χάσεις τον τίτλο και πέσει η υπόληψή σου.
επίτιμε χαζομάρα.
if it doesn't break, fix it until it does
- XJ ''The Doctor''
antonisxj wrote: επίτιμε χαζομάρα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ω, ευχαριστω σε μεγαλειοτατε για τον αναβαθμισμενο τιτλο μου!!!!
Τωρα θα δω το επικειμενο τριημερο με μεγαλυτερη αισιοδοξια!!!
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Έχεις δίκιο και ζητώ την ταπεινή σου συγχώρεση ωωω επίτιμε!!!!!!!!!!!!XJ ''The Doctor'' wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κι'αλλος καγκουρας που μπερδευτηκε με τα ανεκδοτα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. ει, ψιτ, δεν ειμαι ''καγκουρακος'' σαν και του λογου σου αλλα επιτιμος κατοπιν απαιτησης του μεγιστου καγκουροβασιληα μας, μην ξεχνιομαστε
Ε ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος άμα του δώσεις αξίωμα...........................
ναι...aggas wrote:Ε ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος άμα του δώσεις αξίωμα...........................
ναι...
να γίνουμε όλοι αρχηγοί και καρεκλοκένταυροι.
- XJ ''The Doctor''
ετσι μπραβο, τωρα εισαι καλο αγορι!
μην μας φας και τα κεκτημενα οπως κανουνε οι κυβερνησεις
Λοιπον, περα απο τη πλακα μας και το χαβαλε να μιλησουμε σοβαρα τωρα:
Στη συναντηση οσοι εχετε μαζουτοκαυστα να τα πεταξετε πριν ερθετε εκει και οσων ειναι με διπλο κακο, δηλαδη γιαπωνεζικα αυτοκρατορικα και μη να τα πεταξετε απο τωρα
Χαζοκαγκουρες ολοι σας που θελετε να μοιασετε σε εμενα, τον ενα και μοναδικο επιτιμο χαζομαρα και εγω τον αρχιχαζομαρα βασιληα μας
μην μας φας και τα κεκτημενα οπως κανουνε οι κυβερνησεις
Λοιπον, περα απο τη πλακα μας και το χαβαλε να μιλησουμε σοβαρα τωρα:
Στη συναντηση οσοι εχετε μαζουτοκαυστα να τα πεταξετε πριν ερθετε εκει και οσων ειναι με διπλο κακο, δηλαδη γιαπωνεζικα αυτοκρατορικα και μη να τα πεταξετε απο τωρα
Χαζοκαγκουρες ολοι σας που θελετε να μοιασετε σε εμενα, τον ενα και μοναδικο επιτιμο χαζομαρα και εγω τον αρχιχαζομαρα βασιληα μας
Άμα σου μοιάζαμε θα ήμασταν η υπέρτατη παρέα της καταστροφήςXJ ''The Doctor'' wrote: Χαζοκαγκουρες ολοι σας που θελετε να μοιασετε σε εμενα, τον ενα και μοναδικο επιτιμο χαζομαρα και εγω τον αρχιχαζομαρα βασιληα μας
aggas wrote:θα ήμασταν η υπέρτατη παρέα της καταστροφής
τι είπες τώρα?
δηλαδή δεν είμαστε?
Κοιταχτε πρωτα να φυγετε one piece και οχι σκορπιοι και μετά θα ξανασυζητησουμε περί αυθεντικών μοναδικών και ανυπερβλητων Jeep
Που τολματε να πιανετε στο στομα σας τους Υιους του Φωτος!!!!

Που τολματε να πιανετε στο στομα σας τους Υιους του Φωτος!!!!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk