Agga, xτυπησες ''πεφτοντας'' η το ειχες παθει απο πριν?XJ ''The Doctor'' wrote: ( μην παρεξηγηθω, εννοειται οτι τα παραπανω ειναι για πλακα, πρωτιστως ο χαβαλες!!!)
B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- XJ ''The Doctor''
Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
αγαπητέ φίλε drimon.
δεν πειράζει που δεν θα έρθεις. ούτως ή άλλως, θα μας καθυστερούσες
προτείνω, όποιος δεν έχει γνήσιο JEEP, να μην έρθει
όλοι εσείς με τις απομιμήσεις σας, μπορείται να έρθετε μέχρι τον Αγ. Κων/νο και απο εκεί να επιβιβαστείται σε ένα γνήσιο JEEP και να απολαύσεται την μοναδική εμπειρία (όπως θα έλεγε και ο Πάνος).
πέρα απο την πλάκα τώρα, είναι λυπηρό, τόσο δραστήριοι συμφορουμίστες να μην μπορούν να έρθουν να χεστούμε στο γέλιο.
δεν πειράζει που δεν θα έρθεις. ούτως ή άλλως, θα μας καθυστερούσες
προτείνω, όποιος δεν έχει γνήσιο JEEP, να μην έρθει
όλοι εσείς με τις απομιμήσεις σας, μπορείται να έρθετε μέχρι τον Αγ. Κων/νο και απο εκεί να επιβιβαστείται σε ένα γνήσιο JEEP και να απολαύσεται την μοναδική εμπειρία (όπως θα έλεγε και ο Πάνος).
πέρα απο την πλάκα τώρα, είναι λυπηρό, τόσο δραστήριοι συμφορουμίστες να μην μπορούν να έρθουν να χεστούμε στο γέλιο.
if it doesn't break, fix it until it does
όχιι ρε κάγκουρα.St. Tselios wrote:To mono kalo pou evgale auti i xwra kai exei pagwsmiws sevasmo einai to...Jeep...kai tipote allo
έβγαλε και το RAMBO1, 2, 3, 4, 5.
-
St. Tselios
Μολις με πηρε ενα απο τα παιδια απο τον Αγιο Κων/νο.
Μου ειπε πως βολευει καλυτερα αν θελουμε να παμε στην Παυλιανη θα ηταν καλυτερα να παμε την Κυριακη και οχι Σαββατο.
Δηλαδη το προγραμμα εχει ως εξης:
Παρασκευη: Συγκεντρωση στο Hotel και αναχωριση για νυχτερινη στο Καλλιδρομο...
Σαββατο:Ξυπνημα,πρωινο και ημερησια στο Καλλιδρομο...
Κυριακη:Ξυπνημα,πρωινο και βολτα στην Παυλιανη...
Λοιπον...τι λεει η Καγκουροπαρεα???
Μου ειπε πως βολευει καλυτερα αν θελουμε να παμε στην Παυλιανη θα ηταν καλυτερα να παμε την Κυριακη και οχι Σαββατο.
Δηλαδη το προγραμμα εχει ως εξης:
Παρασκευη: Συγκεντρωση στο Hotel και αναχωριση για νυχτερινη στο Καλλιδρομο...
Σαββατο:Ξυπνημα,πρωινο και ημερησια στο Καλλιδρομο...
Κυριακη:Ξυπνημα,πρωινο και βολτα στην Παυλιανη...
Λοιπον...τι λεει η Καγκουροπαρεα???

ότι νά'ναι.
καλά θα είναι.΄
κάτσε πρώτα να βρεθούμε.
εγώ παιδάκια έχω θέμα.
δεν έχουν έρθει ακόμα τα ανταλακτικά απο Αγγλία και ο υποπόταμος είναι ακόμα στο αναβατόριο και ασχολούμαι κάθε βράδυ χωρίς αποτέλεσμα αφού οι εδώ "μάστορες-ξερόλες-τεράστιοι-προμηθευτές-έμποροι" μου δίνουν διαφορετικά πράγματα απο αυτά που θέλω. περίμενα δυό μέρες ένα γαμωσωληνάκι φρένου και η λαλακία που μου έφτιαξαν έχει λάθος ρακοράκια, μα πόσο λέλοι είναι? και όταν εγώ κάθομαι το βράδυ να φτιάξω τ'αμάξι, πώς θα βρώ αυτά που θέλω? την τύχη μου τη χεσμένη. τα πήρα παλι και συγχύστηκα.
μου φαίνεται πως θα ξαναβάλω αυτά που έβγαλα και όταν φτάσω Αγ. Κων/νο θα θρουλίσει ο υποπόταμος.

καλά θα είναι.΄
κάτσε πρώτα να βρεθούμε.
εγώ παιδάκια έχω θέμα.
δεν έχουν έρθει ακόμα τα ανταλακτικά απο Αγγλία και ο υποπόταμος είναι ακόμα στο αναβατόριο και ασχολούμαι κάθε βράδυ χωρίς αποτέλεσμα αφού οι εδώ "μάστορες-ξερόλες-τεράστιοι-προμηθευτές-έμποροι" μου δίνουν διαφορετικά πράγματα απο αυτά που θέλω. περίμενα δυό μέρες ένα γαμωσωληνάκι φρένου και η λαλακία που μου έφτιαξαν έχει λάθος ρακοράκια, μα πόσο λέλοι είναι? και όταν εγώ κάθομαι το βράδυ να φτιάξω τ'αμάξι, πώς θα βρώ αυτά που θέλω? την τύχη μου τη χεσμένη. τα πήρα παλι και συγχύστηκα.
μου φαίνεται πως θα ξαναβάλω αυτά που έβγαλα και όταν φτάσω Αγ. Κων/νο θα θρουλίσει ο υποπόταμος.
- XJ ''The Doctor''
Εμενα το ιδιο μου ειναι.-
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
-
St. Tselios
Aααα,τι ειναι αυτα βασιλια...?antonisxj wrote:ότι νά'ναι.
καλά θα είναι.΄
κάτσε πρώτα να βρεθούμε.
εγώ παιδάκια έχω θέμα.
μου φαίνεται πως θα ξαναβάλω αυτά που έβγαλα και όταν φτάσω Αγ. Κων/νο θα θρουλίσει ο υποπόταμος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαλε μπρος ολη την "Καγκουροπατεντομαστορια" σου και κανε τον υποποταμο να ξεκινησει...
Αντε μια βδομαδα εμεινε μονο...

ρε το βλέπω το όνειρο.
θα σέρνω κομμάτια και θα φτάνω στον Αγ. Κων/νο.
έτσι θα έρθω.
http://www.youtube.com/watch?v=sIvo9oYkBp8

θα σέρνω κομμάτια και θα φτάνω στον Αγ. Κων/νο.
έτσι θα έρθω.
http://www.youtube.com/watch?v=sIvo9oYkBp8
- XJ ''The Doctor''
antonisxj wrote:ρε το βλέπω το όνειρο.
θα σέρνω κομμάτια και θα φτάνω στον Αγ. Κων/νο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έτσι θα έρθω.
http://www.youtube.com/watch?v=sIvo9oYkBp8![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τι μοτερ ρε καγκουρα θα τα κανεις αυτα, με τον καυστηρα? Δεν θα εχει παγο η εθνικη!
-
St. Tselios