Το 1975 ΓΓ της ΕΘΕΑ παραιτήθηκε διοτι το συστημα κανονισμών καθυστερουσε υπερβολικά και οι αγωνιζόμενοι είχαν τα ίδια προβλήματα και αγωνίες , ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ.
Απο τότε μεχρι σήμερα ετησίως υπήρχαν χοντρικά τα ιδια προβλήματα σχεδόν καθε χρόνο.
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΠ εγιναν κανονικά. Παντα το συστημα εστω και το τελευταιο δευτερολεπτο δουλευε. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Εισαι νεος ακόμα δεν σε κατηγορώ , μεχρι να μαθης πως δουλευει το συστημα θα μάθεις να μην έχεις τόσες απορίες'
Προς θεού μήν σου σας περάσει απο το μυαλό οτι συμφωνώ ή εγκρίνω αυτές τις καθυστερήσεις. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι τελικά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Τι λες Στάθη ??? Συμφωνείς ή Οχι.
πρωταθλημα 2010 μερικες ερωτησεις.
Re: πρωταθλημα 2010 μερικες ερωτησεις.
Α ωραια
αφου "ετσι δουλευει το συστημα" ολα ειναι μια χαρα...... ας το αφησουμε να συνεχισει ετσι "στο τελευταιο δευτερολεπτο"...
μηπως ομως το "συστημα" εχει μεινει στο 1975... αλλα δεν εχει παρει χαμπαρι οτι εχει να κανει με ανθρωπους του 2010 οι οποιοι.... βρε αδερφε αντιδρουν αλλιως?????....
και οτι δεν εχουν καμια αγωνια για το πως θα τρεξουν αλλα...... δεν θα τρεξουν???
και ριχνουν και καμια "μουτζα" πισω τους, και πανε "για αλλα"?????? πχ????
αφου "ετσι δουλευει το συστημα" ολα ειναι μια χαρα...... ας το αφησουμε να συνεχισει ετσι "στο τελευταιο δευτερολεπτο"...
μηπως ομως το "συστημα" εχει μεινει στο 1975... αλλα δεν εχει παρει χαμπαρι οτι εχει να κανει με ανθρωπους του 2010 οι οποιοι.... βρε αδερφε αντιδρουν αλλιως?????....
και οτι δεν εχουν καμια αγωνια για το πως θα τρεξουν αλλα...... δεν θα τρεξουν???
( δεν ειμαι τοσο νεος.... οταν γενηθηκα ο Σταθης ηταν ακομα ανηλικος
)

- friar
Αλέκο μου, χάθηκες...
Βάλε ένα χεράκι να προχωρήσει το πράμμα...
Αντε μπράβο...
Αντε μπράβο...
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Μήπως μπορεις να με πληροφορήσεις για το πως εγινε ο αγώνας στην Θεσσαλονίκη χωρίς κανονισμούς???
Πιστευεις οτι ο 1ος αγώνας θα μετρήση ή οχι???
Μήπως γνωρίζεις ποσοι είχαν την δικιά σου ευαισθησία και οχι μόνον ?????
Μήπως γνωρίζεις οτι οι κανονισμοί εχουν παει στους αρμοδίους αρκετο καιρό τώρα.
Μήπως γνωρίζεις τον λόγο που καθυστερουν????
Μήν ανησυχείς δεν θα βγάλεις εσυ τα καστανα απο την φωτιά στο Ναυπλιο.
Ειτε με τους νέους ή με τους παλιούς ο αγώνας θα γίνη κανονικά.
Μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων λόγω της οικονομικής κρίσης και οχι λόγω των κανονισμών.
Μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων λόγω της οικονομικής κρίσης και οχι λόγω των κανονισμών.
Σταθη γυρίζω συνεχώς είμαι Καρπενήσι και περιμένω τους συμμετέχοντες ενός Group . Θα περάσω το τριήμερο στα Αγραφα. Το αλλο ΣΚ στην ορεινή Κορινθία και στις 22-23 Καλάβρυτα. Ισως να πιούμε κανανα κρασι αν έχεις χρόνο.friar wrote:Αλέκο μου, χάθηκες...
Αντε μπράβο...
Οι κανονισμοι όσο ξέρω εχουν φυγει απο τους υπευθυνους και είναι στην ΕΘΕΑ. Δεν μποπουμε να κάνουμε τίποτα άλλο.
Κυριε Αλεκο υποθετω οτι ολο αυτο το κατεβατο απευθυνεται σε εμενα..
Μήπως μπορεις να με πληροφορήσεις για το πως εγινε ο αγώνας στην Θεσσαλονίκη χωρίς κανονισμούς???
- Υποθετω... και να ξαναπω,, δεν ειπα οτι εγινε ΧΩΡΙΣ κανονισμους, με ΠΟΙΟΥΣ εγινε... Να σας ρωτησω με τη σειρα μου και το αλλο, οι αγωνιζομενοι ποτε τους εμαθαν???
-Ελπιζω πως ναι, αν και θα χρειαστει να δουλεψει το... "συστημα".
Οχι - ελπιζω να ηταν πολλοι.. ( ευχαριστω που μου αναγνωριζετε την ευαισθησια..)
ναι - και κανουν και πατατες και φανερονονται...
οχι - για καλο επλιζω, αλλα μαλλον παρατραβηξε και παει αναποδα πλεον...
Αυτο καταλαβατε??? οκ πασσο τοτε...
"Καστανα" βγαζω - ή προσπαθω τελος παντων, καθε μερα στο τηλεφωνο ή προσωπο με προσωπο με διαφορους αγωνιζομενους..
δεν αμφιβαλλω - γιατι ομως να γινει με τους παλιους??? και σε τελικη γιατι δεν βγαινει μια ανακοινωση οτι οι αγωνες ταδε και ταδε και ταδε θα γινουν με του 09????
Που να δειτε ο συνδιασμός των 2.....
Πιστευετε ομως πραγματικά οτι τα ερωτηματα σας πλην του τελευταιου ενδιαφερουν αυτους που βαζουν το χερι στην τσεπη - τους αγωνιζομενους?????
εσεις ξερετε ποσα αυτοκινητα εχουν ειτε "ξηλωθει", ειτε πουληθει - αποσυρθει, ειτε απλά αποθηκευτει??
και δεν αναφερωμαι μονο στα τραιλραιντ enduro και τα συναφη αλλα και στα τριαλ..
- Υποθετω... και να ξαναπω,, δεν ειπα οτι εγινε ΧΩΡΙΣ κανονισμους, με ΠΟΙΟΥΣ εγινε... Να σας ρωτησω με τη σειρα μου και το αλλο, οι αγωνιζομενοι ποτε τους εμαθαν???
-Ελπιζω πως ναι, αν και θα χρειαστει να δουλεψει το... "συστημα".
Οχι - ελπιζω να ηταν πολλοι.. ( ευχαριστω που μου αναγνωριζετε την ευαισθησια..)
ναι - και κανουν και πατατες και φανερονονται...
οχι - για καλο επλιζω, αλλα μαλλον παρατραβηξε και παει αναποδα πλεον...
Αυτο καταλαβατε??? οκ πασσο τοτε...
"Καστανα" βγαζω - ή προσπαθω τελος παντων, καθε μερα στο τηλεφωνο ή προσωπο με προσωπο με διαφορους αγωνιζομενους..
δεν αμφιβαλλω - γιατι ομως να γινει με τους παλιους??? και σε τελικη γιατι δεν βγαινει μια ανακοινωση οτι οι αγωνες ταδε και ταδε και ταδε θα γινουν με του 09????
Που να δειτε ο συνδιασμός των 2.....
Πιστευετε ομως πραγματικά οτι τα ερωτηματα σας πλην του τελευταιου ενδιαφερουν αυτους που βαζουν το χερι στην τσεπη - τους αγωνιζομενους?????
εσεις ξερετε ποσα αυτοκινητα εχουν ειτε "ξηλωθει", ειτε πουληθει - αποσυρθει, ειτε απλά αποθηκευτει??
και δεν αναφερωμαι μονο στα τραιλραιντ enduro και τα συναφη αλλα και στα τριαλ..
Κυριοι καλησπέρα!
Ξέρετε όλοι οτι ο χώρος με ενδιαφέρει και θέλω να βλέπω να προοδεύει!
Φέτος υπάρχουν στην ουσία δύο συγκυρίες που απειλούν όχι απλά την ποιότητα και το επίεδο των αγώνων αλλα βασικά την ίδια την ύπαρξή τους (τουλάχιστον στη μορφή που έχουν).
Παράδειγμα το RR της Μακεδονίας που ουσιαστικά το έσωσαν οι Βούλγαροι αλλά και η ανησυχία και για τον αγώνα του Ναυπλίου αν θα μαζέψει συμμετοχές (και δεν εννοώ τις 6-7 ελάχιστες που απαιτούνται έτσι?).
Αυτοί οι δύο βασικοί παράγοντες είναι απο την μία οι (καλώς κατα τη γνώμη μου) μεγαλύτερες απαιτήσεις σε εξοπλισμό που έχουν ζητηθεί, και απο την άλλη η "οικονομικη κρίση", που πιθανόν θα επηρέαζε αρκετά τις συμμετοχές με τα παλιά μέτρα, πόσο μάλλον τώρα!
Και οι δύο παράγοντες έχουν να κάνουν κυρίώς με τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν οι αγωνιζόμενοι.
Τόσο απλά!
Άποψη μου (που έχω ξαναπεί)είναι οτι δεν υπάρχει ακριβό προϊόν (με κάποιο μέτρο πάντα) αλλά κακό παρεχόμενο προϊόν!
Απο την μεριά τους οι οργανωτές φαίνεται να θέλουν και να προσπαθούν να κ΄νουν καλύτερους αγώνες !
Το βασικό που μας πάει όλους πισω (οργανωτές και αγωνιζόμενους)και δεν αναβαθμίζει το προϊόν είναι το ομιχλώδες τοπίο.
Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους και για όλα κι για υτό ακριβώς το λόγω τώρα περισσότερο απο ποτέ θα πρέπει να γίνουν όλα πολύ καλύτερα... για να κρατήσουμε τουλάχιστον τα κεκτημένα!
Το "έτσι γινόταν τόσα χρόνια έτσι θα γίνει και φέτος " είναι απλά καταδικαστικό!!
Ξέρετε όλοι οτι ο χώρος με ενδιαφέρει και θέλω να βλέπω να προοδεύει!
Φέτος υπάρχουν στην ουσία δύο συγκυρίες που απειλούν όχι απλά την ποιότητα και το επίεδο των αγώνων αλλα βασικά την ίδια την ύπαρξή τους (τουλάχιστον στη μορφή που έχουν).
Παράδειγμα το RR της Μακεδονίας που ουσιαστικά το έσωσαν οι Βούλγαροι αλλά και η ανησυχία και για τον αγώνα του Ναυπλίου αν θα μαζέψει συμμετοχές (και δεν εννοώ τις 6-7 ελάχιστες που απαιτούνται έτσι?).
Αυτοί οι δύο βασικοί παράγοντες είναι απο την μία οι (καλώς κατα τη γνώμη μου) μεγαλύτερες απαιτήσεις σε εξοπλισμό που έχουν ζητηθεί, και απο την άλλη η "οικονομικη κρίση", που πιθανόν θα επηρέαζε αρκετά τις συμμετοχές με τα παλιά μέτρα, πόσο μάλλον τώρα!
Και οι δύο παράγοντες έχουν να κάνουν κυρίώς με τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν οι αγωνιζόμενοι.
Τόσο απλά!
Άποψη μου (που έχω ξαναπεί)είναι οτι δεν υπάρχει ακριβό προϊόν (με κάποιο μέτρο πάντα) αλλά κακό παρεχόμενο προϊόν!
Απο την μεριά τους οι οργανωτές φαίνεται να θέλουν και να προσπαθούν να κ΄νουν καλύτερους αγώνες !
Το βασικό που μας πάει όλους πισω (οργανωτές και αγωνιζόμενους)και δεν αναβαθμίζει το προϊόν είναι το ομιχλώδες τοπίο.
Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους και για όλα κι για υτό ακριβώς το λόγω τώρα περισσότερο απο ποτέ θα πρέπει να γίνουν όλα πολύ καλύτερα... για να κρατήσουμε τουλάχιστον τα κεκτημένα!
Το "έτσι γινόταν τόσα χρόνια έτσι θα γίνει και φέτος " είναι απλά καταδικαστικό!!
Δημητριάδης Σταύρος
Δεν ξέρω Φωκίωνα με πόσους αγωνιζόμενους έχεις μιλήσει στο τηλέφωνο ή κατ’ιδίαν (όχι μαζί μου πάντως!), αλλά φαίνεται πώς είσαι ο μόνος που έχει καταλάβει τι γίνεται και πού πάει το πράγμα! Θα το καταλάβουν και οι υπόλοιποι (Οργανωτές κλπ.) αλλά τότε (τώρα?) θα είναι πλέον πολύ αργά! Εγώ προσωπικά κρεμάω τα γάντια που γράφουν «Αγώνες 4χ4», παίρνω τα κουβαδάκια μου και πάω σε άλλη παραλία να παίξω, με καλύτερα παιδάκια που τουλάχιστον δεν θα χαλάν το κάστρο μου, επειδή δεν ξέρουν να χωρίσουν δύο γαϊδάρων άχυρα! Εδώ ο χώρος διέλυσε και δεν αξίζει καμίας επένδυσης πλέον αφού το μέλλον είναι αβέβαιο! Θα είμαι όμως εδώ, στην διάθεση όλων ανεξαρτήτως τον οργανωτών για να βοηθήσω όσο μπορώ και από όπου μπορώ (ΣΕΧ, ΣΕΔ, Πλοηγό, Ουραγό κτλ.) γιατί τον αγαπάω αυτόν τον χώρο, όχι όμως από την θέση του αγωνιζόμενου πλέον!Φωκίων wrote: ... αλλά δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι έχει να κάνει με ανθρώπους του 2010 οι οποίοι.... βρε αδερφε αντιδρουν αλλιως?????....
Έτσι θέλεις να πιστεύεις Αλέκο μου…. Τα καμπανάκια βαράνε πολύ καιρό τώρα αλλά βαριακούτε όλοι από τις Επιτροπές, Λέσχες, Οργανωτές, ΕΘΕΑ, κτλ.aapo wrote: ...............................................
Τον πραγματικό λόγο τον λέει ο Δημητριάδης (επίσης εδώ και καιρό!) μέσα σε μία μόνο γραμμή :
stavrosd wrote: ……………………….
…………………………….
Σταύρο… Κοίτα χάλια ρε φίλε… Από τον Σεπτέμβρη έχουμε ξεκινήσει αυτή την γ@μοσυζήτηση για τους κανονισμούς, γράψαμε τόσες σελίδες, εκφράσαμε 1000 απόψεις, προβληματιστήκαμε, τσακωθήκαμε, προσπαθήσαμε να αφυπνίσουμε Επιτροπή και υπευθύνους και ΝΑ τι καταφέραμε…. Να είναι 12 Φεβρουαρίου, να έχει γίνει ήδη ο πρώτος αγώνας του Πρωταθλήματος και εμείς ακόμα να ψάχνουμε την μπάλα!!! Κατά τα άλλα η οικονομική κρίση μας φταίει… όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει αλλά ο κόσμος δέν έρχετε!

Οι δύο "προλαλήσαντες" Jimnακηδες τα είπαν όλα.
Άραγε ακούει κανείς; Ή αγοράζουΜε χωράφια, λόγω χαμηλής τιμής της γης;
Άραγε ακούει κανείς; Ή αγοράζουΜε χωράφια, λόγω χαμηλής τιμής της γης;