θα τα βάλω όμως.

Μην ανχώνεσαι Αντωνάκη για την θέρμανση.antonisxj wrote:.......φαντάσου ότι στο χωριό έχω πάρει λέβητα και τα συναφή για να βάλω θέρμανση και απο τον Οκτώμβρη δεν το έχω τελειώσει........
Ποιό τον καμένο!!!!!!!!!antonisxj wrote: .......θα κάψω εγκέφαλο.......
ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ Κ ΓΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.Η ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΛΑΤΖΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Κ ΗΛΕΚΤΡΟΛΗΣΗ Κ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΝΗΣΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΟΝ Κ ΤΑ ΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ 4 ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝΕ ΤΟ ΠΛΑΝΙΣΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝΕ 2000 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!!!ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΑΚΙ ΜΠΑΣ Κ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!!!antonisxj wrote:γέροντα. με φοβάσε? θα έρθω ρε αλήτη με τον υποπόταμο ακόμα και αν χρειαστεί να σταματάω κάθε μισή ώρα να ρίχνει θερμοκρασία, ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξω το στραβό ημιαξόνιο στη λάσπη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σε σκίσω αλήτη.![]()
![]()
Όταν όμως ρε καγκουρίδη γκρίνιαζα εγώ για τον ίδιο λόγο μου έλεγες σιγά μην πάθει το ποπονάκι μου.antonisxj wrote:ρε κάγκουρα, κάθε τόσο δημιουργώ και ένα καινούριο πρόβλημα στο cherokee και δεν έχω χρόνο, και δεν προλαβαίνω, και πώς θα το αναμαζέψω, και έχω βάλει πολλά μαζί να κάνω. τι να πρωτοκάνω? τη δουλειά που μου τρώει όλη τη μέρα? το γκαράζ που ξεκ΄νησα να φτιάχνω? φαντάσου ότι στο χωριό έχω πάρει λέβητα και τα συναφή για να βάλω θέρμανση και απο τον Οκτώμβρη δεν το έχω τελειώσει. θέλω να φιλοξενήσω φίλους και δεν έχω θέρμανση. θέλω να πάω βόλτα και δεν έχω αμάξι, θέλω να φτιάξω τ'αμάξι και δεν έχω γκαράζ, παρόλα αυτά τους πελάτες μου δεν τους καθυστερώ. Χρόνο για μένα που θα βρώ?
πώ-πώ! απελπίστηκα.
τι μου τα θυμήζεις?
μην ξαναμιλήσεις. κάγκουρα.