CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

antonisxj wrote:ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
κατέω γώ πως έχω φίλους απου με νοιάζονται.
λοιπόν γύρισα απο νοσοκομείο (δραματική εμπειρία) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ολοκληρος βασιλιας τι δουλεια εχεις στης οικοδομες????
Στειλε κανεναν ιπποκομο(πακιστανο) :D :D :D

Ωραια δραματικη εμπειρια οταν τελειωσει ο Γιωργος στη καγκουροσυναντηση στειλτη κ απο Πρεβεζα να ξελαμπηκαρει κ ο Σπυρος με το renegete
γιατι κ στον υπνο του βοηθητικα βλεπει!!!!!!!!

Κ παλι περαστικα!!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

παιδιά, όλα καλά. μόλις γύρισα απο γιατρό εκτός νοσοκομείου για να πάρω άλλη μια γνώμη καθ'ότι το πρωί τους φοβήθηκε το μάτι μου.
ο γιατρός είπε ότι δεν είναι σοβαρό και να μην ταλαιπωρούμαι μέχρι να νιώσω απολύτως καλά.
που σημαίνει ότι αν μέχρι την άλλη βδομάδα δεν είμαι καλά, το αμάξι ίσως να μην προλάβω να το φτιάξω. και πάλι όμως... θα δούμε... όπως είπα, έχω φίλους καλούς και με προσέχουν. ίσως μαζευτούν να μου φτιάξουν και τ'αμάξι. :mrgreen:
Νικόλα... δε γ@μ@σαι βραδιάτικο? ντε και καλά να είμαι του θανατά? χέσεμας ρε. είμαι γερό σκαρί λέμεεεεεεεε!
if it doesn't break, fix it until it does
aggas

Post by aggas »

Γι αυτό είσαι ο άρχων των πάντων ρε Αντωνάκι :) :) :) :) :) :)
Α και μιάς και το ανέφερες δεν παρατάς τον υπποπόταμο να έρθει με το αξιόπιστο και ανυπέρβλητα φανταστικό Terrano ;) ;) ;) ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote: χέσεμας ρε. είμαι γερό σκαρί λέμεεεεεεεε!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: με ''ραγισμενο'' εγκεφαλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ολα ΟΚ? Μπραβο! Ποιος ξερει που γρατζουνιστικες και το εκανες ολοκληρο θεμα, Λελο :mrgreen:
Εαν ειναι να ερθεις χωρις Cherokee ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΝ ( γιατι, εαν το φτιαξεις θα παει καλυτερα απο σκατα που παει?) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
antonisxj

Post by antonisxj »

γέροντα. με φοβάσε? θα έρθω ρε αλήτη με τον υποπόταμο ακόμα και αν χρειαστεί να σταματάω κάθε μισή ώρα να ρίχνει θερμοκρασία, ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξω το στραβό ημιαξόνιο στη λάσπη. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
θα σε σκίσω αλήτη. :twisted: :twisted: :twisted:
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Το μονο που θα σκισεις εσυ ( και οι υπολοιποι αργομαζουτοκαυστοι ) θα ειναι το καλσον σας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Να παρετε μαζι και ανταλλακτικα για να αλλαζετε, θα κανει κρυο :lol: :lol: :lol: :lol:
Καγκουρα! :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

antonisxj wrote:
Νικόλα... δε γ@μ@σαι βραδιάτικο? ντε και καλά να είμαι του θανατά? χέσεμας ρε. είμαι γερό σκαρί λέμεεεεεεεε!
Λέεεμε τώρα ρε μπάρμπα...
Και που ξέρεις. Αν πας νοσοκομείο για εξετάσεις μπορεί να σου συμπληρώσουν και τίποτα βαλβολίνες
γιατί πολύ θόρυβο βγάζεις τελευταία :lol: :lol: :lol: :lol:
Παλιοκάγκουρα. Για μια γρατζουνιά, γκρινιάζεις και μας ανησυχείς ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άντε τώρα να ξεκουραστείς και πρόσεχε το καλτσόν μην σκιστεί στην γόβα :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
toro

Post by toro »

antonisxj wrote:γέροντα. με φοβάσε? θα έρθω ρε αλήτη με τον υποπόταμο ακόμα και αν χρειαστεί να σταματάω κάθε μισή ώρα να ρίχνει θερμοκρασία, ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξω το στραβό ημιαξόνιο στη λάσπη. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
θα σε σκίσω αλήτη. :twisted: :twisted: :twisted:
Ti... fantasia ΘΕΕ μου!!!!!! Πρωτα ...το.....στερνο μου!!!! Μετα ο......Κ@λος μου!!!! Μετα θερμοκρασιες .....ημιαξονια στραβα!!!! :lol: :lol: Χεσε μας ρε ΓΙΑΛΑΝΖΗ!!!!!! Γιατι δε λες καθαρα.....ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ........ WRANGLEROS!!!!!!!! :lol: :mrgreen: :lol: (Eπιτιμε!!!!Μη μασας!!!!)
:lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

βρε καλώς τον!
κι'έλεγα, που χάθηκε, δεν θα πεί παλί τις λαλακίες του ο εκθρονιστής μου?
φιλαράκο, εγώ δεν ψευτοπαραπονιέμαι. ναί... χτύπησα στα πλευρά. ναι... ίσως και να είχα σοβαρό πρόβλημα. ναι... τελικά δεν είναι κάταγμα, είναι θλάση (απο τσοι καλές όμως :mrgreen: ). ναι... έχει στραβώσει το άκρο του κωλοενισχυμένου ημιαξονίου και τ'αμάξι πάει σαν βάρκα. ναι... έχει χαλάσει το υδραργυρικό του βεντιλατέρ και ανεβάζω θερμοκρασίες. ναι... ακόμα δεν έβαλα σωληνάκια φρένων της προκοπής και τα μασάει το λάστιχο. ναι... ακόμα δεν άλλαξα τα συνεμπλόκ των μπράτσων και καταχτυπάω στην ανάρτηση. ναι... ακόμα να φτιάξω το πίσω μπλοκέ και ξεφυσάει σαν τρελλό :mrgreen:
παρόλα αυτά, δεν πτοούμαι. θα έρθω και ας θρουλίσω. :mrgreen:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:ναι... ακόμα δεν έβαλα σωληνάκια φρένων της προκοπής και τα μασάει το λάστιχο...
Ma,kala...auta pou sou eftiaksa den ta evales akoma?
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”