kostas654 wrote:λοιπον και ξεκιναω και θετω το πρωτο ερωτημα,εχω παει το αυτοκινητο στις 4'' με 33αρια bogger αλλα λογω οικονομικης στενοτητας δεν εβαλα SYE και κατεβασα το βοηθητικο,υστερα απο αρκετους μηνες καγκουριας ξεκινησε να τρεμει το τιμονι στα 80 χλμ και λεω και εγω γαμωτα bogger μεσα παλι ζυγοσταθμιση θελουν αφου τα ζυγοσταθμιζω δυο φορες βαζω και μια αλλη τετραδα παλι τα ιδια και αρχιζε να τρεμει και η καμπινα...λεω και εγω παει ο σταυρος ο φρεσκοαλλαγμενος,πεφτω απο κατω και δεν κουνιοταν τιποτα...ε ρε πουστη σκεφτομαι και παω συνεργειο και με τα πολλα διαπιστωνω οτι εχει στραβωσει ο πισω αξονας μεταδοσης σε 3 σημεια αλλα και ο μπροστα θελει σταυρο,τα αλλαζω και παλι τα ιδια αλλα λιγοτερο και μας εχει μεινει μονο η ζυγοσταθμιση του μπροστα αξονα οπου θα παω αυριο...περα απο αυτο ομωε πρεπει οπωσδηποτε να βαλω SYE...και εχω βρει αυτα τα δυο
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SLIP-YOK ... ccessories
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SYE-KIT- ... ccessories
ακουω προτασεις...α και μια ακομα ερωτηση...πρεπει να μακρυναω και τον μπροστα αξονα?η να περιμενω οταν κανω την αναρτηση καποια στιγμη long arm...αυτα τα λιγα
tselioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Φιλε Κωστα ξερεις οτι εχω ενα YJ και ειναι με σουστες...
Αυτο που εχω καταλαβει τοσο καιρο σε σχεση με τα ελατηρια ειναι πως τα αυτοκινητα με σουστες ειναι πιο ευκολα οταν σηκωνονται να "κρατηθουν" στο δρομο απο αυτα με τα ελατηρια...ευκολο εννοω στο φτιαξιμο...
Αυτα με τις σουστες λογο της κατασκευης ειναι σαν να εχεις 8 κοντρες + ποσες ακομα θα βαλεις...
Στα ελατηρια αν ο μαστορας που βελτιωνει το αυτοκινητο δεν ειναι "γνωστης" δεν μπορει ευκολα να φτιαξει ενα αυτοκινητο να παει ανετα 100 + χλμ.
Αυτα που σου λεω τα εχω δει στην πραξη απο φιλο-κολλητο μαστορα...
Ακομα και οι ετοιμες αναρτησεις ειναι δυσκολο να "ρυθμιστουν"...
Πρεπει να αποφασισεις να πας σε ενα καλο μαστορα που εχει πολυ καλες γνωσεις και να στο ρυθμισει καταλληλα...
Σιγουρα λιγο τα Bogger,λιγο οι κεντρικοι στραβοι και ''αζυγιστοι"...χανεται η μπαλα...
Θα το ξαναπω οτι με τις σουστες ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα και για αυτο δεν θα προτιμουσα ποτε Jeep με ελατηρια...
Και τελος μην παραγγελνεις πραγματα τα οποια ισως δεν θα σου κανουν τιποτα στο προβλημα...
Πηγαινε σε εναν μαστορα που εχει εμπειρια σε αυτα και οχι στον οποιοδηποτε και μετα πραξε καταλληλως...