B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
...ο θρόνος σου δεν μπορεί να πριονιστεί γιατί είναι κατασκευασμένος απο τα ανυπέρβλητα υλικά που χρησημοποιούνται και στην κατασκευή των εξαίρετων CHEROKEE XJs!!!!!!!!!!!!!!!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
και ο Πάνος... στον κόσμο του. φίλε, δεν έχω πρόβλημα, όποιος θέλει ας έρθει στη συνάντηση να παίξουμε, να κάνουμε τη βόλτα μας και να γελάσουμε. αν θέλει κάποιος να συναγωνιστούμε... οκ... αλλά να ξέρετε ότι σε διαγωνισμό μπαίνω μόνο για να μετρήσω τη βλακεία μου. δεν διαγωνίζομαι για τίποτα άλλο.
ελάτε λοιπόν να μετρήσουμε τη βλακεία μας όσοι θέλετε να με εκθρονίσεται. λαλακίες να παίρνουμε τούμπες να μετράμε το βουνό και επικύνδυνα πράγματα απαγορεύονται. όπως καταλαβαίνεται δεν έχω όρεξη να κλαίω αντί να γελάω. εκτός και αν κλαίω απο τα γέλια. και απου κατάλαβε... κατάλαβε...
ΟΥΓΚ Πάνο.
ΟΥΓΚ.
ελάτε λοιπόν να μετρήσουμε τη βλακεία μας όσοι θέλετε να με εκθρονίσεται. λαλακίες να παίρνουμε τούμπες να μετράμε το βουνό και επικύνδυνα πράγματα απαγορεύονται. όπως καταλαβαίνεται δεν έχω όρεξη να κλαίω αντί να γελάω. εκτός και αν κλαίω απο τα γέλια. και απου κατάλαβε... κατάλαβε...
ΟΥΓΚ Πάνο.
ΟΥΓΚ.
if it doesn't break, fix it until it does
Σαφώς παίζουμε με τα παραπάνω δεδομένα όπως είπε και ο βασιλιάς μας.
Κάνουμε χιούμορ και καγκουρεύουμε με ασφάλεια. -.
Άντε να έρθει η συνάντηση γιατί σας βλέπω πολύ τσίτες.
Ο ταπεινός σας καγκουροϋπηρέτης.
Κάνουμε χιούμορ και καγκουρεύουμε με ασφάλεια. -.
Άντε να έρθει η συνάντηση γιατί σας βλέπω πολύ τσίτες.

Ο ταπεινός σας καγκουροϋπηρέτης.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
μαζεύουμε ένταση.
θέλω ζόρια, θέλω πίεση, θέλω στρές, τα θέλω όλα εδώ και τώρα.
άντε να μαζευόμαστε. ήρθαν και τα πραματάκια μου απο το england και έχουμε λυσημο δέσιμο αυτή τη βδομάδα. ΟΕΟ.
θέλω ζόρια, θέλω πίεση, θέλω στρές, τα θέλω όλα εδώ και τώρα.
άντε να μαζευόμαστε. ήρθαν και τα πραματάκια μου απο το england και έχουμε λυσημο δέσιμο αυτή τη βδομάδα. ΟΕΟ.

Κολοφάναρο θ' αλάξεις ή θα έρθεις στη συνάντηση με τον κ@λ@ σου τρύπιο;antonisxj wrote:.....έχουμε λυσημο δέσιμο αυτή τη βδομάδα.......

πάλι να αλλάξω?
πρίν δυό βδομάδες τα άλλαξα και άκουσα τόση καζούρα γι αυτά που έβαλα και δεν είμαι trendy. όλοι αυτοί με ματιάσανε και χαίρονται τώρα που τα έσπασα.
πρίν δυό βδομάδες τα άλλαξα και άκουσα τόση καζούρα γι αυτά που έβαλα και δεν είμαι trendy. όλοι αυτοί με ματιάσανε και χαίρονται τώρα που τα έσπασα.

Μην ξεκινάς πάλι κουβεντα για ματιάσματα και γκαντεμιές γιατί είδες τι έγινε!!!!!!

Σε όλους τους ζηλόφθονους εύχομαι να τους ξεφουσκώσουν τα μπλοκέ και να μείνουν από HiLiftantonisxj wrote:πάλι να αλλάξω?

όλα καλά φιλαράκο. όλα καλά.
[quote="lker"]Νομίζω πως έχουμε ξεφύγει ολίγον τι ... 
Στην καγκουροσυνάντηση δεν πάμε για διαγωνισμό, αλλά για χαβαλέ
Αν κάτι στη φιλοσοφία μας έχει αλλάξει, καλό θα ήταν να το μάθουμε για να κανει ο καθένας μας τα κουμάντα του!
...Μαγκες.......Εαν ο....χαβαλες και η.....πλακα δεν ειναι η.....ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ σας , τοτε, διαγραψτε με απο τη λιστα!!!!! (Αλλα και να με...διαγραψετε, θα ερθω....ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ!!!!!) Αve ceasar!!!

Στην καγκουροσυνάντηση δεν πάμε για διαγωνισμό, αλλά για χαβαλέ

Αν κάτι στη φιλοσοφία μας έχει αλλάξει, καλό θα ήταν να το μάθουμε για να κανει ο καθένας μας τα κουμάντα του!
...Μαγκες.......Εαν ο....χαβαλες και η.....πλακα δεν ειναι η.....ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ σας , τοτε, διαγραψτε με απο τη λιστα!!!!! (Αλλα και να με...διαγραψετε, θα ερθω....ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ!!!!!) Αve ceasar!!!