χεστήκαμε για το μοτέρ που θα βάλεις.
εμένα με ενδιαφέρει ο πίσω άξονας του τρομπέτου αν έχει δισκόφρενα και είναι dana35, θέλω τα φρένα.
ενημέρωσε γιατί είμαι έτοιμος να πάρω κιτάκι για δισκόφρενα.
Προβλημα? λυση οι καγκουρες!!!
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Προβλημα? λυση οι καγκουρες!!!
if it doesn't break, fix it until it does
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
georgexj wrote:περα απο την συναντηση μας που περιμενουμε να ερθει κ τις πλακες που κανουμε μεταξυ μας ας δουμε κ κατι ποιο σοβαρο.παζαρευω απο τρομπετο grand cherokee 5,2 v8(μηχανη,σασμαν,βοηθητικο,πλεξουδες,εγκεφαλο,ρεζερβουαρ κ τρομπα βενζινης)θα χρειαστω κ τιποτα αλλο??
1)οι κεντρικοι μου αξονες ταιριαζουν με το σασμαν του grand?
2)μηπως πρεπει να παρω κ τα διαφορικα η να αφησω τα δικα μου πανω?
κ μετα απο οτι απαντησεις εχετε να μου δωσετε για τους πετρελαιουχους εχετε υποψιν σας οτι πουλαω το μοτερακι με 85423χιλ που εχει για την ακριβια!!!κ ο μονος λογος ειναι γιατι θα γινει η μετατροπη.οπως κ να το κανουμε ειναι παρα πολυ πιο πολλα τα αλογα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συγχωρεστε με πετρελαιαουχοι αλλα παω σιγα σιγα στο club των βενζινουχων!!!!!!
Λογικα θα τα ταιριαξεις!!!
Αλλα με ΚΤΕΟ κ τα υπολοιπα......... δεν γινεται αλλαγη απο πετρελαιο σε βενζινη η το αντιστροφο!!!!!
Μη χαλας το αυτοκινητακι σου!!!!!
να ρωτησω τον Σπυρο ποσο πουλαει τα δισκοφρενα απο το δικο μας τροπετο???antonisxj wrote:χεστήκαμε για το μοτέρ που θα βάλεις.
εμένα με ενδιαφέρει ο πίσω άξονας του τρομπέτου αν έχει δισκόφρενα και είναι dana35, θέλω τα φρένα.
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

μπραβο ρε φιλαρακι κ συναδελφε!!!!antonisxj wrote:χεστήκαμε για το μοτέρ που θα βάλεις.

με το κτεο δεν εχω προβλημα ρε πατριωτακιΑ - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:georgexj wrote:περα απο την συναντηση μας που περιμενουμε να ερθει κ τις πλακες που κανουμε μεταξυ μας ας δουμε κ κατι ποιο σοβαρο.παζαρευω απο τρομπετο grand cherokee 5,2 v8(μηχανη,σασμαν,βοηθητικο,πλεξουδες,εγκεφαλο,ρεζερβουαρ κ τρομπα βενζινης)θα χρειαστω κ τιποτα αλλο??
1)οι κεντρικοι μου αξονες ταιριαζουν με το σασμαν του grand?
2)μηπως πρεπει να παρω κ τα διαφορικα η να αφησω τα δικα μου πανω?
κ μετα απο οτι απαντησεις εχετε να μου δωσετε για τους πετρελαιουχους εχετε υποψιν σας οτι πουλαω το μοτερακι με 85423χιλ που εχει για την ακριβια!!!κ ο μονος λογος ειναι γιατι θα γινει η μετατροπη.οπως κ να το κανουμε ειναι παρα πολυ πιο πολλα τα αλογα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συγχωρεστε με πετρελαιαουχοι αλλα παω σιγα σιγα στο club των βενζινουχων!!!!!!
Λογικα θα τα ταιριαξεις!!!
Αλλα με ΚΤΕΟ κ τα υπολοιπα......... δεν γινεται αλλαγη απο πετρελαιο σε βενζινη η το αντιστροφο!!!!!
Μη χαλας το αυτοκινητακι σου!!!!!
να ρωτησω τον Σπυρο ποσο πουλαει τα δισκοφρενα απο το δικο μας τροπετο???antonisxj wrote:χεστήκαμε για το μοτέρ που θα βάλεις.

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
ΑΨΟΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46

μα καλά ρε φιλαράκι, τόσο καιρό δεν λές τίποτα? άντε να βάλω τα δισκόφρενα και να σου στείλω τα ταμπούρα, να πουλήσετε και τους άξονες σε κανένα samurai που θέλει να αναβαθμιστεί. για ρώτα και πές.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:να ρωτησω τον Σπυρο ποσο πουλαει τα δισκοφρενα απο το δικο μας τροπετο???
καίγομαι για φρένα αρχηγέ.
if it doesn't break, fix it until it does
Μα καλα ρε Αντώνη δεν ντρέπεσαι καθόλου;;;antonisxj wrote:χεστήκαμε για το μοτέρ που θα βάλεις.

Λιγο τσίπα δεν έχεις πάνω σου;;;

Τι σκατα βασιλιάς εισαι που δεν δίνεις λίγη σημασία στο Γιωργάκη με το Μαζουτοκίνητογέρικο πλην τίμιο λεοφορείο του;
Εδω το παιδί σου λέει τα προβλήματα του και εσυ σκέφτεσαι την πάρτη σου;;
Αλλά εγώ ξέρω τι συμβαίνει.....φοβάσαι μην γίνει καλύτερος απο σενα και σου πάρει το θρόνο!!!
Ε λοιπον θα σε καθησυχάσω.........
το π@π@ρι θα σου πάρει μην φοβάσαι....τσιγάρο, καφε και ρακι θα πίνει και το πολύ πολύ να ρίχνει και κανενα μαρσάρισμα για να μας φοβίσει!!!!!

εσυ γιαννακι καλο θα ητανε να πας να αλλαξεις καμια τεντα στο περιπτερο σου γιατι βλεπω να σε πιανει καμια βροχη κ να χαλανε τα πραγματακια σου!!!!!ξερεις εσυ(τσιγαρα,πατατακια,τσιχλες κ δεν ξερω κ αν πουλας κ προφυλακτικα)αμα ειναι να ρθω να τα παρω απο σενα για τις κουκουνες που τρως!!!!!!