1st Komotini Adventure Trophy 2010

Post Reply
sapountzis

Re: 1st Komotini Adventure Trophy 2010

Post by sapountzis »

palikaria kai kati allo mones simetoxes tha iparxoun;
Parason

Post by Parason »

μηπως θα πρεπε να το ξαναδειτε αυτο με τους νεκρους χρονους......γιατι εγω το μονο υπονοουμενο που πιανω ειναι οτι σε περιπτωση που εχω μπροστα μου εναν και δεν με αφινει να περασω κλασικο περιστατικο...θα γινει της...ξερετε...ελπιζω να μην υπαρχουν παρομια περιστατικα...και κατι αλλο...θα ισχυσουν οι καινουργιοι κανονισμοι οσο αφορα την ασφαλεια στα αυτοκινητα???γιατι ειναι ενα θεμα και αυτο που για μερικους εως ακατορθωτο....
KAVALIOTAKIA....
Ανδρεας Παραγιος...

Kavala Suzuki Team...
Kavala off Road Club....
ΒαλαντηςΧ4

Post by ΒαλαντηςΧ4 »

sapountzis wrote:palikaria kai kati allo mones simetoxes tha iparxoun;
Όχι ,ο αγώνας αφορά μόνο ζευγάρια οχημάτων.
Parason wrote:μηπως θα πρεπε να το ξαναδειτε αυτο με τους νεκρους χρονους......γιατι εγω το μονο υπονοουμενο που πιανω ειναι οτι σε περιπτωση που εχω μπροστα μου εναν και δεν με αφινει να περασω κλασικο περιστατικο...θα γινει της...ξερετε...ελπιζω να μην υπαρχουν παρομια περιστατικα...και κατι αλλο...θα ισχυσουν οι καινουργιοι κανονισμοι οσο αφορα την ασφαλεια στα αυτοκινητα???γιατι ειναι ενα θεμα και αυτο που για μερικους εως ακατορθωτο....
Οσον αφορά το πρώτο ,''νεκρούς χρόνους'' ,ναι θέλουμε να γίνει της . . ., και θέλουμε να δείξουν οι ομάδες την αξία τους στο βουνό άλλωστε περιπέτεια δεν είναι ;; :D
Για το δεύτερο θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε επίσημες απαντήσεις από την ΕΛΠΑ. :oops:
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Parason

Post by Parason »

ναι περιπετεια ειναι αλλα αν σκεφτεις τι εχει γινει σε παλιοτερους αγωνες που ειχε και νεκρους χρονους...(ΧΑΟΣ)τελος παντων εσεις κανετε τον αγωνα εσεις ξερετε καλυτερα :) μακαρι να μην υπαρξουν τετιου ειδους προβληματα και να παν ολα καλα... ;)
KAVALIOTAKIA....
Ανδρεας Παραγιος...

Kavala Suzuki Team...
Kavala off Road Club....
ΒαλαντηςΧ4

Post by ΒαλαντηςΧ4 »

Image
Image
Την περασμάνη εβδομμάδα σε ελαφρός βρεγμένο terrain
Σήμερα . . .
Image
Image
Image
Image
Σήμερα εν μέσω χιονοθύελλας , δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του αγώνα πάντως αν είναι όπως σήμερα θα μιλάμε για κάτι πολύ πολύ νόστιμο μην ξεχάσετε να πάρετε γαντάκια σκουφάκια κασκολάκια κ.λ.π. στις φοτο δεν γίνετε αντιληπτή η θερμοκρασία αλλά πιστέψτε με ήταν -5 !!
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Parason

Post by Parason »

diladi den mporoume na rthoume gia antiskino eeee???? :cry: :cry: :cry:
KAVALIOTAKIA....
Ανδρεας Παραγιος...

Kavala Suzuki Team...
Kavala off Road Club....
mbg

Post by mbg »

Parason wrote:diladi den mporoume na rthoume gia antiskino eeee???? :cry: :cry: :cry:

Μπορειτε και παραμπορειτε. Ειναι μια ευκαιρια να γνωρισετε καλυτερα τους συνοδηγους σας.!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
mbg

Post by mbg »

Στην τελευταια φωτο το ΚΟΡΜΙ που φαινεται πισω απο το JIMNY ειμαι εγω. Τεραστιες πλατες και ΕΝΑΣ ατελειωτος κοιλιακος!!!!!!! Τα βλεπεις ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ και σκας απο ζηλια.
catfotis

Post by catfotis »

Αντε 32 κι αποψε.Αν εχει τον καιρο της τελευταιας φωτογραφιας θα γουσταρουμε τρελα.Φιλικους χαιρετισμους απο τα χιονισμενα Γρεβενα.
''Η Ρωμανια κι' αν περασεν,ανθει και φερει κι' αλλο'' www.4x4grevena.gr
ΒαλαντηςΧ4

Post by ΒαλαντηςΧ4 »

Μόλις γυρίσαμε από το βουνό έχω να πω τα εξής :
α) Η διαδρομή είναι παντού χιονισμένη και παγωμένη γλιστρά εξαιρετικά όμορφα. . . :o
β) Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει σε όλη την διαδρομή ένα πέπλο 15 εκατοστών που ανάλογα με το όχημα και την εμπειρία του καθένα ,θα μας επιφυλάξει πολλές πιστεύω συγκινήσεις .
γ) ΟΧΙ δεν μπορείτε να κοιμηθείτε σε σκηνάκια ,εκτός αν είναι το νέο μοντέλο με τζάκι και γιαγκούζι . :D
Και τέλος είχαμε την πρώτη απώλεια , τώρα που έμαθα να ανεβάζω φοτο χάσαμε στα χιόνια την μηχανή . Όποιος την βρει στον αγώνα έχει εξτρα κέρασμα . :oops: :roll: :roll:
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”