B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
αυτά να βλέπει ο καγουροεπίτιμος να γελάει με τον κάθε καγκουροκαυστητομήχανο. 

if it doesn't break, fix it until it does
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ FOTO ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ.ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΛΕΝΤΙ.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ειδα το dvd κ ο Γιωργος ξερει οτι θελω να ερθω κ κοροιδευετε!!!!!!
Τι να σας κανω..........
Οταν ερθω θα σας μαυρισω παντως!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ETSI DOYLEYOYN TA DIESEL!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=SOt-wZrU ... re=related
στην χθεσινη μας εκδρομη ηθελα μια καμερα να γραφω τα λογια που λεγανε οι φιλοι μου περιπτεραδες για το λεωφορειο μου.τις τελικες τους εντυπωσεις!!!Αντωνη για πολυ το κολημα που φαγανε τα wranglerakia.κ οχι τιποτα αλλο να βλεπεις ενα λεωφορειο να κανει βολτες σαν να ητανε στην εθνικη!!!

ρε φιλαράκι, τα είπαμε αυτά. http://www.youtube.com/watch?v=1sl50CKkK5E
ειδικά τώρα το χειμώνα, τι ζεσταίνει τα κρύα βράδια μας? ΟΙ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΦΙΛΕΜΟΥ... ΟΙ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ...
ειδικά τώρα το χειμώνα, τι ζεσταίνει τα κρύα βράδια μας? ΟΙ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΦΙΛΕΜΟΥ... ΟΙ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ...
κοπέλια που βρισκόμαστε?
γιατί χαθήκατε?
που είναι η λίστα ΟΕΟ?
που είναι η Παύλιανη ΟΕΟ?
ποιοι είστε όλοι εσείς?
τι κάνω εδώ?
γιατί η Γή δεν είναι επίπεδη?
Μαμά που είναι ο Μπαμπάς?
ποιός είναι ο υπεύθυνος εδώ? να έρθει να καθαρίσει.
γιατί οι αγελάδες κλάνουν?
ποιός άνοιξε πρώτος την τρύπα του όζοντος?
γιατί το βράδυ κατουριέμαι?
σε τι κόσμο ζούμε?
πόσα κιλά μαλακία μπορεί να χωρέσει το ανθρώπινο μυαλό?
γιατί όταν βρέχει κάνει θόρυβο?
γιατί όταν χιονίζει έχει υσηχία?
όλα αυτά τα ερωτήματα ποιός θα μου τα απαντήσει?
μήπως να βραθούμε να κάνουμε μια βραδιά ρητορικής αναζήτησης του εγωκεντρικούμας συστήματος αναλύωντας την κοσμογονική ιδιοσυσγκρασιακή φόρμουλα του εσωτερικού μας εξευγενιστηκού ενδοφλεβικού συστήματος?
λέω μήπως?
γιατί χαθήκατε?
που είναι η λίστα ΟΕΟ?
που είναι η Παύλιανη ΟΕΟ?
ποιοι είστε όλοι εσείς?
τι κάνω εδώ?
γιατί η Γή δεν είναι επίπεδη?
Μαμά που είναι ο Μπαμπάς?
ποιός είναι ο υπεύθυνος εδώ? να έρθει να καθαρίσει.
γιατί οι αγελάδες κλάνουν?
ποιός άνοιξε πρώτος την τρύπα του όζοντος?
γιατί το βράδυ κατουριέμαι?
σε τι κόσμο ζούμε?
γιατί όταν βρέχει κάνει θόρυβο?
γιατί όταν χιονίζει έχει υσηχία?
όλα αυτά τα ερωτήματα ποιός θα μου τα απαντήσει?
μήπως να βραθούμε να κάνουμε μια βραδιά ρητορικής αναζήτησης του εγωκεντρικούμας συστήματος αναλύωντας την κοσμογονική ιδιοσυσγκρασιακή φόρμουλα του εσωτερικού μας εξευγενιστηκού ενδοφλεβικού συστήματος?
λέω μήπως?
- XJ ''The Doctor''
Χαμος
Αλλα μου αρεσε
Εσπασα το πισω τζαμι, βουλιαξα την πισω πορτα, εκοψα σαν πρασο το γιοκ διαφορικου και εχω τοσο λασπη πανω κατω και μεσα στο αυτοκινητο που εγινε αργοκινητο σαν του καγκουρα-βασιληα απο το βαρος
Ολα αυτα που? Μα φυσικα στον Αγ. Κων/νο διοτι εβρεξε και τετοια λασπη δεν θα εχετε ξαναδει
Λοιπον προτεινω ( ως επιτιμος ) η Β' Καγκουροσυναντηση να γινει και παλι εκει διοτι θα ειναι ανεπαναληπτη. Τα παιδια μας περιμενουν με ανοιχτες αγκαλιες να μας ξεναγησουν σε μερη αλλα αυτη τη φορα! Τι λετε???
Για Παυλιανη που ρωτησα δεν εχει με τιποτα τα εδαφη εκεινα και επισης εχει πετρα χωρις λασπη και δεν εχουμε και ατομο να μας δειξει ωραιες και δυσκολες διαδρομες......
Συμφωνειτε?

Αλλα μου αρεσε

Εσπασα το πισω τζαμι, βουλιαξα την πισω πορτα, εκοψα σαν πρασο το γιοκ διαφορικου και εχω τοσο λασπη πανω κατω και μεσα στο αυτοκινητο που εγινε αργοκινητο σαν του καγκουρα-βασιληα απο το βαρος

Ολα αυτα που? Μα φυσικα στον Αγ. Κων/νο διοτι εβρεξε και τετοια λασπη δεν θα εχετε ξαναδει

Λοιπον προτεινω ( ως επιτιμος ) η Β' Καγκουροσυναντηση να γινει και παλι εκει διοτι θα ειναι ανεπαναληπτη. Τα παιδια μας περιμενουν με ανοιχτες αγκαλιες να μας ξεναγησουν σε μερη αλλα αυτη τη φορα! Τι λετε???
Για Παυλιανη που ρωτησα δεν εχει με τιποτα τα εδαφη εκεινα και επισης εχει πετρα χωρις λασπη και δεν εχουμε και ατομο να μας δειξει ωραιες και δυσκολες διαδρομες......
Συμφωνειτε?

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
γιατί ρε επίτιμε δεν μου απάντησες σε κανένα απο τα ερωτήματάμου? με την απορεία θα μείνω.
επιτρέπεται να πω κιεγώ κάτι σχετικό με την συνάντηση?
εγω είμαι αργοκίνητος? πάλι μου φυτέβεις τη βία στο μυαλό. πάλι θα ξεστροφαλιάσω και θα γίνει κόλαση στη συνάντηση.
τώρα, σε ότι αφορά την τοποθεσία θα ήθελα να σκεφτείς λίγο και εμένα που δεν έχω πολλές ευκαιρίες να δώ διαφορετικά μέρη. δεν είμαι και πολλύ θετικός στο να πάμε στα ίδια μέρη. θα ήθελα να δω και άλλους τόπους. εσύ παίζεις μια γκαζιά και πάς όπου θές, εγώ χάνω μέρες με καράβια και λαλακίες, δεν είναι εύκολο να κάνω βόλτες και να βλέπω μέρη όπως εσείς. θα ήθελα λοιπόν να πάω και κάπου διαφορετικά.
κλείνοντας να πώ ότι, άν οι υπόλοιποι θέλουν πάλι καλίδρομο δεν έχω πρόβλημα κανένα. να μαζευτούμε και όλα καλά.
εγω είμαι αργοκίνητος? πάλι μου φυτέβεις τη βία στο μυαλό. πάλι θα ξεστροφαλιάσω και θα γίνει κόλαση στη συνάντηση.
τώρα, σε ότι αφορά την τοποθεσία θα ήθελα να σκεφτείς λίγο και εμένα που δεν έχω πολλές ευκαιρίες να δώ διαφορετικά μέρη. δεν είμαι και πολλύ θετικός στο να πάμε στα ίδια μέρη. θα ήθελα να δω και άλλους τόπους. εσύ παίζεις μια γκαζιά και πάς όπου θές, εγώ χάνω μέρες με καράβια και λαλακίες, δεν είναι εύκολο να κάνω βόλτες και να βλέπω μέρη όπως εσείς. θα ήθελα λοιπόν να πάω και κάπου διαφορετικά.
κλείνοντας να πώ ότι, άν οι υπόλοιποι θέλουν πάλι καλίδρομο δεν έχω πρόβλημα κανένα. να μαζευτούμε και όλα καλά.
κάπου εκεί είναι τα bogger? τα 35"? χαχαχαχαχαχχαχαχα. ζοντόβολο!!!XJ ''The Doctor'' wrote:Χαμος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλα μου αρεσε![]()
![]()
Εσπασα το πισω τζαμι, βουλιαξα την πισω πορτα, εκοψα σαν πρασο το γιοκ διαφορικου και εχω τοσο λασπη πανω κατω και μεσα στο αυτοκινητο που εγινε αργοκινητο σαν του καγκουρα-βασιληα απο το βαρος![]()
![]()
![]()
Ολα αυτα που? Μα φυσικα στον Αγ. Κων/νο διοτι εβρεξε και τετοια λασπη δεν θα εχετε ξαναδει![]()
![]()
Συμφωνειτε?

- XJ ''The Doctor''
Αργοκινητος εισαι και εαν γεμισεις λασπη θα γινεις και ακινητοςantonisxj wrote:γιατί ρε επίτιμε δεν μου απάντησες σε κανένα απο τα ερωτήματάμου? με την απορεία θα μείνω.

Σχετικα με ''αλλα μερη'' η φυση και στην Παυλιανη ειναι ιδια μονο που το εδαφος ειναι υποδεεστερο... Εαν θελεις να δεις ''αλλα'' μερη πρεπει να ερθεις η προς τα εμας η να παμε Ευβοια.
Εγω το προτεινα για δυο λογους,
α) τα παιδια εκει μου ειπανε οτι ερχονται και στην Παυλιανη με μεγαλη τους χαρα διοτι και αυτοι ολοι θελουν να ξαναβρεθουμε και θα φροντισουν να βρουνε και καποιον τοπικο φιλο τους να μας παει διαδρομες αλλα με τιποτα δεν θα εχουμε τις δυσκολιες που το δικο τους βουνο θα μας δωσει
β) Εαν σπασουμε εκει εχουμε και τοπικους να μας βοηθησουν με συνεργεια κλπ, στην Παυλιανη θα ειμαστε μονοι
Οπως θες, εγω προτεινα το ιδιο διοτι πιστευω οτι σκοπος ειναι να χαβαλεδιασουμε οσο περισσοτερο γινεται και σε πληροφορω οτι με τα αναποδα τιμονια που θα τραβας για να καταφερεις να ανεβεις τις ανηφορες κανενα μερος δεν θα προλαβεις να δεις, ασε που θα εχει μαλλον και χιονι οποτε οπου και να παμε μια απο τα ιδια θα ειναι...
Φυσικα και εγω ειμαι μεσα για Παυλιανη εαν αποφασιστει οπως και για οπουδηποτε αλλου!!!!!!

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Βασιλιά μου θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ
κοπέλια που βρισκόμαστε? Πλανήτης ΓΗ ... γνωστή στην αρχαιότητα και ως Γαία, είναι ο πλανήτης στον οποίο κατοικούμε, ο τρίτος σε απόσταση πλανήτης από τον Ήλιο. Είναι ο μεγαλύτερος από τους Πλανήτες του Ηλιακού συστήματός μας με στερεό φλοιό και ο μοναδικός πλανήτης που η σύγχρονη επιστήμη επιβεβαιώνει την ύπαρξη ζωής. Ο πλανήτης σχηματίστηκε πριν περίπου 4.5 δισεκατομμύρια (4.5×109) έτη, έχει δε έναν φυσικό δορυφόρο, την Σελήνη. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B7
γιατί χαθήκατε? κρυβόμαστε για την ακρίβεια ωσάν τους σαλίγκαρους γιατί σε έχει φοβηθεί το μάτι μας
που είναι η λίστα ΟΕΟ? θα την ξαναβάλω με το τελείωμα του πόστ
που είναι η Παύλιανη ΟΕΟ? 38° 44' 24.38" Β - 22° 20'16.57" Ε
ποιοι είστε όλοι εσείς? πτωχοί πλην τίμιοι κάγουρες
τι κάνω εδώ? θα έπρεπε να ξέρεις ... εσύ είσαι ο βασιλιάς μας, ο μπροστάρης που λέμε
γιατί η Γή δεν είναι επίπεδη? και ποιος σου λέει ότι δεν είναι ? http://en.wikipedia.org/wiki/Flat_Earth_Society
Μαμά που είναι ο Μπαμπάς? γίνεσαι αδιάκριτος
ποιός είναι ο υπεύθυνος εδώ? να έρθει να καθαρίσει. Nicolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
γιατί οι αγελάδες κλάνουν? εδώ υπάρχει μια παρανόηση ... δεν κλάνουν κυρίως
ρεύονται
και το κάνουν με δόλιο σκοπό ... την καταστροφή του κλίματος και εν γένει του πλανήτη
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252. Και αν δε με πιστεύεις διάβασε και αυτό ... Οι αγελάδες με τις κλανιές τους παράγουν το 3% των εκβολών διοξειδίου του άνθρακα που επηρεάζει το φαινόμενο του θερμοκηπίου μόνο στην Αγγλία και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, όταν οι αγελαδίτσες ρεύονται παράγουν τόσο μεθάνιο όσο να μεγαλώσει το ποσοστό των εκπομπών αερίων στην περιοχή της Αργεντινής κατά 30%.
ποιός άνοιξε πρώτος την τρύπα του όζοντος? αν σου πω θα πρέπει να σε σκοτώσω μετά
γιατί το βράδυ κατουριέμαι? Φιλαράκο μην παραπονιέσαι καθόλου και μη ρωτάς τίποτα ...
Πάει ο τύπος στον ψυχίατρο, και του λέει "Γιατρέ, εχω ένα πρόβλημα.
Κατουριέμαι πάνω μου όταν κοιμάμαι"
"Μα, κυριε μου, εγώ ειμαι ψυχίατρος. Τι μπορώ να κανω γι αυτο?"
"Καθήστε να σας πω... Το προβλημα μου ειναι ψυχολογικής φύσεως... Το
βράδυ, στο ονειρό μου, εμφανίζεται ο Σατανάς, ο Εωσφορος αυτοπροσώπως,
και με ρωτάει <Τσισάκια Καναμε?>... του απαντάω <οχι>, μου λέει <Να
κάνουμε, Να κάνουμε...> και κατουριέμαι."
Τέλος πάντων, τον ξαποστέλνει ο γιατρός, και του λέει να κατουράει πριν
κοιμηθεί, ωστε να μην του φεύγουν στον ύπνο του. Την άλλη μέρα,
τηλεφωνάει ο ασθενής εξοργισμένος:
"Γιατρέ, Με καταστρεψατε!"
"Μα Γιατί, τι έγινε?"
"Να, το βράδυ πριν πέσω για υπνό, κατουρησα. Λοιπόν, έρχεται στον ύπνο
μου ο Σατανάς, ο Εωσφορος αυτοπροσώπως, και με ρωτάει <Τσισάκια
Καναμε?>. <Ναι!> του απαντάω... οπότε γυρίζει και με ρωτάει:
<Κακάκια Όμως?>"
σε τι κόσμο ζούμε? με μια λέξη ... μπουρδέλο
από κανένα μέχρι άπειρα φιλαράκο ... κάποιοι μάλιστα επειδή γεμίζει αποθηκεύουν και αλλού
γιατί όταν βρέχει κάνει θόρυβο? δοκίμασε ωτοασπίδες
γιατί όταν χιονίζει έχει υσηχία? γιατί έχεις ξεχάσει τις ωτοασπίδες από την τελευταία βροχή

Η λίστα μέχρι τώρα για 19-20-21 / 2 / 2010
1. Αntonisxj (1 άτομο)
2. St. Tselios (1 άτομο)
3. Τoro (1 άτομο)
4. Drimon (μάλον αμέτρητοι αφού δεν βάζει νούμερο)
5. Pritanis (1 άτομο)
6. Dodo (1 άτομο)
7. Κostas654 (+1 άτομο)
8. Χαρίλαος (1 άτομο)
9. Aggas (1 άτομο)
10.georgexj (+1 ατομο)
11.GRAFTY(1atomo)
46.XJ ''The Doctor'' ( 1 ατομο )
12. lker + panterios
13.
Για το μέρος τώρα ... γεγονός είναι ότι τα τερέν και τις συνθήκες του Καλλιδρόμου δύσκολα τα βρίσκεις αλλού. Όμως και εγώ είμαι της άποψης ότι καλό θα ήταν να δοκιμάζαμε και κάπου αλλού ... απλά θέλει οργάνωση ... ειδικά από παιδιά που έχουν ξαναπάει και έχουν γράψει διαδρομές ... Όπως και να χει πάντως ο αντικειμενικός σκοπός είναι να ξανασυναντηθούμε και να χαβαλεδιάσουμε ... τα υπόλοιπα θα τα βρούμε
Καλημέρα μας

κοπέλια που βρισκόμαστε? Πλανήτης ΓΗ ... γνωστή στην αρχαιότητα και ως Γαία, είναι ο πλανήτης στον οποίο κατοικούμε, ο τρίτος σε απόσταση πλανήτης από τον Ήλιο. Είναι ο μεγαλύτερος από τους Πλανήτες του Ηλιακού συστήματός μας με στερεό φλοιό και ο μοναδικός πλανήτης που η σύγχρονη επιστήμη επιβεβαιώνει την ύπαρξη ζωής. Ο πλανήτης σχηματίστηκε πριν περίπου 4.5 δισεκατομμύρια (4.5×109) έτη, έχει δε έναν φυσικό δορυφόρο, την Σελήνη. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B7
γιατί χαθήκατε? κρυβόμαστε για την ακρίβεια ωσάν τους σαλίγκαρους γιατί σε έχει φοβηθεί το μάτι μας

που είναι η λίστα ΟΕΟ? θα την ξαναβάλω με το τελείωμα του πόστ
που είναι η Παύλιανη ΟΕΟ? 38° 44' 24.38" Β - 22° 20'16.57" Ε
ποιοι είστε όλοι εσείς? πτωχοί πλην τίμιοι κάγουρες

τι κάνω εδώ? θα έπρεπε να ξέρεις ... εσύ είσαι ο βασιλιάς μας, ο μπροστάρης που λέμε

γιατί η Γή δεν είναι επίπεδη? και ποιος σου λέει ότι δεν είναι ? http://en.wikipedia.org/wiki/Flat_Earth_Society

Μαμά που είναι ο Μπαμπάς? γίνεσαι αδιάκριτος

ποιός είναι ο υπεύθυνος εδώ? να έρθει να καθαρίσει. Nicolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

γιατί οι αγελάδες κλάνουν? εδώ υπάρχει μια παρανόηση ... δεν κλάνουν κυρίως

ποιός άνοιξε πρώτος την τρύπα του όζοντος? αν σου πω θα πρέπει να σε σκοτώσω μετά

γιατί το βράδυ κατουριέμαι? Φιλαράκο μην παραπονιέσαι καθόλου και μη ρωτάς τίποτα ...
Πάει ο τύπος στον ψυχίατρο, και του λέει "Γιατρέ, εχω ένα πρόβλημα.
Κατουριέμαι πάνω μου όταν κοιμάμαι"
"Μα, κυριε μου, εγώ ειμαι ψυχίατρος. Τι μπορώ να κανω γι αυτο?"
"Καθήστε να σας πω... Το προβλημα μου ειναι ψυχολογικής φύσεως... Το
βράδυ, στο ονειρό μου, εμφανίζεται ο Σατανάς, ο Εωσφορος αυτοπροσώπως,
και με ρωτάει <Τσισάκια Καναμε?>... του απαντάω <οχι>, μου λέει <Να
κάνουμε, Να κάνουμε...> και κατουριέμαι."
Τέλος πάντων, τον ξαποστέλνει ο γιατρός, και του λέει να κατουράει πριν
κοιμηθεί, ωστε να μην του φεύγουν στον ύπνο του. Την άλλη μέρα,
τηλεφωνάει ο ασθενής εξοργισμένος:
"Γιατρέ, Με καταστρεψατε!"
"Μα Γιατί, τι έγινε?"
"Να, το βράδυ πριν πέσω για υπνό, κατουρησα. Λοιπόν, έρχεται στον ύπνο
μου ο Σατανάς, ο Εωσφορος αυτοπροσώπως, και με ρωτάει <Τσισάκια
Καναμε?>. <Ναι!> του απαντάω... οπότε γυρίζει και με ρωτάει:
<Κακάκια Όμως?>"

σε τι κόσμο ζούμε? με μια λέξη ... μπουρδέλο

γιατί όταν βρέχει κάνει θόρυβο? δοκίμασε ωτοασπίδες

γιατί όταν χιονίζει έχει υσηχία? γιατί έχεις ξεχάσει τις ωτοασπίδες από την τελευταία βροχή

Η λίστα μέχρι τώρα για 19-20-21 / 2 / 2010
1. Αntonisxj (1 άτομο)
2. St. Tselios (1 άτομο)
3. Τoro (1 άτομο)
4. Drimon (μάλον αμέτρητοι αφού δεν βάζει νούμερο)
5. Pritanis (1 άτομο)
6. Dodo (1 άτομο)
7. Κostas654 (+1 άτομο)
8. Χαρίλαος (1 άτομο)
9. Aggas (1 άτομο)
10.georgexj (+1 ατομο)
11.GRAFTY(1atomo)
46.XJ ''The Doctor'' ( 1 ατομο )
12. lker + panterios
13.
Για το μέρος τώρα ... γεγονός είναι ότι τα τερέν και τις συνθήκες του Καλλιδρόμου δύσκολα τα βρίσκεις αλλού. Όμως και εγώ είμαι της άποψης ότι καλό θα ήταν να δοκιμάζαμε και κάπου αλλού ... απλά θέλει οργάνωση ... ειδικά από παιδιά που έχουν ξαναπάει και έχουν γράψει διαδρομές ... Όπως και να χει πάντως ο αντικειμενικός σκοπός είναι να ξανασυναντηθούμε και να χαβαλεδιάσουμε ... τα υπόλοιπα θα τα βρούμε

Καλημέρα μας

Last edited by lker on Tue Jan 19, 2010 11:23, edited 2 times in total.
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk