Μ38Α1 ΑΠΟ ΡΟΔΟ!
Re: Μ38Α1 ΑΠΟ ΡΟΔΟ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ!ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΠΑΝΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΩ ΟΣΑ ΜΠΟΠΡΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ !!!! ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΧΤΙΜΑ.
- Attachments
-
- DSC00361.JPG (148.96 KiB) Viewed 3617 times
-
- DSC00363.JPG (160.47 KiB) Viewed 3617 times
Να και το τρειλερ
Εαν μπορεις να βαλεις τουλαχιστον τους μαμα προφυλακτηρες εμπρος-πισω θα ηταν πολυ πιο ομορφο κατα την γνωμη μου.Δλδ θα θυμιζε αρκετα πιο πολυ στρατιωτικο.
Απο την αλλη,δικο σου ειναι και το κανεις οπως φαινεται πιο ομορφο στα ματια σου παντα.
Τι μηχανη ειπαμε εχει?

Εαν μπορεις να βαλεις τουλαχιστον τους μαμα προφυλακτηρες εμπρος-πισω θα ηταν πολυ πιο ομορφο κατα την γνωμη μου.Δλδ θα θυμιζε αρκετα πιο πολυ στρατιωτικο.
Απο την αλλη,δικο σου ειναι και το κανεις οπως φαινεται πιο ομορφο στα ματια σου παντα.
Τι μηχανη ειπαμε εχει?
ΦΟΡΤ ΣΙΕΡΑ 2000 ΚΑΡΜΠΙΡΑΤΕΡ
- black pete
8ELW BOLTA 

Αυτή που είχε ????malonitis wrote:ΦΟΡΤ ΣΙΕΡΑ 2000 ΚΑΡΜΠΙΡΑΤΕΡ
Αντέχει ακόμα ????

Κούκλα το έκανες.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
τον αντικατεστησα με εναν κενουριο γιατι ο παλιος βγηκε π.ο.ε (περαν οικονομικης επισκευης) απο δικια μου μ@^@&/α.οταν ακους συμβουλες απο "πρακτικους" αυτα παθενεις!! ετσι δεν ειναι blak pit??? παντος ακουσα την σιμβουλη σου και αντικατεστισα ολο τοηλεκτρικο κικλωμα γιατι με το παλιο δεν εβγαζα ακρη και θα κατεληγα και γω σε καθε βολτα με μια χουφτα ασφαλειες!!!!!!!
black pit βολτα μαλλον στο " τοπ εξορμισηι".

Last edited by malonitis on Thu Jan 21, 2010 19:53, edited 1 time in total.

FORD M151A2 1970
WILLYS M38
tel 6974780634
WILLYS M38
tel 6974780634
1οο% αδιαβρωχο!!!!! εγινε με δικη μου επιμελια!!!!
- sv2ipw stelios
Το παλιό είχε ηλεκτρικές ασφάλειες?????

ΣΤΕΛΙΟΣ SV2IPW
JEEP Μ-151Α2
(Ο)ΙΙΙΙΙΙ(Ο)
JEEP Μ-151Α2
(Ο)ΙΙΙΙΙΙ(Ο)