Γιώργο χρήματα πάντα ζητούσαν τα μηχανοκίνητα και πάντα θα ζητάν!
Νομίζω οτι όλοι γνωρίζουμε οτι είναι ακριβό hobby.
Εγώ δεν αλλάζω το Jimny για να μπορώ να υποστηρίξω 'όσους αγώνες θέλω (και με αφήνουν άλλοι παράγοντες να κάνω

)
Ποιούς ξέρεις ακόμα και στα ραλλύ που δεν αυτοχρηματοδοτούν το άθλημα?
Ασε δε που ο χορηγός σε θέλει σε όλο το πρωτάθλημα και όχι σε ενα δύο αγώνες που θα γουστάρεις να πάς

οπότε μπορεί να βοηθήσει αλλά το πακέτο όλο θα είναι ίσως και πιό ακριβό απο το να πας μόνος σου σε δύο τρείς αγώνες!
Το κάθε τι που κάνουμε έχει το κόστος του.
Επιλέγουμε να κάνουμε αυτά που θεωρούμε οτι δικαιολογούν το κόστος τους (όχι μόνο χρηματικό)!
Προφανώς στο χώρο μας όλο και περισσότεροι θεωρούν οτι τα οφέλη δεν είναι εφάμιλλα του κόστους.
Θεωρούν οτι να παν ένα ΣΚ εκδρομή τους προσφέρει περισσότερα απο έναν μονοήμερο!
Θεωρούν οτι ένα τετραήμερο στην Αράχωβα τους προσφέρει περισσότερα απο ένα δυήμερο στο Πευκί. (δεν το λέω απαξιωτικά)
Εκεί είναι μάλλον το πρόβλημα όχι ξερά το τί πληρώνεις αλλά σε συνδυασμό του τι παίρνεις.
Ο προβληματισμός μου είναι οτι κανείς, απο τα παιδιά που δεν τρέχουν, δεν λεν τί θα ήθελε να γίνει διαφορέτικά.
Τα κόστοι δεν πέφτουν,
τα παράβολα είναι ήδη πολύ χαμηλά,
τα αυτοκίνητα θα συνεχίσουν να χαλάνε,
βενζίνη θα συνεχίσουμε να καίμε,
εμείς θα συνεχίζουμε να τρώμε και να πίνουμε σαν να μήν υπάρχει αύριο

οπότε
περικοπές εξόδων δεν βλέπω.
Μάλλον στο προϊόν είναι το πρόβλημα ή στο σερβίρισμά του!
Εγώ δύο τρεις ακόμη λέμε τι προϊόν θα θέλαμε, αλλά με εμάς τους τρείς αγώνες δεν γίνονται!
Αυτα τα 20+ αυτοκίνητα στην Πάτρα, ή τα 30+ στο καπρενίση ή τα 15+ τηςεύβοιας, του Ναυπλίου , της Β.Ελλάδας κτλ?
Η προβολή φταιεί και για αυτούς, το κλίμα?
Μπορεί αλλά πώς θα το καταλάβουμε αν δεν το πουν (και το πώς θα το θέλαν)!